Ο Jerome Serres στο La Suite Lounge!

556

Πριν από λίγο καιρό είχα την τιμή να είμαι καλεσμένη για δείπνο στο La Suite Lounge του St George Lycabettus για να δοκιμάσω τα πιάτα που προέκυψαν από την συνεργασία μεταξύ του Jeromes Serres, κατόχου 3 αστεριών Michelin, και του Executive Chef του εστιατορίου Βασίλη Μήλιου.  Για το περιβάλλον και την θέα δεν έχω να πω πολλά είναι γνωστά, τρως το φαγητό σου και απολαμβάνεις πανοραμική θέα όλης της Αθήνας!

Ας περάσουμε όμως στο προκείμενο… ξεκινήσαμε το δείπνο μας με τον καλύτερο τρόπο για μένα, τρώγωντας το αγαπημένο fois gras με λεμόνι συνοδευόμενο με αχλάδι ποσέ σε κόκκινο κρασί. Μαγική γεύση που η αλήθεια είναι έφερε τα Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά!Συνεχίσαμε με πιάτα εμπνευσμένα από την Μεσογειακή κουζίνα, όπως μια τάρτα λαχανικών με μαριναρισμένο γαύρο και λαχανικά εποχής, καλαμαράκι τηγανιτό με μους μελιτζάνας. Περνώντας στα κυρίως δοκιμάσαμε ένα φανταστικό φιλέτο σολομού μαριναρισμένο με παντζάρι & ένα μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή με βινεγκρέτ μελιού και μια τριλογία από διαφορετικά μαγειρεμένο αρνίσιο κρέας όπου οι σεφ έχουν χρησιμοποιήσει διάφορα μέρη του κρέατος. Ομολογώ ότι ήταν όλα καλομαγειρεμένα, πως να μην είναι άλλωστε όταν συνεργάζονται δύο top chef. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο κυρίως αυτό θα ήταν ο σολομός που ήταν τόσο ντελικάτη και ελαφριά η γεύση του! Oταν επισκέπτομαι το La Suite Lounge εκτός από το αναμενόμενο καλό φαγητό και το περιβάλλον φυσικά κάτι άλλο που απολαμβάνω είναι τα ξεχωριστά επιδόρπια! Ανάμεσα λοιπόν στο μιλφέιγ με κρέμα λεμόνιού, λεμονγκρας και σορμπέ λεμόνι και στη μους λευκής σοκoλάτας με κάρδαμο χρίζω ως αγαπημένο μου επιδόρπιο το δεύτερο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και μου άρεσε και πάρα πολύ!

H άφιξη του Jerome γίνεται και με αφορμή των 40 χρόνων λειτουργίας του ξενοδοχείου St.George Lycabettus. Μέχρι το τέλος της χρονιάς 2015 θα σερβίρεται ένα μενού γνωριμίας με την κουζίνα που υπογράφει ο Jerome Serres με τον Βασίλη Μήλιο  τριών πιάτων επιλογής στην επετειακή τιμή των 40ε το άτομο με ένα ποτήρι σαμπάνια ! To μενού θα σερβίρεται από τις 20 Νοεμβρίου, από Τρίτη μέχρι Σάββατο βράδυ στο La Suite Lounge   στον τελευταίο όροφο του St.George Lycabettus, με την  πανοραμική θέα της πόλης, της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.  H συνεργασία των δύο σεφ θα κρατήσει μέχρι το τέλος του 2015 οπότε βιαστείτε!

Με ρωτά πολύ κόσμος αν αξίζει να επισκεφτεί κάποιος για φαγητο το εν λόγω εστιατόριο γιατί πάντα διστάζουμε να επισκεφτούμε εστιατόρια ξενοδοχείων. Η γνώμη μου είναι λοιπόν ότι αν θέλεις να απολαύσεις το φαγητό σου και παράλληλα να βρεθείς σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον σίγουρα το La Suite Lounge είναι το σωστό μέρος!

Κάντε Κράτηση στο La Suite Lounge

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close