Top Ασιατικά εστιατόρια στην Αθήνα

2K

Όλες οι νόστιμες γέυσεις με άρωμα Ασίας στην πόλη σου! Είσαι και εσύ λάτρης της Ασιατικής κουζίνας; Ανακάλυψε 7 από τα καλύτερα Ασιατικά εστιατόρια στην Αθήνα και βρες το νέο σου στέκι.

Wabi Sabi, κέντρο Αθήνας

Βγήκες για βόλτα στο κέντρο και ξαφνικά λαχτάρισες Ασιατική κουζίνα; Ο προορισμός είναι ένας… Το εστιατόριο Wabi Sabi στο κέντρο της Αθήνας! Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει το επόμενο στέκι σου για ασιατικό φαγητό στο κέντρο. Όλη η φιλοσοφία της ιαπωνικής κουζίνας, συγκεντρωμένη σε ένα εστιατόριο. Διαθέτει χαλαρή ατμόσφαιρα, μοντέρνο design, βιομηχανικό στιλ, νόστιμες γεύσεις και φυσικά πολύ χαμηλές τιμές, φέρνοντας έναν εξωτικό αέρα στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας την ιαπωνική γαστρονομία, μία προσιτή εμπειρία για όλους. Εκεί θα βρεις απολαυστικό sushi, maki, nigiri και multiasian προτάσεις, από τον καταξιωμένο σεφ του εστιατορίου.

e-table tip: Αγαπημένα μας πιάτα η tom yam soup, το fried won ton, η salmon tataki σαλάτα, το Mongolian beef, το sweat and sour pork, το κοτόπουλο με bamboo Chinese mushroom και τα shrimps chop choye.

 

Κλείσε στο Wabi Sabi

 


 

Wok n Roll, Μαρούσι

Δοκίμασε νόστιμες και υγιεινές ασιατικές και κινέζικες σπεσιαλιτέ στο εστιατόριο Wok n Roll στο Μαρούσι. Μετρώντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης, το εστιατόριο Wok n Roll, θα σε εντυπωσιάσει με το ειδικά διαμορφωμένο μενού του στο σύγχρονο υγιεινό τρόπο ζωής, προσφέροντας ελαφριά γεύματα με μοναδικές γεύσεις, χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας. Ο χώρος του λιτός και μοντέρνος, με τα χρώματα του μαύρου, του γκρι και του κόκκινου να κυριαρχούν, δημιουργώντας έτσι ένα σύγχρονο περιβάλλον. Επέλεξε ένα από τα 70 θεσπέσια πιάτα του και ταξίδεψε και εσύ σε ολόκληρη την Ασία.

e-table.gr: Παρήγγειλε δροσερή σαλάτα μάνγκο, κάρυ σαμόσα, γαρίδες τεμπούρα, νούντλς Σιγκαπούρης, σπέσιαλ ρύζι XXL, σατάϋ στίκς κοτόπουλου, γαρίδες με μάνγκο και από sushi, Veggie Rolls, Hawaiian Roll ή ένα από τα Maki Mix Combos.

 

Κλείσε στο Wok n Roll

 


 

Vietnam, Παλαιό Φάληρο

Ψάχνεις για ένα καλό ασιατικό στα Νότια Προάστια; Ο παράδεισος της ασιατικής κουζίνας, είναι το εστιατόριο Vietnam στο Παλαιό Φάληρο. Η ιδιαίτερη κουζίνα του, οι πλούσιες γεύσεις του, αλλά και το παραδοσιακό Βιετναμέζικο ντεκόρ του, θα σε ενθουσιάσουν! Τα έθνικ πιάτα του, όπως το μοδάτο sushi, τα ασιατικά ορεκτικά, οι σπεσιαλιτέ του με κοτόπουλο, πιάτα με χοιρινό και πάπια, noodles και φανταστικά παραδοσιακά επιδόρπια, ετοιμάζονται καθημερινά, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του πελάτες. Ακόμα, στο Vietnam μπορείς να απολαύσεις τον πλούσιο μπουφέ που προσφέρει, με άφθονα γευστικά πιάτα, κάθε Τετάρτη απόγευμα και Κυριακή μεσημέρι, για να γίνει ακόμα πιο αξέχαστη η εμπειρία σου.

e-table tip: Δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε τα Vietnamese Rolls, το Seafood Won Ton, τα λαχταριστά BBQ Spare Ribs, Μaguro Sashimi, το Sweet and Sour Chicken, την εκπληκτική Peking Duck, Apple Pork, Satay Beef και τις Hukilau Shrimps.

