Τα καλύτερα bar-restaurants στην Αθήνα για να βγεις με τις φίλες σου

2.1K

Ξέρουμε πως δεν χρειάζεσαι και κάποια ειδική γιορτή για να βγεις με τις φίλες σου για κους κους, όπως επίσης ξέρουμε πως ψάχνεις συνέχεια ευκαιρία για να βγεις μαζί τους έξω. Σου βρήκαμε λοιπόν την επόμενή σου δικαιολογία… Βγες με τις φίλες σου σήμερα 8 Μαρτίου στα καλύτερα bar-restaurants και γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας! Άλλωστε σας αξίζει κορίτσια!

3 Γουρουνάκια, Κολωνάκι

Για ψώνια στο Κολωνάκι και μετά για φαγητό και ποτό με τις φίλες! Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι για να είναι ευχαριστημένο; Τα 3 Γουρουνάκια στο Κολωνάκι είναι μια εξαιρετική επιλογή  all day bar restaurant για εσένα και τις φίλες σου. Πολυσυλλεκτικό μενού, funky μουσική, μοντέρνος χώρος και κοσμοπολίτικο περιβάλλον είναι τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Δοκίμασε στο μπαρ του εστιατορίου ένα από τα δροσερά του κοκτέιλ, χαζεύοντας τον κόσμο που περνά από τη Σκουφά, αλλά και πιάτα όπως  αργεντίνικο μοσχαρίσιο σουβλάκι με sweet chili sauce και country πατάτες και φιλετάκια από ψαρονέφρι με μέλι και πουρέ πατάτας.

📍Σκουφά 73 Αθήνα

e-table tip: Κάθε Πέμπτη στα 3 Γουρουνάκια διοργανώνονται Mexican Nights! Για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το δεύτερο ποτήρι κρασί για κάθε μία κυρία είναι κερασμένο! Από το Μεξικάνικο Μενού δοκίμασε καβουροσαλάτα με ρόκα και μάνγκο, guacamole με tortilla chips, quesadillas με κοτόπουλο αλλά και enchiladas με κοτόπουλο και chorizo. Κάντε και την αμαρτία σας, δοκιμάζοντας τη λαχταριστή γευστική τριλογία σοκολάτας ή μους γιαουρτιού με γλυκό κουταλιού καρότο και σιρόπι βασιλικού.

 

Κλείσε στα 3 Γουρουνάκια

 


Venti, Ψυρρή

Στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή, θα βρείτε το Bar Restaurant Venti. Η ιδιαίτερη και μοναδική του διακόσμηση, οι μεσογειακές λιχουδιές που διαθέτει και η mainstream μουσική του θα σας κάνουν να το λατρέψετε. Επέλεξε μια σαλάτα σπανάκι με αποξηραμένα σύκαcarpaccio ροφού με κρέμα λεμονιού, ντοματίνια και κάπαρη και στη συνέχεια γεμιστό ραβιόλι με αστακό και σολωμό σε σάλτσα γαρίδας και κρέμας ούζου. Και αν στις φίλες σου δεν αρέσουν τα ζυμαρικά, πρότεινέ τους ένα λαχταριστό και μυρωδάτο ριζότο, όπως είναι αυτό με γαρίδες και άρωμα κόλιανδρου ή ένα ζουμερό γεμιστό ψαρονέφρι με γραβιέρα Νάξου και σέλερι σε απαλή σάλτσα μουστάρδας Dijon.

📍Λεπενιώτου 20 Ψυρρή

e-table tip: Πριν φύγεις, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα εκλεκτά επιδόρπια που προσφέρει το εστιατόριο! Αγαπημένη μας επιλογή το Abbracio di venere με κρέμα mascarpone και μαριναρισμένες φράουλες.

 

Κλείσε στο Venti

 


Skyfall, Μετς

bar-restaurants

Αν πάλι ψάχνετε για μία μοναδική εμπειρία φαγητού, κοκτέιλ και κους κους, με θέα τη βραδινή Αθήνα και τη φωτισμένη Ακρόπολη, τότε η επιλογή είναι μία… Το SKYFALL Cocktail & Food Bar, στην περιοχή του Μετς. Κομψή και παράλληλα λιτή διακόσμηση, ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, διεθνής γεύσεις και προσεγμένες μουσικές επιλογές που θα κάνουν εσένα και τις φίλες σου να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά, απολαμβάνοντας ξεχωριστά κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά από την πλούσια κάβα του εστιατορίου. Δοκίμασε φιλεταρισμένο λαβράκι σωτέ με σάλτσα λεβάντας και πουρέ σελινόριζας, φρέσκιες παπαρδέλες με χωριάτικο λουκάνικο, τοματίνια και κρέμα τυρί mascarpone και ψητά λαχανικά σε φωλιές καταϊφιού με φρέσκα μυρωδικά, βαλσάμικο και μους τυριών.

📍Μάρκου Μουσούρου 1‎ Μετς

e-table tip: Απόλαυσε με τις φίλες σου λευκό κρασί Άρωμα Λήμνου, ροζέ κρασί Κτήμα Άλφα ή κόκκινο κρασί Κτήμα Χατζημιχάλη.

