Ταξίδεψε στην Βόρεια Ιταλία σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Sale & Pepe

555

Πόσο ιδανικό θα ήταν την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου, να πάρετε την επόμενη πτήση για Ιταλία και να περάσετε οι δυό σας μια ρομαντική βραδιά!

Σίγουρα θα έμοιαζε σαν το τέλειο δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο, που εκείνη την ημέρα έχει την τιμητική του στην καρδιά σου, αν όμως αυτό φαντάζει μακρινό όνειρο, όπως άλλωστε στους περισσότερους από εμάς, σου έχω την πιο «κοντινή» πρόταση για να «ταξιδέψεις» έστω γευστικά το ταίρι σου στην Βόρειο Ιταλία, στο πιο «ζεστό» και βραβευμένο εστιατόριο της Αθήνας με Ιταλική κουζίνα!

Το Sale & Pepe μοιάζει σαν ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο κέντρο της Αθήνας!

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η ομάδα των chef του εστιατορίου υπό την επιμέλεια του Ivan Ottaviani έχουν ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πλούσιο ολοκληρωμένο μενού:

Τρία διαφορετικά ορεκτικά Gnocchi, Soufflé από μελιτζάνα με ψητές γαρίδες και μία επιλογή από Ravioli γεμιστά με κολοκύθα ή Maltagliati alla russa, με καπνιστό σολομό, creme fraiche και χαβιάρι σολομού!

Από τα κυρίως πιάτα, που σίγουρα δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε ψάρι, κόκορα ή τρυφερά μάγουλα!

Για επιδόρπιο δύο δελεαστικά γλυκά, σας προτείνω να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Ιταλικό Cannoli!

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε το κρασί, το Sale and Pepe, διαθέτει μία από τις καλύτερες wine list στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Wine Spectator, φυσικά να κάνετε κράτηση δωρεάν και online μέσα από το e-table.gr και να ψιθυρίσετε στο ταίρι σας σας Ti Amo!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close