 

Κλείσε στο Vietnam

 


 

Mr. Dim, Νέα Σμύρνη

Artistic λεπτομέρειες, βιομηχανικό design, ευγενικό προσωπικό, σπεσιαλιτέ από Ιαπωνία, Κίνα,Ταϋλάνδη, Μαλαισία και Ινδονησία, αλλά και πολύ χαμηλές τιμές, είναι αυτά που θα συναντήσεις στο εστιατόριο Mr. Dim στην Νέα Σμύρνη. Αποτελεί μία νέα πρόταση για τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, ετοιμάζοντας καθημερινά πολύχρωμα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά, τα οποία σε εντυπωσιάζουν πριν ακόμα προλάβεις να τα δοκιμάσεις. Παρήγγειλε λαχταριστά bao burgers, νόστιμα shumai με καβούρι, γαρίδα, μανιτάρι shitake, λαχανικά και αυγά χελιδονόψαρου, dumpling με μοσχάρι και λαχανικά, πεντανόστιμα noodles και τα επληκτικά wonton με καβούρι.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το εκπληκτικό tori katsu, που είναι παναρισμένες φέτες κοτόπουλου με katsu σως, ρύζι ατμού, σαλάτα με λάχανο, καρότο, ραντίτσιο και mayo dressing ή ένα από τα λαχταριστά του καλαμάκια Satay από χοιρινό ή κοτόπουλο με σως από φυστικοβούτυρο και γάλα καρύδας.

 

Κλείσε στο Mr. Dim

 


 

Mentaleaty, Κεραμεικός

Για μία ιδιαίτερη ασιατική κουζίνα στην περιοχή του Κεραμεικού, μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο Mentaleaty. Πρόκειται για ένα μοδάτο και νεανικό χώρο με μοντέρνα διακόσμηση και casual στιλ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Αθηνά-Ελπίς», ο οποίος συμβάλει στη βελτίωση της υγείας ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, προσφέροντάς τους εργασία και μεριμνώντας δραστικά για τη θεραπευτική υποστήριξή τους. Επίκεντρο του μενού του φυσικά είναι η υγεία, προσφέροντας θρεπτικές και γευστικές επιλογές, με τα πιο φρέσκα υλικά και το πιο ψαγμένο street food που μπορείς να βρεις σε ολόκληρη την Αθήνα.

e-table tip: Παρήγγειλε τραγανά και λαχταριστά spring rolls, love wonton και 5stars Pad Thai και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε στο Mentaleaty

 


 

Oozora the House, Κηφισιά

Εάν πάλι θέλεις να επισκεφθείς ένα από τα κορυφαία ασιατικά εστιατόρια στην Αθήνα, δε μένει παρά να πας στο εστιατόριο Oozora the House στην Κηφισιά. Χαλαρή ατμόσφαιρα, λιτή και προσεγμένη διακόσμηση και φυσικά εξαιρετικά ασιατικά πιάτα, είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο executive Sushi chef του Oozora the House Andy Lay μαζί με την ομάδα του, σε εισάγει στο sushi χρησιμοποιώντας τεχνικές και εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσφέροντάς σου μια μοναδική εμπειρία ιαπωνικών γεύσεων. Δοκίμασε μοναδικά sushi rolls, nigiri platters με akami, maki, salmon, seabass και αρκετές επιλογές αν είσαι vegetarian.

e-table tip: Δοκίμασε ένα από τα νέα signature πιάτα του chef με πρωταγωνιστή το sashimi, όπως Whole White fish Sashimi και Red Mullet sashimi with chilly jalapeno .

 

Κλείσε στο Oozora

 


 

Boracay, Βούλα

Eξωτικές γεύσεις από τις Φιλιππίνες σε έναν πολύ ατμοσφαιρικό και μοντέρνο χώρο στη Βούλα, στο εστιατόριο Boracay, σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις. Η lounge αισθητική του, σε συνδυασμό με τις νόστιμες προτάσεις του, θα σε ταξιδέψουν στο τροπικό νησί των Φιλιππίνων Boracay, από το οποίο έχει πάρει άλλωστε και την ονομασία του το εστιατόριο. Η φρεσκάδα και η θρεπτική αξία των πιάτων του, εξασφαλίζονται από τον αγνό τρόπο μαγειρέματος που διαθέτει και την ανοιχτή του κουζίνα. Έμπειροι σεφ ετοιμάζουν καθημερινά πιάτα εμπνευσμένα από ένα σύμπλεγμα νησιών του Ειρηνικού ωκεανού, προσφέροντάς σου μία μοναδική εμπειρία ασιατικής κουζίνας.

e-table tip: Δοκίμασε tempura kakiage shrimp, crab dragons, crispy pork, ρύζι curry egg ή τηγανητό ρύζι με γαρίδες, πολλά και εκπληκτικά πιάτα με νουντλς και το αγαπημένο μας spicy masago salmon sushi.

 

Κλείσε στο Boracay

 


 

Κλείσε σε Ασιατικά εστιατόρια στην Αθήνα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close