Για Φαγητό στην Νάξο

704

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, έχει μεγάλη παραγωγή σε τοπικά προϊόντα και εξίσου μεγάλη γαστρονομική παράδοση. Αν σχεδιάζετε να περάσετε κάποιες μέρες των διακοπών στο νησί της Νάξου λοιπόν, σας προτείνουμε 4 εστιατόρια με καλό φαγητό στην Νάξο που αξίζουν την προσοχή σας.

Ξεκινάμε με την θαλασσινή/παραλιακή ταβέρνα Ντεούντας στην Χώρα της Νάξου με πολύ προσεγμένο φαγητό παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά των τουριστικών μαγαζιών του νησιού.

Προχωρόντας στην Παλιά Χώρα του νησιού, συναντάμε το Naxian Capriccio, ένα γνωστό wine restaurant με ελληνική δημιουργική κουζίνα. Το εστιατόριο βρίσκεται στην Χώρα της Νάξου και έχει όμορφη θέα.

Αν είστε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, επισκεφτείτε την L’ Osteria είναι ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο  δίπλα στο Κάστρο με μενού αποκλειστικά ιταλικό.

Αν προτιμάτε κάτι διαφορετικό, κάντε μια βόλτα από το Βασιλικό στην Ποταμιά της Νάξου με αυθεντικά Ναξιώτικα πιάτα και συνταγές που ετοιμάζονται με μεράκι, ανάμεσα σε πλατάνια και τρεχούμενα νερά!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close