Βόλτα σε 4 καλές μπυραρίες στο κέντρο της Αθήνας

11.8K

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκες για μια ωραία, παγωμένη μπύρα στο κέντρο της Αθήνας; Αν δεν το έχεις κάνει πρόσφατα, ετοιμάσου για μία ξενάγηση στις καλύτερες μπυραρίες της ΑΘήνα, γιατί σου έχουμε επιλέξει τις πιο cool τοποθεσίες για μπύρα, και καλό φαγητό που μπορείς να βρεις στο κέντρο της πόλης. Και το καλύτερο; Μπορείς να κάνεις κράτηση για το τραπέζι σου μέσω του e-table.gr!

Po’ Boys BBQ

Αυτός ο νέος χώρος έχει μεταμορφωθεί από το αγαπημένο Po’ Boys Food Truck σε ένα μοναδικό BBQ joint! Αν είσαι λάτρης της αμερικανικής BBQ κουζίνας, τότε το Po’ Boys BBQ είναι η ιδανική επιλογή. Εδώ, μπορείς να απολαύσεις σιγοκαπνιστά κρεατικά και αυθεντικό comfort food από τη Νέα Ορλεάνη. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τη σούπα Gumbo και τα γλυκά Beignets.

Nomads Athens

Με πάνω από 70 ετικέτες από ελληνικές και ξένες μικροζυθοποιίες, το Nomads Athens αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για λάτρεις της ποικιλίας Συνδύασε τη μπύρα σου με BBQ, burgers και μουσικά events, απολαμβάνοντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσης και διασκέδασης. Σου προτείνουμε τα buffalo chicken wings, το surf and turf tortilla!

En Aithria Athens

Αν ψάχνεις για έναν πολυχώρο με εκπληκτική θέα στον Παρθενώνα και την Αρχαία Αγορά, τότε το En Aithria Athens είναι η επιλογή σου! Το πάντρεμα της εκπληκτικής θέας, της πολυτέλειας, και της μεγάλης ποικιλίας μπύρας καθιστά αυτόν τον χώρο μοναδικό για κάθε event!

Luv n Roll House

Το Luv n Roll House είναι ένας πολυχώρος που συνδυάζει γαστρονομία, mixology, και απολαυστική μπύρα. Εδώ, θα βρεις μια multiculture κουζίνα με επιρροές από τη Μεσόγειο και τον κόσμο, καθώς και μία εντυπωσιακή ποικιλία κοκτέιλ. Ένα hot spot που υπόσχεται να ομορφύνει την έξοδο σου, με industrial στυλ και απολαυστική θέα από τη μικρή του ταράτσα, για να απολαύσεις την παρέα σου και τη μπύρα σου σε μια μοναδική ατμόσφαιρα!

Τώρα που ξέρεις πού να πας για την επόμενη μπύρα σου,
το μόνο που μένει είναι να κάνεις την κράτησή σου και ετοιμάσου για ατελείωτες στιγμές απόλαυσης,
με καλή παρέα και πιο το δροσερό ποτό που υπήρξε ποτέ! Cheers!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close