Νέες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη | Νοέμβριος 2017

712

Θέλεις και εσύ να απολαύσεις τα νέα πρωτότυπα και εντυπωσιακά στέκια της Θεσσαλονίκης; Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τις νέες αφίξεις του e-table στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης που σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα διεκδικήσουν μία θέση στη λίστα για τις εξόδους σου!

Be*,  κέντρο Θεσσαλονίκης

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου Excelsior, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το εστιατόριο Be*. Casual ατμόσφαιρα, διεθνής κουζίνα, κλασική, jazz και indie μουσική είναι αυτά που σε περιμένουν. Στο Be* μπορείς να απολαύσεις το brunch, το γεύμα σου, αλλά και δροσερά cocktail. Εκεί θα γευτείς διεθνείς γεύσεις και πιάτα όπως black angus royal burger: μαύρο μπριός, κατσικίσιο τυρί και αγιολί άρωμα τρούφας, πένες ολικής αλέσης και μοσχαρίσια ταλιάτα.

Πινελιά, Ηλιούπολη

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Η Πινελιά άνοιξε και σε περιμένει στην περιοχή της Ηλιούπολης. Σύγχρονη αισθητική και διακόσμηση, καθώς και εξαιρετική ελληνική δημιουργική κουζίνα με σπιτικές συνταγές, σε συνδυασμό με το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, θα σου χαρίσουν μία αξέχαστη εμπειρία. Μπορείς να δοκιμάσεις, γαρίδες μουσταρδάτες, κοτόπουλο τυλιχτό µε γέµιση φέτα, ρόκα, ελιά και χοιρινά μπριζολάκια φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Ολοκλήρωσε τη βραδιά σου με ένα δροσερό ποτό από το bar του εστιατορίου.

Pic – Nic, Τούμπα

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Ένα εστιατόριο το οποίο σίγουρα ξεχωρίζει, είναι το εστιατόριο Pic – Nic στην Τούμπα. Είναι ένας νέος, μοντέρνος και φιλόξενος χώρος, με minimal χαρακτηριστικά, ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες, που σου δίνουν την αίσθηση πως είσαι για pic – nik με την παρέα σου. Το μενού του διαθέτει κλασικές ελληνικές συνταγές, με σύγχρονες πινελιές και μεγάλη ποικιλία από ρακή, τσίπουρο και κρασί. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις σαγανάκι pic – nik, mini κρητικά ντακάκια και πανσετάκια σχάρας με γλυκόξινη σάλτσα kiwi.

Mer Ka Ba Mediterranean Cuisine, κέντρο Θεσσαλονίκης

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Στην οδό Φιλίππου 62 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα βρεις έναν ολοκαίνουργιο μικρό και μοντέρνο χώρο, κατάλληλο για ένα θαυμάσιο γευστικό ταξίδι. Δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Mer Ka Ba. Διαθέτει πέρα από το φιλόξενο περιβάλλον του, πιάτα παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας, σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορείς να δοκιμάσεις, ρολά μελιτζάνας, γαρίδες αλά κρεμ και Χουνκιάρ Μπεγιεντί, φτιαγμένα από τα πιο ποιοτικά υλικά. Μπορείς επίσης, να συνοδεύσεις το γεύμα σου με ένα χύμα κρασάκι!

Indian Curry Restaurant

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Έντονα ζωντανά χρώματα, έθνικ διακόσμηση και γεύσεις που θα σε ταξιδεύσουν στην κουλτούρα της εξωτικής Ινδίας! Όλα αυτά, θα τα βρεις στο εστιατόριο Indian Curry στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ 10. Παραδοσιακές ινδικές συνταγές όπως Tika Massala, Biryani, Karahi και Tiger, με έντονα αρώματα και μπαχαρικά όπως κόλιανδρο, κάρδαμο, γάλα καρύδας, πάπρικα, κύμινο, κάρυ σε περιμένουν να τα γευτείς.

Μεζεδαγωγείον, Τούμπα

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Στην Τούμπα, θα βρεις το ρακάδικο Μεζεδαγωγείον. Μικρός και ζεστός χώρος, παρεΐστικο περιβάλλον και πολύ φιλική εξυπηρέτηση περιμένουν εσένα και την παρέα σου να το επισκεφθείς. Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία κρεατικών και θαλασσινών σε πολύ φιλικές τιμές. Δοκίμασε παραδοσιακές συνταγές όπως παστουρμαδορολάκια, σπιτικά ντολμαδάκια και κοτοτηγανιές. Συνόδευσε τα μεζεδάκια σου με κρασί, τσίπουρο, τσικουδιά και ρακόμελο.

Meeting Burgers & Steaks, Εύοσμος

εστιατόρια στη θεσσαλονίκη

Εναλλακτικά διακοσμημένος χώρος, φιλική ατμόσφαιρα και American Style κουζίνα σε περιμένουν στο εστιατόριο Meating Burgers & Steaks στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Εκεί θα απολαύσεις εκπληκτικά burger, το αγαπημένο μας είναι το ClassicMoo burger, σε οικονομικές τιμές με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά. Δοκίμασε επίσης burritos, baby back BBQ ribs και τη Steak House μπριζόλα του και θα μας θυμηθείς!


 

 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close