Η πιο γλυκιά απελευθέρωση για τη Britney Spears!

889

Έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων δίσκων σε όλον τον κόσμο, έχει βραβευτεί πολλές φορές με Grammy, MTV Video Vanguard Award αλλά και Teen Choice Awards. Παράλληλα, κατέχει παράλληλα και το ρεκόρ καλλιτέχνη εν ζωή με τα περισσότερα μουσικά βραβεία. Ο λόγος για τη Britney Spears, η οποία πήρε τον τίτλο «πριγκίπισσας της Pop» για πολλές δεκαετίες. Κάτι απολύτως αναμενόμενο, αφού υπήρξε το μεγαλύτερο pop είδωλο της γενιάς της.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι για περισσότερο από μισή δεκαετία της καριέρας της, η Britney Spears ήταν μία παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ, τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, συγκλόνισαν όλο τον πλανήτη. Όπως αναδείχθηκε μέσα από τις θαραλλέες κοινοποιήσεις τις ιδίας της τραγουδίστριας, η Britney Spears δεν ευημερούσε όσο νομίζαμε, αφού δεν είχε τον πλήρη έλεγχο της ζωής της… Έδωσε πολλές μάχες για τη ψυχική της υγεία, τις οποίες τελικά κέρδισε πρόσφατα, με τη συντριπτική υποστήριξη του το κίνηματος #FreeBritney , που χρησιμοποιήσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε μία ακόμη πτυχή του αγαπημένου ειδώλου της pop σκηνής! Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και σου το παρουσιάζουμε!

Η διάσημη τραγουδίστρια, λοιπόν, όπως έχει ομολογήσει και η ίδια δεν μπορεί χωρίς σοκολάτα. Μάλιστα, λέει ότι, όποτε πρόκειται να ξεκινήσει ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, φροντίζει να καταστήσει σαφές στον διαιτολόγο να της επιτρέπει να τρώει λίγη σοκολάτα, γιατί μόνο έτσι μπορεί να έχει κίνητρο να χάσει βάρος. Κι εδώ που τα λέμε, τι καλύτερο κίνητρο από αυτό; Είναι γνωστός, άλλωστε, ο ευεργετικός ρόλος που παίζει η σοκολάτα στην ψυχολογία μας!

Αν αναρρωτιέσαι τώρα, πώς σχετίζεται η αγαπημένη λιχουδιά της Britney με την απελευθέρωση της από την εποπτεία στη ζωή της από τον πατέρα της, James Spears, άκου κι αυτό:

Η Britney Spears γιόρτασε την νίκη της χρησιμοποιώντας μηχάνημα ανάληψης μετρητών για πρώτη φορά εδώ και χρόνια. Όπως δήλωσε, προχώρησε στην ανάληψη 225 λιρών για να τα ξοδέψει σε σοκολάτα και κρασί, κάτι που την έκανε να αισθανθεί ξανά μία ανεξάρτητη γυναίκα.

#FreeBritney για πάντα λοιπόν!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close