3 ιταλικά εστιατόρια στην Εβδομάδα Ιταλικής κουζίνας στην Κύπρο!

470

Αν είσαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας, σου έχουμε φοβερά νέα! Μεταξύ 20 και 26 Νοεμβρίου 2017 θα εορταστεί η 2η Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας και η Κύπρος συνεχίζει να είναι μεταξύ των 100 χωρών που συμμετέχουν!

Η Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας είναι μία πρωτοβουλία της Ιταλικής Κυβέρνησης με στόχο την προβολή της ποιότητας του Ιταλικού κρασιού και του φαγητού στον κόσμο, μέσα από χιλιάδες εκδηλώσεις σε κάθε ήπειρο, με τον τίτλο “The Extraordinary Italian Taste”.

Η Ιταλική Πρεσβεία στην Κύπρο έχει καλέσει εστιατόρια και οργανισμούς που διακρίνονται για την ιταλική κουζίνα τους να οργανώσουν γαστρονομικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με θέμα την Ιταλική γαστρονομική παράδοση. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν με 5 ιταλικά εστιατόρια και 2 ξενοδοχεία.

Εκ των 5 ιταλικών εστιατορίων που συμμετέχουν, τα 3 ανήκουν στην οικογένειά μας! Θα συμμετέχουν:

Ιsolani, Λευκωσία

Φωτογραφία του χρήστη Isolani Pizza Bar.

Το Isolani Pizza Bar θα προσφέρει ένα ιδιάιτερα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ένα τυπικό κυριακάτικο γεύμα της περιοχής του Πιεμόντε, ένα δείπνο σε στιλ “osteria“, ένα εργαστήριο παρασκευής σπιτικών ζυμαρικών και μια βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού.

Επίσης, στο πλαίσιο της υποψηφιότητας της παραδοσιακής Ναπολετάνικης πίτσας ώς κομμάτι της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την Unesco ,το Isolani θα φιλοξενήσει και μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στην Ναπολετάνικη πίτσα.

Bar Italia, Λευκωσία

Φωτογραφία του χρήστη Bar Italia.

Το Bar Italia θα προσφέρει ένα δείπνο που περιλαμβάνει διάσημες σπεσιαλιτέ από την περιοχή της Καμπάνιας, μαγειρεμένες απο τον Chef Nicola Mercurio.

Red Pepper, Λάρνακα

Το ιταλικό εστιατόριο Red Pepper προτείνει για όλη την εβδομάδα ένα μενού που περιλαμβάνει αγαπημένα παραδοσιακά Ιταλικά πιάτα όπως arancini, parmigiana και osso buco.


 

Ανακάλυψε περισσότερα ιταλικά εστιατόρια στην Κύπρο

 
 
 
 

Πηγή: Ιταλική Πρεσβεία Λευκωσίας, http://www.ambnicosia.esteri.it

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close