6+1 εστιατόρια για φαγητό στο Ρέθυμνο

917

Δύσκολο να ξεχωρίσεις μία περιοχή, όταν πρόκειται για την Κρήτη, γιατί οι ομορφιές που υπάρχουν σε όλο το νησί μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Το φαγητό είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά σημεία (μαζί φυσικά με τις παραλίες) γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που θα συναντήσετε, αυτήν τη φορά στο Ρέθυμνο.

Το Almira Food Bar Restaurant με την ειδυλλιακή του διακόσμηση και την υψηλή γαστρονομία που προσφέρει θα αποτελέσει μια άξια επιλογή σας. Τα φρέσκα ψάρια, ο αστακός στα κάρβουνα, οι μακαρονάδες θαλασσινών και το ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο αποτελούν μερικά από τα πιο γευστικά πιάτα τους.

Το Prassin Aloga με τη δημιουργική μεσογειακή του κουζίνα σας προσφέρει κρητικές σπεσιαλιτέ και μεσογειακά πιάτα που σίγουρα χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία. Τα μανιτάρια του δάσους με γλυκόξινη σάλτσα ή η κρητική παέγια σπαγγέτι με μπουκιές κοτόπουλο, κόκκινη σάλτσα και παρμεζάνα είναι σίγουρα πιάτα που δε θα βρείτε εύκολα.

Η Ταβέρνα Μαϊστράλι Τσιπουράδικο με τη λιτή αλλά πολύ φωτεινή διακόσμησή της θα σας κερδίσει με τις σπιτικές της συνταγές. Το γεύμα σας θα αποτελείται από πληθώρα επιλογών (από μυδοπίλαφο και λαυράκι μέχρι μπουγιουρντί και μανιτάρια τσιριχτά) ενώ συνοδευτεί από τσίπουρο, ούζο ή ποιοτικό κρασί.

Το εστιατόριο Αλάνα είναι το μέρος με τις πέτρινες βρύσες και το πολύ πράσινο, όπου ο πελάτης απολαμβάνει φρέσκα κρέατα στα κάρβουνα, μαγειρευτά και κρητικές σπεσιαλιτέ. Μεταξύ άλλων προτείνονται ο γαύρος μαρινάτος με αγουρίδα και σαλάτα από κρίταμο, ντολμαδάκια με κιμά, ρύζι, μυρωδικά και αυγολέμονο και σαρδέλες τυλιχτές σε αμπελόφυλλο.

Το Veneto Boutique Hotel & Restaurant σας περιμένει να απολαύσετε τη μεσογειακή κουζίνα του σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο από πέτρα και ενετικές βρύσες. Όταν de δοκιμάσετε το κατσικάκι με σταμναγκάθι, το αρνάκι αμπελουργού ή τις κρητικές μακαρούνες με κιμά θα ξέρετε ακριβώς γιατί το επιλέξατε.

Μέσα στο οικογενειακό κλίμα του εστιατορίου Vassilis θα διαλέξετε το αγαπημένο σας πιάτο μεταξύ των πολλών και δελεαστικών πιάτων του μενού. Η μοσχαρίσια γάλακτος με καραμελωμένα κρεμμύδια, το κρητικό τυρί σχάρας με ψητά λαχανικά και μαρμελάδα ντομάτας και πολλά άλλα θα παρελάσουν μπροστά σας.

Το εστιατόριο Πηγάδι ετοιμάζει την πολύχρωμη από λουλούδια αυλή του και σας υποδέχεται για να σας προσφέρει γευστικές σπεσιαλιτέ της πλούσιας κρητικής γης. Δοκιμάστε τηγανιά κοτόπουλο με πιπεριές, τοματίνια, καπνιστή πάπρικα και φέτα, χυλοπίτες με κοτόπουλο, ούζο, φρέσκα μανιτάρια, κρέμα και μαστίχα ή ψαρονέφρι σοτέ με σάλτσα καρυδιού και δε θα το μετανιώσετε.

Εάν τα παραπάνω σας άνοιξαν την όρεξη, μπορείτε να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close