Στο Rosebud για υγιεινό junk food!

533

Μεσημέρι στο Κολωνάκι και όσο να πεις σε πιάνει μια πείνα! Όμως θέλεις να κάνεις ένα lunch break που ναι μεν θα σε χορτάσει αλλά θα σου επιτρέψει να πας μετά να συνεχίσεις την δουλειά σου! Θέλεις όμως και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, αυτό δηλαδή που καταφέρνει το junk food! Έχω να σου προτείνω λοιπόν το κατάλληλο μέρος για κάτι τέτοιο, το Rosebud στην Σκουφά!

Το Rosebud όλοι το ξέρουμε γιατί έχουμε σίγουρα πιεί έναν καφέ ή ένα ποτό παλαιότερα όμως εδώ και 3 χρόνια έχει γίνει ένα μοναδικό vegan – vegetarian εστιατόριο όπου στην κουζίνα του ετοιμάζονται φαγητά ιδανικά για χορτοφάγους, ωμοφάγους αλλά πολλά gluten-free πιάτα γι αυτούς που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη!

Επισκέφτηκα το εστιατόριο και με καλοδέχτηκε η ιδιοκτήτρια Τέτα Χαραλά δίνοντας μου πληροφορίες για το εστιατόριο και για το μενού που προσφέρει. Εδώ να προσθέσω ότι ευχαριστήθηκα πολύ με το φαγητό και ενθουσιάστηκα με την ιδέα του healthy junk food και το όλο concept!

Διαβάζοντας το μενού επέλεξα να δοκιμάσω λίγο από όλα! Ξεκίνησα με το highlight του εστιατοριου που είναι μια vegan τάρτα με κρέμα φακής, καραμελωμένα κρεμμύδια και κρίταμο Ικαρίας. Ναι καλά ακούσατε, έφαγα φακή που δεν είμαι καθόλου φαν και πραγματικά μου άρεσε! Κάτι άλλο που δοκίμασα στο Rosebud ήταν ένα “millefeuilles” με σπανάκι και αρσενικό Νάξου. Και μετά τα ορεκτικά περάσαμε στο real thing! Επέλεξα από το κατάλογο το vegan hot dog με λουκάνικο που ετοιμάζεται στην κουζίνα του Rosebud, με vegan μαγιονέζα, μουστάρδα και ότι άλλο περιέχει ένα κανονικό hot dog! ΝΑ εξομολογηθώ επίσης ότι τσίμπησα και λίγο από το burger της διπλανής μου, για να δω πως είναι το μπιφτέκι μανιταριών και παξιμάδι Κυθήρων. Αυτά τα πιάτα μας ήρθαν με συνοδεία σπιτικών chips πατάτας και σαλάτα! Τέλος, η ιδιοκτήτρια μας πρότεινε να δοκιμάσουμε οπωσδήποτε και λίγο από κίτρινο curry λαχανικών με γάλα καρύδας συνοδεία ρυζιού που σίγουρα είναι στις επιλογές που θα έκανα στην επόμενη μου επίσκεψη στο Rosebud.

Συμπέρασμα: Το junk food μπορεί να γίνει healthy και πολύ ελαφρύ και να σε ευχαριστεί το ίδιο όπως ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου ως junk food. Θα ξαναπάω για να δοκιμάσω και το χορτοφαγικό σουβλάκι με πίτα!

Κάνε Κράτηση στο Rosebud

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close