 

Κλείσε στο SKYFALL

 


Kastri Bistro, Νέα Ερυθραία

Μέσα σε μια όαση πράσινου, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, το bar restaurant Kastri Bistro, περιμένει εσένα και τις φίλες σου να απολαύσετε την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τις μοναδικές ελληνικές – δημιουργικές του γεύσεις. Περιμετρικές τζαμαρίες, το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι και τα ψυγεία για τη συντήρηση των γευστικών κρεάτων της Macelleria Oberto που εισάγονται από την Ιταλία, το κάνουν μοναδικό. Extra bonus του εστατορίου, αποτελούν τα premium ποτά και τα signature cocktails με την υπογραφή του Γιάννη Κέδε, που θα σας κάνουν να θέλετε να τα γευτείτε ξανά και ξανά. Δοκίμασε ταλιάτα με φιλέτο κοτόπουλο με ριζότο κάρυ, σχοινόπρασο και λάιμ, μανιταρόσουπα με άρωμα τρούφας και κρέμα τυριού ή ταρτάρ μοσχαριού με μυρωδικά, λάδι τρούφας, φύλλα ρόκας και φλέικς παρμεζάνας.

📍Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας Νέα Ερυθραία

e-table tip: Αγαπημένο μας πιάτο τα γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο με μπλε τυρί.

 

Κλείσε στο Kastri Bistro

 


Zaatar, Νέα Ερυθραία

Μία ακόμα εξαιρετική επιλογή bar restaurant στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας για εσένα και τις φίλες σου, είναι το εστιατόριο Zaatar. Η πολυετής εμπειρία στον χώρο εστίασης, ο πανέμορφος χώρος και οι ελληνικές παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες συνταγές του, το καθιστούν μοναδικό. Συνδύασε τις εκλεκτές ελληνικές του γεύσεις με την εκτενή λίστα κρασιών που θα βρεις στο εστιατόριο. Ανάμεσα σε έναν πλούσιο κατάλογο, ο οποίος έχει ως βάση του το κρέας και θα σε δυσκολέψει να επιλέξεις, ενώ ‘δε θα σε αφήσει’ να δοκιμάσεις μόνο ένα πιάτο!

📍Χειμάρρας 7 Νέα Ερυθραία

e-table tip: Δοκίμασε μους λευκής καπνιστής μελιτζάνας, μπρουσκέτα με παστράμι, rib eye, black angus, φιλετάκια προβατίνας και κοκοράκι παΐδάκια. Συνόδευσε το γεύμα σου με ένα δροσερό κοκτέιλ.

 

Κλείσε στο Zaatar

 


The Grounds of Alexandria, Παλαιά Πεντέλη

Αίσθηση εξοχής για τις ηλιόλουστες μέρες και κάτι από κλασική αμερικάνικη μπυραρία για τις κρύες νύχτες, ιδανική για κους κους με τις φίλες, προσφέρει το εστιατόριο The Grounds of Alexandria, στην Παλαιά Πεντέλη. Ειδυλλιακό περιβάλλον, πρωτότυπες μεσογειακές γεύσεις φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα υλικά και ταυτόχρονα προσιτές τιμές είναι αυτά τα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Παρήγγειλε γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα, ποικιλία κρεατικών για να μοιραστείς με τις φίλες σου, μοναδικά burger, αφράτες πίτσες και φρεσκότατες σαλάτες, για όσες προσέχουν τη διατροφή τους. Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με μία παγωμένη μπύρα, επιλέγοντας από τον πλούσιο κατάλογο που διαθέτει το εστιατόριο.

📍1 Βασιλέως Γεωργίου Β Πεντέλη

e-table tip: Δοκίμασε σαλάτα με κοτόπουλο ή προσούτο και θα μας θυμηθείς.

 

Κλείσε στο The Grounds of Alexandra

 


Tapas Bar, Ιλίσια

Τα κορίτσια θέλουν Ισπανική κουζίνα; Φύγαμε για Ιλίσια! Tο Tapas Bar αποτελεί ιδανική επιλογή στην περιοχή του Χίλτον για εσένα και τις φίλες σου. Ζεστή, ιδιαίτερη και cozy ατμόσφαιρα θα σας κάνουν να χαλαρώσετε και να γιορτάσετε την ημέρα σας, παρέα με ψαγμένες μουσικές επιλογές από DJ και άφθονων κοκτέιλ από έμπειρους bartender. Ξεκινήστε τη βραδιά με μία paella valenciana, η οποία περιέχει γαρίδες, καλαμάρι, μύδια, κοτόπουλο, chorizo, καυτερή πιπεριά και σαφράν, συνεχίστε με ψητές γαρίδες στη σχάρα με σάλτσα romesco  ή quesadillas γεμιστές με φέτα, ψητές πιπεριές και κοτόπουλο και κλείστε τη βραδιά με ένα δροσερό κοκτέιλ όπως με ένα mojito, cosmopolitan, chocolate kiss ή με μία κανάτα sangria.

