Οι Κορυφαίες Προτάσεις του e-table για τον Σεπτέμβριο!

9.7K

Κάτι νέο συνέβη στο e-table.gr τον Σεπτέμβριο! Δώδεκα ολοκαίνουργιες αφίξεις έφτασαν στην Νο1 πλατφόρμα κρατήσεων στην Ελλάδα, για να σου προσφέρουν νέες, γαστρονομικές εμπειρίες και απολαύσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες! Ας ξεκινήσουμε το γαστρονομικό ταξίδι μας!

Payaso

Ανακάλυψε τον κόσμο της tex-mex κουζίνας στο Payaso στην Αγία Παρασκευή. Ένας χώρος που διακοσμείται από ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο δέντρο με λαμπάκια ως στοιχείο που δίνει ζεστασιά στο χώρο, και μοναδικές ροτόντες, για να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι πραγματικά στο Μεξικό! Απόλαυσε τα χορταστικά chilli con carne, nachos, burritos, quesadillas και φυσικά, συνδύασε τα με τις μπύρες, τα signature coctails ή τις κλασικές μαργαρίτες που προσφέρει το εστιατόριο.


Estiatorio Milos

Επιλέγοντας το Estiatorio Milos θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή γιατί χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια παγκοσμίως! Αν ψάχνεις για μια αυθεντική μεσογειακή εμπειρία, το Estiatorio Milos είναι η ιδανική επιλογή. Με τον διάσημο σεφ Κώστα Σπηλιάδη στο τιμόνι, μπορείς ν’ απολαύσεις φρέσκο ελληνικό ψάρι και θαλασσινά από τις καλύτερες αγορές παγκοσμίως. Ένα ταξίδι στη μεσογειακή γεύση που ξεπερνά τα σύνορα.


Esthio Athens

Το Esthio Athens είναι η νέα άφιξη στο Κουκάκι φέρνει στο προσκήνιο τη βαλκανική και ελληνική κουζίνα, δίνοντας μια δημιουργική πινελιά από τον σεφ Έλβι-Δημήτρη Ζύμπα. Με μοναδικές συνταγές όπως το γιαουρτοταβάς και το Cevapi, εδώ είναι βέβαιο, ότι θα ανακαλύψεις μια νέα διάσταση στις βαλκανικές γεύσεις! Για να συνοδεύσεις το γεύμα σου, σου προτείνεις ν’ ανοίξεις το καταπλητικό Ροδίτη orange, που θα συνοδεύσει ιδανικά όλο το μενού!


Stone Athens

Στο Stone Athens, η γαστρονομική τέχνη συναντά το πάθος για τον μεσογειακό ουρανίσκο. Ξεκίνα τη μέρα σου μ’ ένα εκλεπτυσμένο brunch και μεσογειακές γεύσεις σερβιρισμένο σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασία και θέα στην Ακρόπολη. Αν επιλέξει γεύμα ή δείπνο, μπορείς να συνοδεύσεις την εμπειρία σου με εκλεκτά κρασιά και μια μεγάλη ποικιλία ποτών υψηλής ποιότητας. Ένα πραγματικό γαστρονομικό στολίδι που σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τον μεσογειακό πολιτισμό μέσα από κάθε πιάτο.


Μικρό Ψαράκι

Όταν πρόκειται για θαλασσινά στην Αθήνα, το Μικρό Ψαράκι είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Στην καρδιά της πόλης, αυτό το εστιατόριο αποτελεί ένα γαστρονομικό κόσμημα που τιμά τους θησαυρούς της Μεσογείου. Από τα θαλασσινά που επιλέγονται καθημερινά από τους τοπικούς ψαράδες μέχρι την ζεστή ατμόσφαιρα και την ρουστίκ διακόσμηση, το Μικρό Ψαράκι σε καλεί να ζήσεις μια αυθεντική θαλασσινή εμπειρία.


Κρητικιά

Το εστιατόριο Κρητικιά στον Πειραιά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός για να γευτείς αυθεντική κρητική κουζίνα. Σε έναν όμορφο οικογενειακό χώρο, θα βρεις τις γεύσεις της Κρήτης, με σπιτικό φαγητό και γνήσια παραδοσιακά προϊόντα. Ένα ταξίδι γαστρονομικής απόλαυσης που θα μεταφέρει στην ζεστή ατμόσφαιρα του νησιού και στην σπιτική κουζίνα ενός πραγματικά ξεχωριστού μεζεδοπωλείου.


