Πάμε για φαγητό σε εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού;

1.3K

Το Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού είναι μία αγαπημένη μας συνήθεια για όλες τις ώρες της ημέρας, για καφέ, καλό φαγητό, κοκτέιλ και βόλτα με θέα τη θάλασσα. Εμείς σου προτείνουμε 4 αγαπημένα μας εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να τα επισκεφθείς με την παρέα σου!

 

Pier One Cafe Restobar

 εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού

Εάν ψάχνεις για εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, πρέπει να επισκεφτείς το Pier One Cafe Restobar. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα yacht πολυτελείας που έχει αράξει στην προβλήτα της Λεμεσού. Μεσογειακές κυρίως επιρροές έχουν δημιουργήσει με έμπνευση τη θάλασσα και τα τοπικά προϊόντα της Κύπρου, ένα εξαίρετο fusion μενού. Υψηλής δεξιοτεχνίας ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά, νόστιμα πιάτα θαλασσινών και κρεατικών σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις!

Κλείσε στο Pier One Cafe Restobar

 

 

Το Κυπριακόν 

 εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού

Πιστό στην παράδοση της Κυπριακής κουζίνας, το Κυπριακόν υπόσχεται ένα ταξίδι γεύσεων με αγαπημένα και γνώριμα κυπριακά εδέσματα, όλα φτιαγμένα με αγνά παραδοσιακά υλικά και σερβιρισμένα σε χειροποίητα κεραμικά ή ψάθινα σκεύη. Εάν θες να επισκεφτείς εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, πρέπει να πας στο Κυπριακόν και να απολαύσεις το φαγητό σου απέναντι ακριβώς από τη θάλασσα. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον παραδοσιακό Λευκαρίτικο Τταβά και Αρνί Κλέφτικο!

Κλείσε στο Κυπριακόν

 

 

The Fish Market

 εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού

To The Fish Market χρησιμοποιεί τα τελευταία trends στην θαλασσινή κουζίνα και υπόσχεται μια μοναδική γευστική εμπειρία! Με ένα εξαιρετικό και πολυποίκιλο μενού με βάση τα θαλασσινά, το Fish Market αναδεικνύει τη φρεσκάδα της πρώτης ύλης. Ποιοτικά θαλασσινά, από μαλάκια μέχρι φιλέτα, αλλά και ψάρια σωστά ψημένα και σερβιρισμένα με ένα μοντέρνο τρόπο, θα σε εντυπωσιάσουν. Ο εκλεπτυσμένος χώρος χαρακτηρίζεται από επένδυση με ξύλο, καθώς ο δημιουργός έχει εμπνευστεί από την αίσθηση της παραδοσιακής ψαραγοράς που είναι σήμα κατατεθέν στη συγκεκριμένη τοποθεσία!

Κλείσε στο The Fish Market

 

 

Nitayia Far East & Chinese Restaurant

 εστιατόρια στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού

Το Nitayia Far East & Chinese Restaurant στη Λεμεσό είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κινέζικη κουζίνα στο Παλιό Λιμάνι. Σε έναν εντυπωσιακό χώρο, με κομψή διακόσμηση και κλασικό στιλ, θα απολαύσεις κλασικές ασιατικές γεύσεις που βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές και δημιουργούνται με τα πιο εκλεκτά υλικά. Θα δοκιμάσεις τραγανή πάπια, κοτόπουλο με κάσιους, γλυκόξινο χοιρινό, μοσχάρι με κάρυ, νουντλς σετσουάν με κοτόπουλο και γαρίδες, λαχταριστές σούπες και φρεσκότατες επιλογές σούσι.

Κλείσε στο Nitayia Far East & Chinese Restaurant

 

 


Ανακάλυψε τα καλύτερα εστιατόρια στη Λεμεσό!

 

Κλείσε στα καλύτερα εστιατόρια στη Λεμεσό!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close