5 + 1 στέκια για brunch σε αυλές

2.6K

Τώρα που ο καιρός είναι καλός, καθημερινές αλλά και τα σαββατοκύριακα, μπορείς να κλείσεις τραπέζι σε φοβερά brunchάδικα της Αθήνας που διαθέτουν δροσερές αυλές και να απολάυσεις τα αυγά, τις ομελέτες, τα σάντουιτς και τα pancakes σου! Ρίξε μια ματιά σε 5 +1  νόστιμες προτάσεις μας για brunch σε αυλές της Αθήνας.

CHE Cocina y Barra Sudamericana, Κέντρο Πειραιά

brunch σε αυλές

Πρωτότυπο, χρωματιστό, vintage και ζεστό έχει καταφέρει να γίνει το απόλυτο hot spot του Πειραιά. Δεν είναι άλλο από το εστιατόριο CHE Cocina y Barra Sudamericana. Σου προσφέρει ένα μαγευτικό ταξίδι στην Κούβα με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, χάρης την latin αισθητική του και τις λατινοαμερικάνικες γεύσεις του. Οι έντονες και νόστιμες γεύσεις του, για brunch, γεύμα και δείπνο, αλλά και τα special cocktails  σε μία φοβερή αυλή με την περίφημη ζωγραφιά της Φρίντα Κάλο, θα σε εντυπωσιάσουν.

e-table tip: Καθημερινά μέχρι τις 13:00, μπορείς να απολαύσεις Scrabble eggs με τρία αυγά με γάλα καρύδας, σολωμό, πίκλες αγγουριού, κρέμα τυριού, σε ψωμί από γιούκα, ομελέτα με 3 αυγά, σπανάκι, μανιτάρια και τοματίνια σε αφράτη τορτίγια και τα περίφημα αυγά ποσέ με jamon, σολωμό και αβοκάντο σε ψωμί bagel. Αν έχεις όρεξη για κάτι διαφορετικό, δοκίμασε το Monte Cristo Negro Cubano Burger με χοιρινό μαγειρεμένο με τρεις διαφορετικές τεχνικές, emmental και τηγανητό αυγό.

 

 

Κλείσε στο CHE

 


 

Family, Βούλα

brunch σε αυλές

Η μέρα στο εστιατόριο Family στη Βούλα ξεκινάει με ολοκληρωμένες προτάσεις πρωινού, φρέσκους χυμούς, smoothies και ροφήματα με healthy χαρακτήρα, συνεχίζει με εκπληκτικό brunch και καταλήγει σε γευστικότατα δείπνα, με νόστιμα πιάτα διεθνούς κουζίνας, σε μία καταπράσινη αυλή. Η όμορφη διακόσμησή του θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο φιλικό σπίτι!

e-table tip: Καθημερινά μπορείς να απολαύσεις λαχταριστό brunch: γαλλική ομελέτα με μανιτάρια, τυρί chevre, ζαμπόν ωρίμανσης και σαλάτα, κουακερόπιτα με μπανάνα, μέλι, κανέλα και ξηρούς καρπούς, Nutela Pancakes με μπανάνα και μπισκότο αλλά και τα Salty Pancakes με μπέικον, γκούντα, ντομάτα και τηγανιτό αυγό, σε περιμένουν!

 

 

Κλείσε στο Family

 


 

48 Urban Garden, Αμπελόκηποι

brunch σε αυλές

Η επόμενη πρόταση για brunch σε αυλές, σε πάει σε έναν κρυμμένο κήπο στους Αμπελόκηπους! Μιλάμε για το 48 Urban Garden, ένα πολύ καλό εστιατόριο με σύγχρονη αισθητική, μπόλικο αέρα Manhattan, multi ethnic γεύσεις και υπέροχο brunch! Στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, θα βρεις ένα εστιατόριο  να ξεδιπλώνεται σε ένα αστικό κήπο 190 τετραγωνικών μέτρων, διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα από ξύλινες πλατφόρμες και καθιστικούς πάγκους, τραπέζια πικ νικ και παρτέρια με λουλούδια.

e-table tip: Κάθε Κυριακή από τις 12:30 έως τις 17:30 μπορείτε να απολαύσεις ένα υπέροχο brunch, με αυγά Benedict, ομελέτες, αυγά μάτια με πατάτες και μπέικον, σάντουιτς και pancakes με σοκολάτα και μπισκότο, με smarties και με φρούτα.

