Πού θα φας οικονομικά μεζεδάκια δίπλα στη θάλασσα;

4.3K

Καθώς η θάλασσα ανοίγει την όρεξη, σου βρήκαμε οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα, για να απολαύσεις  φοβερά μεζέδακια σε προσιτές τιμές.

Ο Γιάννος, Μαραθώνας

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Ο Γιάννος είναι μία αγαπημένη ταβέρνα στον Μαραθώνα, πάνω ακριβώς από την παραλία, που θα απολαύσεις λαχταριστές γεύσεις από στεριά και θάλασσα σε προσιτές τιμές. Με θέα τον Ευβοϊκό θα δοκιμάσεις φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, αλλά και εκλεκτούς κρεατομεζέδες!

📍Λεωφόρος Ποσειδώνος 45 Παραλία Μαραθώνα

e-table tip: Δοκίμασε τη σπέσιαλ γαριδομακαρονάδα και τις εξαιρετικές τηγανιές με χοιρινό και κοτόπουλο.

 

Κλείσε στο Γιάννο

 


 

Ο Χοντρός, Νέα Μάκρη

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Επόμενη γευσική απόδραση για οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα στη θάλασσα είναι ο Χοντρός στη Νέα ΜάκρηΠρόκειται για ένα από τα πιό γνωστά μεζεδοπωλεία της Ανατολικής Αττικής για καλή ελληνική κουζίνα. Βρίσκεται στην παραλία της Νέας Μάκρης και εκεί θα βρεις  καλό σπιτικό φαγητό. Ο χώρος είναι παραδοσιακός με όμορφη διακόσμηση, με τραπεζάκια και έξω με θέα στην παραλία.

📍 Λεωφόρος Ποσειδώνος 36 Νέα Μάκρη

e-table tip: Δοκίμασε σαγανάκι με γαύρομπιφτεκάκι μοσχαρίσιο που σερβίρεται σε σούβλα, καλαμαράκια, μπακαλιάρο, κολοκυθοκεφτέδες, χταποδάκι αλλά και ζουμερό κοτόπουλο που θα συνοδεύσεις με καλο κρασί και ελληνικά αποστάγματα.

 

Κλείσε στο Χοντρό

 


 

Το Αρχοντικόν, Άρτεμις

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Το Αρχοντικόν στην περιοχή Άρτεμις είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα δίπλα στην θάλασσα. Στην Λεωφόρο Βραυρώνος θα συναντήσεις  έναν όμορφο χώρο με πολλά παραδοσιακά στοιχεία και νησιώτικο χαρακτήρα.  Το μενού είναι πλούσιο και περιλαμβάνει θαλασσινά και κρεατικά, που προσφέρονται σε χορταστικές μερίδες! Live μουσική κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σαββάτο 22:00- 03:00 και κάθε Κυριακή 14:00 – 19:00.

📍 Λεωφόρος Βραυρώνος 12 Aρτέμιδα

e-table tip: Δοκίμασε Πατάτα γεμιστή στη χόβολη με ζαμπόν, μπέικον και 4 τυριά, πανσέτα γλυκόξινη, τα περίφημα Φιλετάκια Αρχοντικόν με χοιρινό, κοτόπουλι, αρνάκι σωταρισμένα με λαχανικά και κρασί και ψαρονέφρι γεμιστό με γραβιέρα, μπέικον, ντομάτα και πιπεριά. Από θαλασσινά, μύδια και γαρίδα σαγανάκι, μακαρονάδα του ψαρά και τσιπούρα μερίδα! Θα βρεις επίσης για κρατήσεις άνω των 10 ατόμων, μενού με απεριόριστη καταναλωση με 18€/άτομο μαζί με ποτά, από Δευτέρα έως Κυριακή. Κάθε Τετάρτη μενού με απεριόριστο φαγητό  με 10€/άτομο.

 

Κλείσε στο Αρχοντικόν

 


 

Θαλασσάκι, Πειραϊκή – Καλλίπολη

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Αν θέλεις να φας καλό ψάρι και φρέσκα θαλασσινά με θέα στη θάλασσα, η ψαροταβέρνα Θαλασσάκι στην Πειραϊκή είναι μια ακόμα μία πολύ καλή επιλογή για ψαροταβέρνες στον Πειραιά. Ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος με τα όμορφα χρώματα και το χωριάτικο στιλ θα σε ταξιδέψει στις ταβέρνες της παλιάς εποχής, αγναντεύοντας τη θάλασσα.

📍Ακτή Θεμιστοκλέους 310 Πειραιάς

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις μυδομακαρονάδα με μουστάρδα και φέτααστακομακαρονάδα για 2 άτομακουτσομούρα τηγανητήσκουμπρί καπνιστόριζότο με γόνο καλαμαριού με μελάνι σουπιάςγιουβετσάκι με χταπόδι, μελιτζάνα και φέτα και καλαμάρια με κριθαράκι και πέστο μαϊντανού.

 

Κλείσε στο Θαλασσάκι

 


 

Ισιδώρα, Μαραθώνας

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Εάν θες να γευματίσεις με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο η ταβέρνα Ισιδώρα στον Μαραθώνα βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία προσφέροντας ελληνική κουζίνα, μεσογειακές σπεσιαλιτέ και εκλεκτό σπιτικό φαγητό από το 1959. Αν το επιτρέπει ο καιρός, χαλάρωσε στον υπέροχο κήπο γεμάτο με κάθε λογής χρώμα λουλουδιών και δέντρων. Το μενού φημίζεται για τα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που ψαρεύονται καθημερινά από ελληνικές θάλασσες.

📍 Περικλέους 5 Παραλία Μαραθώνα

e-table tip: Απόλαυσε εκπληκτική γαριδομακαρονάδα, μύδια σαγανάκι, τσιπούρα στα κάρβουνα, χταποδάκι στα κάρβουνα, νόστιμο τηγανητό γαύρο, χορταστικό γεμιστό καλαμάρι, ορεκτικά και δροσερές σαλάτες πάντα με τη συνοδεία ούζου ή κρασιού.

 

Κλείσε στην Ισιδώρα

 


 

Το Δίχτυ, Πόρτο Ράφτη

 οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα

Αν επιθυμείς να ξεφύγεις για λίγο από την Αθήνα τρώγοντας φρέσκα ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες σε οικονομικές ταβέρνες στη θάλασσα θέα στη θάλασσα, πρέπει να επιλέξεις το Δίχτυμία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες στο Πόρτο ΡάφτηΠρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το το 1937, διατηρώντας την άριστη φιλοξενία και την ελληνική γαστρονομική παράδοση. Στον όμορφο χώρο του εστιατορίου θα απολαύσεις σπιτικές ανεπανάληπτες γεύσεις.

📍Δανακούρα 19 & Ποσειδώνος Λαύριο

e-table tip: Δοκίμασε εξαιρετικό τηγανόψωμο, γαρίδες σαγανάκι και μύδια αχνιστά, λαχταριστή γαριδομακαρονάδα, καλαμαράκια τηγανητά και γαύρο με τη συνοδεία εκλεκτού κρασιού και ούζου.

 

Κλείσε στο Δίχτυ

 


 

Κλείσε σε οικονομικά στέκια στη θάλασσα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close