Τα πιο νόστιμα Μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

17.3K

Μεζέδες, παρέα, κρασάκι και τραγούδι είναι η καλύτερή σου; Περπάτα μαζί μας στα στενάκια του Πειραιά, για να γνωρίσεις μαζί μας τα πιο παρεΐστικα μεζεδοπωλεία της περιοχής.

Πάνω στην ώρα

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Ψάχνεις για μεζεδοπωλείο με έμφαση στο κρέας; Έλα να σε ξεναγήσουμε στο Πάνω στην ώρα στο Πέραμα. Το Πάνω στην ώρα είναι το πιο αυθεντικό μεζεδοπωλείο της περιοχής, με έμφαση στους νόστιμους ζουμερούς μεζέδες, τις γενναίες μερίδες και τις προσιτές τιμές. Κέφι, διάθεση και live μουσική είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν, ενώ οι πολύχρωμες καρέκλες ο ανοιχτός χώρος και η φιλική εξυπηρέτηση είναι αυτά που θα σας εντυπωσιάσουν. Στο μενού τους μπορείς να βρεις δροσερές σαλάτες φτιαγμένες από τα πιο φρέσκα υλικά της περιοχής, ζουμερά γεμιστά μπιφτέκια και καλοψημένες μπριζόλες γάλακτος, σερβιρισμένα με τραγανές σπιτικές πατάτες.

e-table tip: Αν έχεις πάει με μεγάλη παρέα, παρήγγειλε μία από τις πλούσιες και χορταστικές ποικιλίες με πολλά ήδη κρέατος που διαθέτει.

 

Ρεφενέ

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Μία από τις καλύτερες επιλογές για ελληνική κουζίνα και μεζέδες με την παρέα στο κέντρο του Πειραιά, είναι το μεζεδοπωλείο Ρεφενέ. Ο χώρος του μικρός και ζεστός, θυμίζοντας παλιό παραδοσιακό ταβερνάκι με τα όλα του! Ζωντανή μουσική, γέλιο και κρασί πάνε πακέτο με το γεύμα ή το δείπνο σου. Απόλαυσε φρεσκομαγειρεμένες ελληνικές σπεσιαλιτέ και λαχταριστά μεζεδάκια, φτιαγμένα με μεράκια από τα πιο φρέσκα υλικά, συνοδεία ούζου και τσίπουρου. Εκεί μπορείς να γευτείς υπέροχες γεύσεις όπως δροσερές σαλάτες, μεζεδάκια όπως κολοκυθοκεφτέδεςμελιτζάνες με τυρίπεντανόστιμη χοιρινή τηγανιά, αλλά και ψητά κρέατα και θαλασσινά για κυρίως.

e-table tip: Πάρε με την παρέα σου μία μεγάλη ποικιλία με κεμπάπ, λουκάνικο, φιλέτο κοτόπουλο, μπιφτέκιπανσέτα, μπριζολάκια και πίτες και αν δεν σας φτάνει αυτό, πάρε γαρίδες σαγανάκι και συνόδευσέ τα με εμφιαλωμένο ούζο.

 

Ημεροβίγλι

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Υπέροχη θέα, ζεστό περιβάλλον και νησιώτικη αύρα, είναι αυτά που σε περιμένουν στο μεζεδοπωλείο Ημεροβίγλι. Απόλαυσε με την παρέα σου στην περιοχή της Περαϊκής, την απέραντη θέα του στη θάλασσα, τη ζωντανή μουσική του και τους νόστιμους μεζέδες του. Ολόφρεσκα ψάρια ημέραςαστακομακαρονάδα, σουπιά σπανάκι, ριζότο θαλασσινών, μύδια αχνιστά, καλαμάρι στα κάρβουνα, σαρδέλα ψητήχταποδοκεφτέδες, αλλά και πιάτα από κρέας, όπως μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, ψητό μπιφτέκι, ψαρονέφρι και λουκάνικο χωριάτικο, είναι μερικά μόνο από τα πιάτα τα οποία μπορείς να δοκιμάσεις. Συνόδευσε το φαγητό σου με ελληνικό κρασί και ρακή Κρήτης!

e-table tip: Παρήγγειλε τη μεγάλη ποικιλία θαλασσινών μεζέδων και απόλαυσέ τη βλέποντας το ηλιοβασίλεμα με την παρέα σου.