 

 

Κλείσε στο 48 Urban Garden

 


 

Black Duck Garden, Κέντρο Αθήνας

brunch σε αυλές

Το Black Duck Garden είναι μια μικρή όαση στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη μεσογειακή κουζίνα. Στεγάζεται σε στο συγκρότημα που εγκαταστάθηκε ο Όθωνας, πρώτος βασιλιάς της Ελλάδας, αφού παντρεύτηκε την 18χρονη Αμαλία.  Η φιλόξενη “Μαύρη Πάπια” θα σε φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας γευστικές απολαύσεις της Μεσογείου, αλλά και λαχταριστό brunch.

e-table tip: Μέχρι τις 20:00 καθημερινά μπορείς να δοκιμάσεις αυγά Benedict πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας και μοσχαρίσιο jambon, αυγά a la Royale πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας και καπνιστό σολομό, ομελέτες φούρνουPulled Pork Ciabatta από καλαμπόκι με ψιλοκομμένο, σιγομαγειρεμένο χοιρινό (pulled pork), ασιατική sauce hoisin και πίκλα καρότου και τάρτα με φρέσκια κρέμα λεμονιού και καβουρδισμένα αμύγδαλα.

 

 

Κλείσε στο Black Duck Garden

 


 

Belle Amie, Πειραιάς

brunch σε αυλές

Σε ένα σικάτο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά του Πασαλιμανιού, θα βρεις το διαχρονικό Belle Amie. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά του Πειραιά, όπου η “ελληνικότητα μαγειρεύει το μέλλον της”. Ο επικεφαλής σεφ Χρήστος Τζιέρας και η ομάδα του αναζητούν καθημερινά τις ελληνικές γεύσεις που ξεχωρίζουν σε κάθε γωνιά του τόπου μας και τις φέρνουν στο πιάτο σου, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Πέρα από τα ενδιαφέροντα κυρίως πιάτα και τις σαλάτες, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι στο Belle Amie οι μεζέδες και το brunch έχουν την τιμητική τους και μάλιστα αποτελούν μια πραγματική ιεροτελεστία για το μαγαζί.

e-table tip:Καθημερινά ως τις 14.00 μπορείς να απολαύσεις τηγανητά αυγά με σύγκλινο Μάνης και πατάτες, μπρουσκέτα ζυμωτού ψωμιού με στραπατσάδα, παραδοσιακή πίταημέρας με χειροποίητο φύλλο, ομελέτα διατροφής με ασπράδια, ανθότυροο, γαλοπούλα και σαλάτα, pancakes με μερέντα, μπισκότο και φρούτα εποχής και πάστα φλώρα με βιολογική μαρμελάδα βερύκοκο.

 

 

Κλείσε στο Belle Amie

 


 

Zambri, Κηφισιά

brunch σε αυλές

Φύγαμε τώρα για brunch σε αυλές στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα σε ένα από τα ομορφότερα αρχοντικά της Κηφισιάς. Μιλάμε για το εντυπωσιακό all day cafe-bar restaurant Zambri! Πέτρα, ξύλο και πολλά φυτά, σε ταξιδεύουν μακριά από την καθημερινότητα, με κουζίνα που κινείται σε δημιουργικές ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Ετοιμάσου καθημερινά να χαλαρώσεις με ποιοτικό comfort food και ένα καλό καφέ!

e-table tip:  Δοκίμασε την πίτα ημέρας, αυγά μάτια πάνω σε tramezzini ντομάτας με μπέικον, αλμυρά donuts καθώς και τα pancakes με πραλίνα, φράουλες, καραμελωμένα φουντούκια και σαντιγί!

 

 

Κλείσε στο Zambri

 


 

 

Κλείσε  για brunch στην Αθήνα 

 

 

Κλείσε για brunch σε αυλές στην Αθήνα

 

 

Κλείσε για brunch δίπλα στη θάλασσα 

 


 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close