3+1 εστιατόρια με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα

507

Οι διακοπές αργούν αλλά εσύ θέλεις να πας για φαγητό σε ένα εστιατόριο που να σου θυμίσει διακοπές. Βρήκαμε 3 εστιατόρια στα νότια προάστεια και ένα στα βόρεια (ναι, στα βόρεια καλά διάβασες! ) που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί!

Πρώτη θέση στην λίστα μας έχουν οι Ελλάδος Εικόνες τον Άλιμο που θα σου θυμίσει σίγουρα Κυκλαδονήσι. Λευκά έπιπλα και περιβάλλον, η θάλασσα δίπλα, μύλος σαν αυτούς στην Μύκονο και φυσικά νόστιμο φαγητό υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Σε διαφορετικό ύφος, ο Ιστιοπλοϊκός στο Μικρολίμανο με ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά με θέα θάλασσα που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας ο Λάμπρος, ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη γνωστό για το καλό φαγητό που προσφέρει, με τραπέζακια πάνω στην θάλασσα και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά!

Αφήσαμε για το τέλος, τα Χρώματα Βυθού στην Ν. Ερυθραία, έναν γαστρονομικό προορισμό για ψαροφάγους με  μενού που ξεχωρίζει για τις φίνες, ισορροπημένες γεύσεις του, καθώς περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο πιάνεται στα δίχτυα, μια ευρεία ποικιλία από όστρακα, ζυμαρικά και ριζότο με τον αέρα της θαλασσινής αύρας.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close