Με την παρέα σε 5 καλές ταβέρνες στην Καλαμαριά

4.5K

Μπήκε η άνοιξη και αποφασίσαμε να κλείσουμε τραπέζι σε φοβερές ταβέρνες στην Καλαμαριά! Σου βρήκαμε 5 αγαπημένες ταβέρνες που ξέρουν από καλούς μεζέδες, φρέσκα θαλασσινά και ψάρια και ζουμερά κρεατικά

Σταύρος Ουζάκι Σουβλάκι

Το Σταύρος Ουζάκι Σουβλάκι είναι μία από τις αγαπημένες ιστορικές ταβέρνες στην Καλαμαριά, που προσφέρει ελληνική κουζίνα από το 1999. Στον όμορφο και παραδοσιακό χώρο του θα απολαύσεις φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, θαλασσινούς μεζέδες με τη συνοδεία καλού κρασιού και άλλων εκλεκτών αποσταγμάτων, και πάνω απο όλα σπιτικές συνταγές.

📍Αργοναυτών 19 & Γαβριηλίδη Καλαμαριά

e-table tip: Δοκιμάσε οπωσδήποτε την μοναδική ψαρόσουπα του παππού Σταύρου, ένα πιατό που θα σε εντυπωσιάσει. Αν είσαι κρεατοφάγος, τότε δοκίμασε τραγανό και καλοψημένο γύρο, παραδοσιακά σουτζουκάκια, ζουμερά μπιφτέκια, μπριζόλες, καθώς επίσης και εξαιρετικές τηγανιές.

 

Κλείσε στο Σταύρος Ουζάκι Σουβλάκι

 


 

Ταβέρνα στην πλατεία Σκρα

Η Ταβέρνα στην πλατεία Σκρα είναι η γνωστή ταβέρνα μπροστά στην πλατεία Σκρα στην Καλαμαριά. Αποτελεί μια γνήσια ελληνική ταβέρνα που σερβίρει κάθε μέρα σούβλες στα κάρβουνα. Εδώ θα φας σαν βασιλιάς μπριζόλα σούβλας, κεμπάπ και γύρο που γίνεται ανάρπαστος. Τα μεσημέρια υπάρχουν πάντα προτάσεις για 5-6 μαγειρευτά φαγητά και τα Σαββατοκύριακα πολλές σπεσιαλιτέ όπως τζιγεροσαρμά, κότσι, εξοχικό και αγριογούρουνο με μανιτάρια.

📍Πλατεία Σκρα 16 Καλαμαριά

e-table tip: Δοκίμασε λαχταριστά ορεκτικά, μπουγιουρντί, πατάτα γεμιστή, μελιτζανοκροκέτες, κασεροκροκέτες και κολοκυθοκεφτέδες, αλλά και εξαιρετικής ποιότητας θαλασσινά και ψάρια ημέρας.

 

Κλείσε στην Ταβέρνα στην πλατεία Σκρα 

 


 

Ψαροταβέρνα ο Πρίγκηπας

Η Ψαροταβέρνα ο Πρίγκηπας είναι μία από τις καλές ταβέρνες στην Καλαμαριά που προσφέρει ελληνική κουζίνα και φρέσκο ψάρι εδώ και 40 χρόνια. Ένας όμορφος, γραφικός και παρεΐστικος χώρος, γεμάτος στοιχεία που θυμίζουν θάλασσα και τα ελληνικά νησιά θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο την παρέα και την οικογένειά σου. Το μενού του Πρίγκηπα φημίζεται για την αυθεντικότητα των πιάτων και την ποιότητα των πρώτων υλών.

📍Χανιών 8 Καλαμαριά

e-table tip: Δοκίμασε μύδια αχνιστά, πεντανόστιμες γαρίδες, γαύρο τηγανητό, γαλέο αχνιστό, σουπιά και πολλές ακόμα θαλασσινές σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί και φυσικά ούζο.

 

Κλείσε στον Πρίγκηπα

 


 

‘Οπως Παλιά

Η ταβέρνα ‘Οπως Παλιά αποτελεί ένα σταθερό σημείο συνάντησης για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στην Καλαμαριά. Λιτή διακόσμηση και παραδοσιακή ατμόσφαιρα θα σε μεταφέρουν σε παλιές εποχές. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα διασκεδάσεις με ζωντανή μουσική.

📍Χαλδίας 44 Καλαμαριά

e-table tip: Δοκιμάστε νόστιμα μαγειρευτά και πιάτα της ώρας, όπως χειροποίητα μπιφτέκια, χοιρινό και γιουβέτσι.

 

Κλείσε στο ‘Οπως Παλιά

 


 

Ψαροταβέρνα Τάσος

Τελευταία πρόταση για αγαπημένες ταβέρνες στην Καλαμαριά είναι η Ψαροταβέρνα Τάσος, που φημίζεται για φρέσκο ψάρι στη Βόρεια Ελλάδα. Έχοντας βραβευτεί με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016 καθώς και με Χρυσούς Σκούφους, αποτελεί ένα ξεχωριστό γαστρονομικό προορισμό για ελληνική κουζίνα και γεύσεις υψηλών προδιαγραφών. Ο χώρος είναι προσεγμένος και άνετος, διατηρώντας όλα τα στοιχεία της ελληνικής παράδοσης.

📍Φαέθωνος 6 Νέα Κρήνη

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις πεντανόστιμο ψάρι στα κάρβουνα και στο τηγάνι, αχνιστά θαλασσινά, χορταστικές και πάντα φρέσκες σαλάτες καθώς και εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού.

 

Κλείσε στον Τάσο 

 


 

Κλείσε στις καλύτερες ταβέρνες στην Καλαμαριά

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close