5 λαχταριστά επιδόρπια με σοκολάτα

761

Η επιλογή του επιδορπίου σε ένα εστιατόριο μπορεί να είναι το ίδιο δύσκολη -ίσως και δυσκολότερη- με αυτήν του ορεκτικού ή του κυρίως πιάτου. Το γλυκό είναι αυτό που θα κλείσει θετικά ή αρνητικά την όλη επίσκεψη και προφανώς κανείς δε θέλει να βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία. Ευτυχώς, με το θείο αυτό υλικό που λέγεται «σοκολάτα», τα πράγματα είναι απλά και είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Εμείς, λοιπόν, για να διευκολύνουμε την όλη κατάσταση βρήκαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα πιο γευστικά σοκολατένια γλυκά που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε ένα εστιατόριο και να σας λύσουν τα χέρια.

Ξεκινώντας από τα βασικά, ένα σουφλέ σοκολάτας με μία μπάλα παγωτό είναι μία απλή που μπορεί εύκολα να βρεθεί σε κάποιο εστιατόριο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα το μετανιώσετε (Ειδικά όταν κόψετε το πρώτο κομμάτι και δείτε τη σοκολάτα να αρχίζει να τρέχει από το εσωτερικό!)

Τον τελευταίο καιρό, όμως, όλο και περισσότερο μπαίνει σε μαγαζιά κυρίως ιταλικού χαρακτήρα ένα μοναδικά λαχταριστό επιδόρπιο, η pizza (ή το calzone) με σοκολάτα, μερέντα, μπισκότο ή όποιο άλλο υλικό μπορεί να τους δίνει την ακαταμάχητη γεύση τους. Καθόλου κακή ιδέα, ε;


Εάν επιλέξετε, βέβαια, ένα κινέζικο εστιατόριο, τι καλύτερο από το ιδιαίτερο τηγανητό παγωτό. Είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα κι αν το δείτε μπροστά σας είναι κρίμα να το φοβηθείτε και να μην το δοκιμάσετε. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αν δεν το έχετε συνηθίσει, αλλά αξίζει χωρίς αμφιβολία.

Οι πιο παραδοσιακοί μπορείτε να στραφείτε σε ένα κομμάτι ζεστής σοκολατόπιτας με επικάλυψης λιωμένης σοκολάτας. Και μόνο στη σκέψη, δε νιώθουμε και πολύ καλά…

Εάν, από την άλλη, προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ αλλά το ίδιο νόστιμο, μη διστάσετε να πάρετε μια μους σοκολάτας με κακάο. Στην ιδανική της μορφή, η βελούδινη υφή που θα «προσγειωθεί» στο στόμα σας θα είναι το μόνο που θα θέλετε.

Ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας επιδόρπια;

Η λύση είναι απλή. Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close