3+1 Εστιατόρια για να Φας Καλό Ταϊλανδέζικο

1K

Η Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι μια κουζίνα που κάθε foodie πρέπει να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του αφού είναι έννοια του νόστιμου και καλού φαγητού. Γι’ αυτό κι εμείς σας προτείνουμε 4 εστιατόρια με Ταϊλανδέζικη κουζίνα, όπου σίγουρα θα απολαύσετε την έξοδό σας.

Στα Βόρεια προάστεια και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά, θα βρείτε το Royal Thai που αντικατοπτρίζει απόλυτα την αξία της ταϊλανδέζικης κουζίνας. Ο χώρος είναι διακοσμημένος σε στιλ μπαρόκ με στοιχεία από την Άπω Ανατολή ενώ θα απολαύσετε πιάτα, όπως Koh Samui Chicken, χοιρινό με σάλτσα λεμονόχορτου και cashew nut pie.

To Andaman στα Πετράλωνα διαθέτει έναν όμορφο χώρο με ζεστά χρώματα κι εντυπωσιακά φωτιστικά όπου προσφέρεται μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Το μενού περιλαμβάνει -ανάμεσα στα πολλά- νόστιμες σούπες, γευστικά spring rolls, πικάντικη πάπια με baboo και tofu με σάλτσα κάσιους, πιπεριά και κρεμμύδι για τους vegetarian.

Το Budoo στο Κέντρο της Αθήνας προσφέρει ένα πακέτο μοντέρνου urban thai εστιατορίου με καλό φαγητό. Οι παραδοσιακές σπεσιαλιτέ αλλά και οι τολμηρές συνταγές, από σαλάτα mango και pad thai μέχρι chicken satay, αρκούν για να σας πείσουν να ξαναπάτε.

Το Tamarind στο Μεταξουργείο θα σας μυήσει στα μυστικά των αυθεντικών ταϊλανδέζικων γεύσεων σε ένα φιλόξενο και ταξιδιάρικο περιβάλλον. Εκεί θα δοκιμάσετε ζουμερές φέτες πέρκας «τεμπούρα» με σάλτσα στρειδιού, τηγανητό ρύζι γιασεμιού, μοσχαράκι σωτέ με γλυκό βασιλικό και εξωτικά cocktails με χειροποίητα σιρόπια.

Για να γνωρίσετε κι εσείς τη μαγεία της Ταϊλανδέζικης κουζίνας, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας προσφορές ειδικά για εσάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close