Μία όαση χαλάρωσης για lunch break στο M8 Restaurant-Bar!

2.9K

Στον ήσυχο πεζόδρομο της Μηλιώνη, στο νούμερο 8, ένας chic χώρος με μοντέρνα διακόσμηση και νησιώτικο αέρα έβαλε τη σφραγίδα του. Το M8 Restaurant-Bar είναι εδώ και προσφέρει μοντέρνες γευστικές προτάσεις, με έμφαση στα εκλεκτά τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. 

Μπορεί το M8 να φημίζεται ως το απόλυτο brunch spot στην Αθήνα, η αλήθεια όμως ότι πρόκειται για την επιτομή του all day restaurant cafe. Η minimal κομψότητα του εστιατορίου, προσφέρει ποιοτικό και πάντα φρέσκο φαγητό για γευστικές απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Το lunch break από τη δουλειά, τη βόλτα ή τα ψώνια στο κέντρο, βρίσκει καταφύγιο μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, σε μία όαση χαλάρωσης στην καρδιά του Κολωνακίου. 

Ο βραβευμένος chef Αθανάσιος Ανδριτσόπουλος, επιμελείται δυο γευστικές προτάσεις, που φλερτάρουν με τη θαλασσινή αύρα, αντλώντας την έμπνευσή του από τα ξεχωριστά προϊόντα της Ελλάδας. Τα δύο μενού εμπνευσμένα από τις ελληνικές πρώτες ύλες είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσουν με την υφή, τα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις τους. 

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε όμως και ένα από τα μεγάλα ατού του M8 Restaurant-Bar: tailor made cocktails, με έμπνευση από υλικά της ζαχαροπλαστικής αλλά και φρέσκα λουλούδια που προτείνουν οι bartenders για ν’ απολαύσεις μετά το γεύμα σου. 

Τα προταιρήματα όμως αυτού του εστιατορίου δεν τελειώνουν εδώ! Το M8 Restaurant-Bar είναι το ιδανικό περιβάλλον για να οργανώσεις το εταιρικό σου τραπέζι. Η elegant και φιλόξενη ατμόσφαιρα, με το χαμηλό φωτισμό και την απαλή μουσική είναι ό,τι πρέπει για επαγγελματικές συναντήσεις. Στο εστιατόριο θα βρεις  μία άκρως ενημερωμένη wine list με την υπογραφή του Semeli Estate, ιδανική για κάθε περίσταση.

Το e-table.gr εξασφάλισε για τους φίλους της online κράτησης αποκλειστική έκπτωση έως 25% στο απόλυτο Restaurant-Bar στην καρδιά του Κολωνακίου! Κλείσε το τραπέζι σου εγκαίρως, γιατί το M8 είναι μία γευστική εμπειρία που θα σε κάνει να το επισκεφτείς ξανά και ξανά!

Επίλεξε το M8 Restaurant και επωφελήσου με έκπτωση έως 25%!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close