 

Δυόσμος

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Νεο-παραδοσιακός χαρακτήρας, λιτή διακόσμηση και πέτρινοι τοίχοι δεσπόζουν σε ένα αρχοντικό του 1920 στην Φρεαττύδα. Και φυσικά γίνεται λόγος για το γνωστό μεζεδοπωλείο Δυόσμος στον Πειραιά, το οποίο παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε λειτουργία, έχει καταφέρει ήδη να κατακτήσει τις καρδιές μας. Διαθέτει πέρα από τον φιλόξενο και νοσταλγικό του χαρακτήρα, απίθανες ελληνικές σπεσιαλιτέ, φρέσκες σαλάτες και γλυκά, αλλά και πεντανόστιμους μεζέδες. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις συνταγές όπως στριφτάρια Γιαννιτσών με μπουκιές κοτόπουλο και κάρυ, γεμιστό κοτόπουλο φιλέτο με καπνιστό τυρί Μετσόβου, αλλά και τη θεσπέσια τάρτα σοκολάτας του που θα σε ξετρελάνει.

e-table tip: Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα ορεκτικά του! Συγκεκριμένα μπορείς να δοκιμάσεις συκώτι σχάρας από Μοσχίδες Νάξου, μίνι σουβλάκια από ανράκι γάλακτος Μεγάρων και φλογέρες.

 

Κρασοκατάσταση

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Συνεχίζοντας την παράδοση και συμπληρώνοντας πολλές δεκαετίες λειτουργίας, το μεζεδοπωλείο Κρασοκατάσταση στον Πειραιά, εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Πρόκειται για ένα αυθεντικό μεζεδοπωλείο, με κλασσική διακόσμηση, ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές. Καλό κρασί και νόστιμοι μεζέδες, δημιουργούν τον συνδυασμό της επιτυχίας για το μεζεδοπωλείο. Στον κατάλογό του θα βρεις χειροποίητα ορεκτικά φτιαγμένα με μεράκι, ποικιλίες, θαλασσινά, κρεατικά και φυσικά νόστιμους κρασομεζέδες. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές του είναι ο καγιανάς με παστουρμά ή λούζα, οι τυρόμπαλες με μέλι, η πανσέτα, τα κρασάτα χοιρινά μπριζολάκια, αλλά και η χοιρινή τηγανιά.

e-table tip: Δεν πρέπει να σου ξεφύγουν οι φρέσκιες τηγανητές τους πατάτες, οι κολοκυθοκεφτέδες και τα χειροποίητα ζουμερά τους μπιφτέκια.

 

Ο Μίμης και η Άννα

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Ο διάσημος chef και ιδιοκτήτης του Μίμης και Άννα, έχει βάλει τα δυνατά του και έχει δημιουργήσει το απόλυτο μουσικό μεζεδοπωλείο στον Πειραιά. Ο Μίμης και η Άννα, είναι το πιο ευχάριστο και νεανικό μεζεδοπωλείο στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς, στο οποίο πέρα από το κέφι, τη θετική διάθεση και τη live μουσική, θα απολαύσεις παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές, μαγειρεμένες με τα πιο φρέσκα υλικά. Σε αυτό το σχολείο γεύσεις, μπορείς να δοκιμάσεις κοτομεζέδες, κεμπαμπάκια, καβουρμά με αυγά, μπριζολάκια σχάρας, μεγάλες και μικρές ποικιλίες κρεατικών και πολλά άλλα, συνοδεία με καλό κρασί και καλή παρέα.

e-table tip: Απερίγραπτο πιάτο είναι η κοτογκουρμεδιά, η οποία περιλαμβάνει φιλέτο κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές, σόγια, μουστάρδα και μέλι.