📍Βεντήρη 7 Ιλίσσια

e-table tip: Μπορείς να μοιραστείς με τις φίλες σου μία ποικιλία one for all, η οποία είναι μία ζεστή ποικιλία tapas με quesadillas, burritos, κεφτεδάκια με πικάντικη σάλτσα, τρυφερές μπουκιές χοιρινού και πατάτες bravas.

 

Κλείσε στο Tapas & kitchen

 


ΕΠΤΑ 7 Restaurant Bar, Μοναστηράκι

Κάνατε τη βόλτα σας στο κέντρο για ψώνια και ψάχνετε bar-restaurants για να φάτε κάτι, αλλά να πιείτε και το κοκτέιλ σας; Το εστιατόριο Επτά 7 στο Μοναστηράκι, είναι η ιδανική επιλογή! Πολυτελής, σύγχρονος και ταυτόχρονα κλασικός χώρος, μεσογειακά πιάτα μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και φυσικά ευφάνταστα και δροσερά κοκτέιλ περιμένουν εσένα και τις φίλες σου να τα δοκιμάσετε. Δοκίμασε μία από τις δροσερές σαλάτες του, όπως τη σαλάτα με baby ρόκα, καρύδια, μήλο, ρόδι, ψητό μανούρι και αποξηραμένα σύκα σε dressing από συκόμελο ή μία Caesar σαλάτα με ψητές γαρίδες Ηγουμενίτσας. Συνέχισε με μανιτάρι portobello γκρατινέ γεμιστό με γαρίδες, πέστο βασιλικού και ελληνικά τυρία ή με ριζότο με βασιλομανίταρα και τρούφα.

📍Ερμού 119 & Άστιγγος 10 Αθήνα

e-table tip: Πριν φύγεις, απόλαυσε ένα από τα extreme κοκτέιλ που θα ετοιμάσουν ειδικά για εσένα και τις φίλες σου στο μπαρ του εστιατορίου!

 

Κλείσε στο Επτά 7

 


Bella Vespa, Γλυφάδα

Κορίτσια των Νοτίων Προαστίων μην αγχώνεστε… έχουμε και για εσάς πρόταση για bar-restaurants! Το εστιατόριο Bella Vespa, το αγαπημένο ιταλικό στέκι στην περιοχή της Γλυφάδας, περιμένει εσένα και τις φίλες σου να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά κους κους. Λιτός, κομψός και ταυτόχρονα εντυπωσιακός χώρος και φυσικά ιταλικά λαχταριστά πιάτα που θα σε κάνουν να σπάσεις τη δίαιτά σου για ένα βράδυ. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ζεστές πίτσες με λεπτή, ιταλική ζύμη, όπως είναι η κλασσική και γνωστή πλέον σε όλους πίτσα μαργαρίτα ή ένα flatbread (σαν μικρή πίτσα), σε μυρωδάτα ριζότι, σε μία ποικιλία ζυμαρικών όπως σπαγγέτι αματριτσιάνα ή ραβιόλι με σπανάκι και ρικότα, με μια λευκή σάλτσα και ντοματίνια, αλλά και ανάμεσα σε μία πλούσια λίστα κρασιών και κοκτέιλ.

📍Κύπρου 11 Γλυφάδα

e-table tip: Εξαιρετική επιλογή η οποία μας εντυπωσίασε, είναι το ραγού μανιταριών με λουκάνικο salsiccia και αυγό ποσέ, αλλά και το osso bucco με τρούφα και πουρέ πατάτας.

 

Κλείσε στο Bella Vespa

 


Feedέλ Asador, Γλυφάδα

bar-restaurants

Και φυσικά, έχουμε και μία δεύτερη πρόταση για τα κορίτσια των Νοτίων Προαστίων που θέλουν να γιορτάσουν σε bar-restaurants την Hμέρα της Γυναίκας  και είναι το εστιατόριο Feedέλ Asador στην περιοχή της Γλυφάδας. Το νέο εγχείρημα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προσφέρει Ελληνική – Δημιουργική κουζίνα, χρησιμοποιώντας την πιο παλιά τεχνική μαγειρέματος πιάτων, αυτή με ανοικτή φλόγα. Ιδιαίτερος και ζεστός χώρος, εκλεκτά πιάτα με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και ευφάνταστες συνταγές, θα το κάνουν νούμερο ένα προορισμό σας για την κάθε σας έξοδο.

📍Ναπολέοντος Ζέρβα 24 & Κύπρου 19 Γλυφάδα

e-table tip: Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις κάτι ξεχωριστό, όπως φάβα με τσορίθο, θυμάρι και τρούφα, πανσέτα με πουρέ γλυκοπατάτας και σπετζοφάι με παναρισμένο αβγό ποσέ.

 

Κλείσε στο Feedέλ Asador

 


 

Γιόρτασε με τις φίλες σου την Ημέρα της Γυναίκας, κανονίζοντας μία έξοδο για φαγητό και κοκτέιλ!

 

Κλείσε στα καλύτερα bar-restaurants της Αθήνας

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close