3 Μαγειρεία στη Θεσσαλονίκη που σερβίρουν αυθεντικό μαμαδίστικο φαγητό!

2.5K

Κάθε εποχή του χρόνου αναζητούμε σπιτικές γεύσεις και νόστιμα μαγειρευτά. Πολλές φορές επίσης θέλουμε φρεσκομαγειρεμένο φαγητό με μπόλικη αυθεντικότητα που μυρίζει… μανούλα -και σε προσιτές τιμές. Αναζητήσαμε και βρήκαμε 3 φοβερά μαγειρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου η απλότητα της γεύσης συναντά την οικογενειακή φιλοξενία!

 

Νόστιμο, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

μαγειρεία στη Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Νόστιμο στη Θεσσαλονίκη προσφέρει ελληνική κουζίνα και μαγειρευτό φαγητό, στο κέντρο της πόλης. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα μαγειρία της Θεσσαλονίκης και είναι ένας μοντέρνος χώρος, με ωραία διακόσμηση και ευχάριστο περιβάλλον, που θα σε ταξιδέψει γευστικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

e-table tip: Δοκίμασε μοσχάρι στιφάδο, γιουβέτσι, σουφλέ με χοιρινό, μπέικον και τυρί, κρασάτες σουπιές, τηγανητά καλαμαράκια, γεμιστό μπιφτέκι, λαχταριστά ζυμαρικά αλλά και burger!

 

Κλείσε στo Νόστιμο

 


 

To Μαγερειό της Κυρά – Μαριώς, Πυλαία

μαγειρεία στη Θεσσαλονίκη

Το Μαγερειό της κυρά Μαριώς στην Πυλαία προσφέρει ελληνική κουζίνα και εκλεκτές σπιτικές νοστιμιές. Η φιλοσοφία του είναι τόσο απλή, όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των εκλεκτών συνταγών: αγνά και φρέσκα προϊόντα είναι η βάση για τις παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, που μαγειρεύονται με αγάπη και μεράκι.

e-table tip: Το μενού περιλαμβάνει πολλά ορεκτικά, μαγειρευτά και χορταστικά κυρίως πιάτα: δοκίμασε κεφτεδάκια κοκκινιστά με ρύζι, παστίτσιο, γεμιστά και εξαιρετικό κοτόπουλο φούρνου.

 

Κλείσε στo Μαγερειό της κυρά Μαριώς

 


 

Μαγειρείο τα Καλύβια, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

μαγειρεία στη Θεσσαλονίκη

Τελευταία νόστιμη πρόταση για μαγειρία στη Θεσσαλονίκη είναι τα Καλύβια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στην ελληνική κουζίνα, σε ένα φιλόξενο χώρο θα βρεις ελληνικά πιάτα από παραδοσιακές σπιτικές συνταγές, σε προσιτές τιμές.

e-table tip: Δοκίμασε το κοτόπουλο με φασολάκια, τη χοιρινή μπριζόλα κρασάτη, το ριγανάτο και τα σουζτουκάκια με κριθαράκι.

 

Κλείσε στα Καλύβια

 


 

Κλείσε σε μαγειρία στη Θεσσαλονίκη

 

 

Κλείσε σε στέκια για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close