Dosa House

Για λάτρεις της Ινδικής κουζίνας, το Dosa House στο κέντρο της Αθήνας προσφέρει μια ποικιλία από αυθεντικά πιάτα . Από τον Malai Tikka έως τα Masala Dosa, μπορείς να απολαύσεις γεύσεις που ξεδιπλώνονται από φρέσκα υλικά και σε ταξιδεύουν στην μακρινή Ινδία. Εάν έχεις ιδιαίτερες προτίμησεις, στο μενού του θα βρεις πολλές επιλογές και για vegetarian και vegan.


Mr. Dim

Το Mr. Dim στη Νέα Σμύρνη είναι η ιδανική επιλογή για λάτρεις της ασιατικής και πολυνησιακής κουζίνας. Σε έναν μοντέρνο χώρο με βιομηχανικό design, θα βρεις δεκάδες γεύσεις από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϋλάνδη, Μαλαισία και Ινδονησία. Σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις shumai, dumpling, noodles, και bao burgers για μία πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία ασιατικής γεύσης.


Ο Μικρός Πρίγκιπας

Ο Μικρός Πρίγκιπας αναδεικνύεται σε μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στον κόσμο των θαλασσινών. Σε αυτό το εστιατόριο στην καρδιά της πόλης, ο chef Ιωάννης Μούντριχας δημιουργεί πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές. Το ταξίδι σου στον κόσμο των γεύσεων εδώ, είναι γεμάτο αρώματα, υπέροχες γεύσεις και δημιουργία.


Μεσοποταμία Kebab Restaurant

Το Μεσοποταμία Kebab Restaurant στον Βύρωνα προσφέρει εξαιρετικά νόστιμες προτάσεις με κουρδική και μεσανατολική κουζίνα. Με παραδοσιακό χώρο και χειροποίητες γεύσεις, αναδεικνύει την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής. Από ισλί κεφτέ μέχρι μαντί και περντέ πιλάφι, εδώ θα βρεις αυθεντικές γεύσεις με ποικιλία πιάτων από την πολίτικη και διεθνή κουζίνα.


Choo-Lee Asian Restaurant

Το Choo-Lee Asian Restaurant στο Γκάζι είναι πραγματικά ξεχωριστό sushi-bar που σε προσκακλεί να ανακαλύψεις την ασιατική γαστρονομία, όπως δεν την έχει ξαναδει. Με εκλεπτυσμένες εκδοχές των maki και shiokara, τον πρόγονο του σεβίτσε, καθώς και γευστικά wok, τεμπούρα και ρομπάτα, διά χειρός του chef Προβή, είναι σίγουρο ότι εδώ θα βιώσεις μία εντυπωσιακή σύγκλιση γεύσεων από την Ανατολή και τη Δύση.


Το Καραγάτσι

Το Καραγάτσι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ένα μεζεδοταβερνείο που προσφέρει χειροποίητα, ποιοτικά πιάτα σε λογικές τιμές. Όταν το επισκεφθείς θα δεις ότι μπορείς να δοκιμάσεις παραδοσιακές χειροποίητες αλοιφές, θαλασσινά, ψητά σχάρας και πραγματικά πολλούς μεζέδες. Από τηγανητά κεφτεδάκια μέχρι παστουρμά με ντομάτα και κασέρι, θα βρεις νόστιμες επιλογές. Η αυλή του, με ρεμπέτικους ήχους, καθιστά το Καραγάτσι μια φιλόξενη επιλογή για μεζέδες και ποτό με φίλους.


Αυτά τα εστιατόρια αποτελούν μόνο μια μικρή γευστική γωνιά από τις εκατοντάδες επιλογές που σου προσφέρει το e-table.gr!
Είτε είσαι λάτρης της μεσογειακής κουζίνας, είτε προτιμάς εξωτικές γεύσεις,
στην πλατφόρμα του e-table.gr θα βρεις το ιδανικό εστιατόριο για κάθε προτίμηση.

Κάνε την κράτησή σου τώρα και ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close