5 νέα top εστιατόρια στο e-table για να βγεις με την παρέα σου

2.2K

Πάρε την παρέα σου και κλείσε τραπέζι σε ένα από τα 5 νέα top εστιατόρια στο e-table.

Proveleggios

Το νέο εγχείρημα του διάσημου σεφ Σωτήρη Κοντιζά, ακούει στο όνομα Proveleggios και βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού! Μετά το εστιατόριο Nolan που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ο διάσημος σεφ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Master Chef, αποφάσισε να ανοίξει ”Όχι ένα εστιατόριο” όπως ο ίδιος αναφέρει. Το χαρακτηρίζει, ως έναν χώρο με μια ομάδα μαγείρων, η οποία διαθέτει τον εξοπλισμό και τα υλικά, αλλά πάνω από όλα διαθέτει τη διάθεση να πειραματιστεί με συνταγές παρέα με τους καλεσμένους, ως μέρος ενός εν εξελίξει πρότζεκτ φαγητού. Αν έχεις λοιπόν όρεξη για μια διαφορετική εμπειρία μαγειρικής, τότε μπορείς να κάνεις την κράτησή σου και να το βρεις στην οδό Παραμυθιάς 11, στον Κεραμεικό.

e-table tip: Εκεί θα βρεις κεφτεδάκια και pork ribs τη μία μέρα και μαγειρευτά την άλλη, με το δικό τους ψωμί, τα δικά τους τυριά, αλλά και τη δική τους μπύρα.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Proveleggios

 


Huaca Nikkei Resto Bar

Αν έχεις όρεξη για Περουβιανή Κουζίνα το Σαββατοκύριακο, τότε η νέα top επιλογή σου είναι το Έθνικ εστιατόριο Huaca Nikkei Resto Bar, το οποίο και θα βρεις στην περιοχή του Μετς. Πρόκειται για έναν προσεγμένο χώρο, ο οποίος διαθέτει ένα σύγχρονο περουβιανό μενού με ιαπωνικές αναφορές, με βάση τη δυναμική των πρώτης ποιότητας συστατικών, την τραγανότητα των γεύσεων και τη σύγχρονη έμπνευση. Κάθε ένα από τα signature πιάτα του σεφ, ακολουθεί τη φιλοσοφία της κουζίνας Nikkei, ενώ η κύρια αποστολή του είναι να αναδείξει και να προωθήσει τον πλούτο της Περουβιανής Γαστρονομίας μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα. Για Περουβιανή κουζίνα λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας, στο συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

e-table tip: Δοκίμασε Ταρτάρ Μόσχου με σχοινόπρασο, σουσάμι, πίκλα αγγουράκι, μωβ πατάτα Περού και σως Jalapeno, Πουγκάκια γαρίδας στον ατμό με λάχανο, kimchi και μανιτάρια shitake, αλλά και Ταλιάτα μόσχου black angus με πατάτες baby, shitake μανιτάρια και σπανάκι και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε Τραπέζι στην Huaca Nikkei Resto Bar

 


Symposium

Μια ξεχωριστή γευστική άφιξη στο κέντρο της Αθήνας, γεμάτη έμπνευση και δημιουργικότητα, αποτελεί το εστιατόριο Symposium. Λανσάροντας τη νέα τάση των “bistronomique” εστιατορίων,συνδυάζει μοναδικά την υψηλή γαστρονομία με τη χαλαρή, bistrot ατμόσφαιρα και υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Ευφάνταστα πιάτα Μεσογειακής κουζίνας με δημιουργικές πινελιές, μοντέρνες τεχνικές παρασκευής, υψηλή αισθητική και elegant ατμόσφαιρα, καθιστούν το Symposium, έναν από τους νέους top προορισμούς που σου συστήνουμε για να βγεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορείς να το βρεις στην οδό Ακαδημίας 38 και Ομήρου στην Αθήνα!

e-table tip: Μπορείς να το επισκεφθείς το Σάββατο 12:00 – 16:00 και να απολαύσεις το απίστευτο brunch που διαθέτει,  με Αυγά BenedictBlack Angus beef burger με μπέικον, τραγανό κρεμμύδι, τομάτα και μαγιονέζα τρούφας και γευστικά Smoothies μπανάνα και φράουλα.

 

Κλείσε Τραπέζι στην Symposium Restaurant

 


New York Sandwiches (Αμπελόκηποι)

Τώρα τι θα έλεγες να κάνεις μία κράτηση αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ένα από τα top εστιατόρια με American style κουζίνα στην Αθήνα; Εάν η απάντησή σου είναι ναι, τότε ο προορισμός σου, δεν είναι άλλος από το εστιατόριο New York Sandwiches, το οποίο θα βρεις στους Αμπελόκηπους, στην οδό Σινώπης 3. Πρόκειται για τον τον απόλυτο προορισμό για Bronx sandwiches, bagels, burgers, σούπες ημέρας, δροσερές σαλάτες και φυσικά, ένα από τα πιο γνωστά brunch της Αθήνας από το 2011! Οι επιλογές σου είναι πολλές και λαχταριστές, ενώ παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να τις απολαύσεις σε ένα διαφορετικό και όμορφο περιβάλλον.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το Steak & Eggs, ένα πιάτο το οποίο αποτελείται από λεπτές φέτες φιλέτου μοσχαριού, δύο αυγά τηγανητά, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, μπάρμπεκιου σως και φρυγανισμένο ψωμί!

 

Κλείσε Τραπέζι στο New York Sandwiches (Αμπελόκηποι)

 


New York Sandwiches (Σύνταγμα)

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το New York Sandwiches στους Αμπελόκηπους, οι ιδιοκτήτες του, αποφάσισαν να ανοίξουν και το New York Sandwiches στην καρδιάτης Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, στην οδό Νίκης 23. Για σένα λοιπόν που οι Αμπελόκηποι σου πέφτουν λίγο μακριά, αλλά θέλεις να απολαύσεις τα λαχταριστά Sandwiches, bagels και burgers του NYS, τότε μπορείς να κάνεις την κράτησή σου στο Σύνταγμα. Το λαχταριστό Pastrami Sandwich με χωριάτικο ψωμί με παστράμι, μουστάρδα και πίκλες και το double burger με διπλό μπιφτέκι μοσχαρίσιο, διπλό τσένταρ, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, μουστάρδα, κέτσαπ και μαγιονέζα, αλλά και το blue burger με 100% μοσχαρίσιο κιμά, blue cheese σως, onion rings, άισμπεργκ και μπέικον σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

e-table tip: Αγαπημένες επιλογές φυσικά, αποτελούν τα burger του, αφού όλα συνοδεύονται από φρέσκες πατάτες τηγανητές αρωματισμένες με το σπέσιαλ μείγμα εννιά μπαχαρικών του NYS.

 

Κλείσε Τραπέζι στην New York Sandwiches (Σύνταγμα)

 


Εσύ ακόμα να κάνεις κράτηση;

Κλείσε Τραπέζι σε εστιατόρια στην Αθήνα

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close