 

Ρεβαΐζι

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Ζωντανή μουσική, ιδιαίτερη και φιλόξενη ατμόσφαιρα και καλομαγειρεμένα πιάτα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις με την παρέα σου, στο μεζεδοπωλείο Ρεβαΐζι στη Δραπετσώνα, στο λιμάνι του Πειραιά. Αυθεντική και παραδοσιακή διακόσμηση, καλή διάθεση και πεντανόστιμα σπιτικά πιάτα, θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Δοκίμασε με την παρέα σου ή την οικογένειά σου, μεζεδάκια φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά και συνόδευσέ τα με διαλεχτό κρασί, τσίπουρο ή ρακί, ανάλογα την όρεξη! Σπεσιαλιτέ του οι χοχλιοί κοκκινιστοί, οι γαρίδες σαγανάκι, το γαμοπίλαφο, οι κρασάτοι αμανίτες, οι γαρίδες ριζότο, τα αρνίσια παϊδάκια και η στάκα με αυγά.

e-table tip: Κρητικές λιχουδιές όπως σφακιανή πίτα, καλτσούνια γλυκά ή αλμυρά και τσιγαριαστό κρέας, έχουν την τιμητική τους στο εστιατόριο.

 

Το Σέρτικο 

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Το Σέρτικο στην περιοχή του Πειραιά, άνοιξε τις πόρτες του και περιμένει εσένα και την παρέα σου να το επισκεφθείς, για να περάσεις μοναδικές στιγμές γέλιου, χαράς και διασκέδασης. Ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις τον Ιούλιο του 2017 στα Καμίνια και έχει καταφέρει να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ζωντανή μουσική, ελληνικές συνταγές και ποιοτικό και φθηνό φαγητό. Ο χώρος του απλός και φιλόξενος, ενώ η ατμόσφαιρα πιο παρεΐστικη και κεφάτη από ποτέ. Το Σέρτικο, σε υποδέχεται με νόστιμα μεζεδάκια, τραγανές σαλάτες και ψητά της σχάρας, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να τα απολαύσεις παρέα με καλό κρασάκι και ανεβασμένη διάθεση.

e-table tip: Παρήγγειλε μία από τις πλούσιες και γευστικές ποικιλίες του με μυρωδάτο χωριάτικο λουκάνικο, ζουμερά μπιφτέκια, εκλεκτά πανσετάκια και πιτούλες και ένα λαχταριστό κομμάτι κοτόπιτα και θα μας θυμηθείς.

 

Πεντόβολα

μεζεδοπωλεία στον Πειραιά

Κάνουμε μία ακόμα στάση στα Καμίνια, για να επισκεφθούμε το μεζεδοπωλείο Πεντόβολα. Πιο αυθεντικό από ποτέ, αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας, για να τα απολαύσεις στο πιο ήσυχο σημείο της περιοχής. Μακριά από τη βαβούρα του κέντρου, προσφέρει σε εσένα και την παρέα σου ή την οικογένειά σου, στιγμές χαλάρωσης και ταυτόχρονα καλό, ποιοτικό και φθηνό φαγητό. Στα Πεντόβολα μπορείς να απολαύσεις φρέσκους και ζεστούς μεζέδες με τη συνοδεία καλού κρασιού. Ακόμα, μπορείς να γευτείς πιάτα όπως μπριζόλεςκεφτεδάκια, συκωτάκια και μπιφτέκια στη σχάρα, αλλά και θαλασσινά, όπως φρέσκο γαύρο, μπακαλιάρο, καλαμαράκια και χταποδάκι, για να τα απολαύσεις μαζί με το ουζάκι σου.

e-table tip: Μη διστάσεις να δοκιμάσεις από τα μαγειρευτά του και τις διάφορες ποικιλίες κρεατικών ή ψαρικών του. Αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για εσένα και την παρέα σου.


 

Ανακάλυψε και κλείσε τραπέζι στα πιο νόστιμα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα!

 

Ώρα για μεζεδοπωλεία με την παρέα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close