Γευστική Απόλαυση με Θέα στο Μικρολίμανο

1.6K

Αναζητάς την τέλεια τοποθεσία για φαγητό στο Μικρολίμανο, με υπέροχη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας; Εδώ έχουμε βρει και σου προτείνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στο Μικρολίμανο που συνδυάζουν εξαιρετική γαστρονομική απόλαυση με εκπληκτική θέα που θα καλύψουν κάθε γούστο!  

1. Εντευκτήριο

Το εστιατόριο Εντευκτήριο στο Μικρολίμανο αποτελεί έναν πανέμορφο χώρο, ιδανικό για να απολαύσεις ιταλική κουζίνα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του, οι οποίοι λατρεύουν το νόστιμο φαγητό του ενώ απολαμβάνουν τη γραφική τοποθεσία. Εδώ θα βρεις άνεση, νησιώτικη ατμόσφαιρα και γεύσεις της Μεσογείου που θα σε ταξιδέψουν στα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις τη σαλάτα De la Casa με γκοργκοντζόλα, τη χειροποίητη πίτσα με λεπτή ζύμη, τα τσέρι ντοματίνια και το βασιλικό, το φιλέτο από φαγκρί ή σφυρίδα, καθώς και το φρέσκο καλαμάρι από την Ύδρα

2. Mira

Το “Mira” είναι το bar restaurant, που θα σε κάνει να αναπολείς παλιές μαγικές εποχές στο καλύτερο μπαλκόνι του Πειραιά, ακριβώς πάνω από το γραφικό Μικρολίμανο! Στο χώρο του πρώην “Castello”, το “Mira” προσφέρει όχι μόνο μια εκπληκτική θέα αλλά και νόστιμο φαγητό μέσα από ένα άρτια σχεδιασμένο μενού Μεσογειακής κουζίνας. Δημιουργός του μενού είναι ο σεφ Νίκος Λαλουδάκης, προσφέροντας νόστιμα και δημιουργικά πιάτα όπως ριζότο με μανιτάρια, φιλέτο Σατομπριά, καρπάτσιο μοσχαρίσιου φιλέτου, ψητό μοσχαρίσιο διάφραγμα και άλλα. Αν επιθυμείς ένα καλό εστιατόριο με θέα στον Πειραιά.

3. Vosporos

Το εστιατόριο “Vosporos” στο Μικρολίμανο αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του Πειραιά. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις το φαγητό στο Μικρολίμανο, με έναν εξαιρετικό συνδυασμό ελληνικής και πολίτικης κουζίνας. Κάθισε δίπλα στη θάλασσα και αφέσου στις σπεσιαλιτέ που παρασκευάζει καθημερινά ο σεφ, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Μπορείς να δοκιμάσεις πολίτικο χουγκιάρ με μοσχαράκι γάλακτος, πουρέ μελιτζάνας με φρέσκη σάλτσα ντομάτας, πικάντικο Άδανα κεμπάπ με ντιπ γιαούρτι, λεχμαντζούν με κιμά, στριφτή κιμαδόπιτα και ζουμερό σουβλάκι κοτόπουλο ή χοιρινό. Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης που συνδέει την γευστική παράδοση με μια σύγχρονη πινελιά.

5. Lollobrigida

Μπορεί το brunch να αποτελεί μια αγγλοσαξωνική συνήθεια, αλλά στο Lollobrigida στο Μικρολίμανο, γίνεται μια ιταλική, μεσογειακή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Οι σεφ Κυριάκος Μοιραλιώτης και Νίκος Κωνσταντάτος, που επιμελήθηκαν το brunch menu, δημιούργησαν πιάτα που συνδυάζουν την αυθεντική ιταλική κουζίνα με φίνες πρώτες ύλες, προσφέροντας ένα ταξίδι γεύσης στη γείτονα χώρα που δύσκολα θα θέλεις να αποχωριστείς. Το όνομα του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο από μια γνωστή ηθοποιό της Cinecittà, προσφέροντας έναν χώρο με ιταλική φινέτσα και μπαρόκ διακόσμηση, συνδυασμένη με κομψά καθίσματα και εντυπωσιακό πολυέλαιο. Το ροζ χρώμα κυριαρχεί σε όλο τον χώρο, από το ταβάνι μέχρι το μπουντουάρ και τα τριαντάφυλλα που διακοσμούν τον χώρο.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close