Πάμε σε Μεζέ-Bar στη Θεσσαλονίκη;

983

Οι μεζέδες είναι κάτι που θα μας αρέσει χειμώνα-καλοκαίρι. Βγήκαμε σε φοβερά meze-bar στη Θεσσαλονίκη, που αξίζει να πας αν είσαι καλοφαγάς και σου αρέσουν τα μεζεδάκια.

Moustache, Αμπελόκηποι

Πρώτη πρόταση για meze bar στη Θεσσαλονίκη είναι το Moustache, είναι ένας άριστα σχεδιασμένος χώρος, με εντυπωσιακή διακόσμηση. Στο Moustache, μπορείς να απολαύσεις από νωρίς το πρωί τον καφέ σου, συνοδευόμενο από ένα δυναμωτικό brunch, από το νόστιμο μενού. Το μεσημέρι σε υποδέχεται με το a la carte μενού από μεζέδες, μέχρι και πεντανόστιμα φιλέτα για τους πιο απαιτητικούς.

e-table tip: Σου προτείνουμε να δοκιμάσετε τα ψητά μανιτάρια, κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα, το γεμιστό καλαμάρι, τα αυγά μάτια με λουκάνικο και πατάτες.

 

Κλείσε στο Μoustache

 


 

Εμπορικόν, Καλαμαριά

meze bar στη Θεσσαλονίκη

Το Εμπορικόν είναι ένα από τα αγαπημένα meze bar στη Θεσσαλονίκη. Θα το βρεις στο πρώην ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, στην Καλαμαριά, σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον. Τα ζεστά οικεία χρώματα κυριαρχούν στον χώρο και σε συνδυασμό με τον εξωτερικό κήπο, είναι ιδανική επιλογή για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με γευστικό καφέ το πρωί, συνεχίζοντας με νόστιμους μεζέδες και δημιουργικά πιάτα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

e-table tip: Δοκίμασε κολοκυθοκεφτέδες, κρητικό ντάκο, πικάντικο καβουρμά, σερβιρισμένο με αυγά τηγανιτά, λευκό ταραμά και χταποδάκι.

 

Κλείσε στο Εμπορικόν 

 


 

Πινελιά, Ηλιούπολη

meze bar στη Θεσσαλονίκη

Η Πινελιά σε περιμένει στην περιοχή της Ηλιούπολης. Σύγχρονη αισθητική και διακόσμηση, καθώς και εξαιρετική ελληνική δημιουργική κουζίνα με σπιτικές συνταγές, σε συνδυασμό με το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, θα σου χαρίσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

e-table tip: Μπορείς να δοκιμάσεις, γαρίδες μουσταρδάτες, κοτόπουλο τυλιχτό µε γέµιση φέτα, ρόκα, ελιά και χοιρινά μπριζολάκια φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Ολοκλήρωσε τη βραδιά σου με ένα δροσερό ποτό από το bar του εστιατορίου.

 

Κλείσε στην Πινελιά

 


 

Esperanto, Τούμπα 

meze bar στη Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Esperanto στην κάτω Τούμπα είναι το στέκι της περιοχής, που προσφέρει μια εντυπωσιακή μίξη κουζινών, προϊόντων και γευστικών κουλτούρων. Το περιβάλλον θα σε εντυπωσιάσει καθώς είναι εναλλακτικό και όμορφα διακοσμημένο, ενώ η όμορφη αυλή του σε συνδυασμό με τη lounge ατμόσφαιρα θα σε κάνουν να νιώσεις σαν να γευματίζετε στην αυλή του σπιτιού σου, πάντα με καλή παρέα και άψογη εξυπηρέτηση. 

e-table tip: Αξίζει να παραγγείλεις τα μοσχαρίσια φιλετάκια, χοιρινό σουβλάκι, μπιφτέκια μοσχαρίσια, ανοιχτές πίτες με μοσχαρισίο κιμά, λαχταριστά κεμπάπ και άμα έχεις όρεξη το Esperanto έχει και φοβερή Γουρουνοπούλα! Θα βρεις επίσης τηγανητή φάβα με σκουμπρί καπνιστό, καπάρι και νεράντζι, ντιπ παντζαριού με μέντα και χαλούμι, ένα τέλειο κεμπάπ από χαβιάρι πιπεριάς και καπνιστό μπούκοβοκοτόπουλο με εσπερειδοειδή και μπριζολάκια με ξινολάχανο

 

Κλείσε στο Esperanto

 


 

Μεζέ bar, Ανάληψη

meze bar στη Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Μεζέ Bar στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης προσφέρει ελληνική κουζίνα και νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες, στην πιο γνωστή τσιπουρογειτονιά της Θεσσαλονίκης. Ο χώρος του Μεζέ Bar χαρακτηρίζεται από όμορφα, παλ χρώματα και παραδοσιακή διακόσμηση με ιδιαίτερα vintage στοιχεία. Με τη συνοδεία ρετσίνας, καλού κρασιού και την κατάλληλη παρέα, το Μεζέ Bar στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης θα γίνει το στέκι σου.

e-table tip: Δοκίμασε ριζότο με κονφί μανιταριών και πέστο βασιλικού, κοτόπουλο κοκκινιστό με πληγούρι, φέτα και κρέμα σπανάκι, μανιτάρι γεμιστό με κιμά, κουκουνάρι και γραβιέρα Κρήτης, ψαρονέφρι σωτέ με σάλτσα καπνιστής πιπεριά Φλωρίνης, ζουμερή πανσέτα και μπακαλιαράκια.

 

Κλείσε στο Μεζέ Bar

 


 

Κλείσε σε Μεζέ-Bar στη Θεσσαλονίκη

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close