Βγες σε φοβερά στέκια με την παρέα σου, με ΕΚΠΤΩΣΗ!

1K

Από 22 ως και 28 Ιανουαρίου μπορείς να κλείσεις το τραπέζι σου και να βγεις με έκπτωση ως και 50%, σε φοβερά εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και ταβέρνες στην Αθήνα!

Massaya, Χαλάνδρι

survivor deals

Πρώτη πρόταση είναι το λιβανέζικο-συριακό εστιατόριο Massaya στο Χαλάνδρι. Ο χώρος είναι μοντέρνος, lounge και ατμοσφαιρικός συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία και έθνικ χαρακτήρα. Το μενού του Massaya καλύπτει μία μεγάλη ποικιλία από αυθεντικές λιβανέζικες συνταγές που θα σε ενθουσιάσουν. Κάθε Σάββατο μετά τις  22:00 μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με live χορό της κοιλιάς!

e-table tip: Δοκίμασε σαλάτα ταμπουλέφαλάφελ, το περίφημο μπαμπαγκανούς με καπνιστή μελιτζάνα με ψιλοκομμένες πιπεριές, μουχαμάρα με καβουρδισμένα καρύδια, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, πιπεριές Φλωρίνης, kibbeh με φωλιές απο μοσχάρι και πληγούρι, μακλουμπέ κοτόπουλο ρύζι με κοτόπουλο και μελιτζάνα και  επίσης εκλεκτά κρέατα στα κάρβουνα.

survivor deals

 

Κλείσε στο Massaya με έκπτωση έως 30%

 


 

Dames, Γλυφάδα

survivor deals
Απολαυστική σαλάτα κινόα με ολόφρεσκες γαρίδες!

Φύγαμε τώρα για Deals στα νότια προάστια! Στην κοσμική Γλυφάδα στην οδό Μεταξά, θα βρεις ένα μοντέρνος πολυχώρο με εντυπωσιακή μπάρα και lounge ατμόσφαιρα, το Dames. Το bar restaurant αυτό είναι ιδανικό για να απολαύσεις ένα πεντανόστιμο μενού που βασίζεται σε μεσογειακές γεύσεις, μαζί με κάποιο δημιουργικό cocktail!

e-table tip: Δοκίμασε Black Angus Burger, με τυρί τσένταρ, μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, ντομάτα, μαρούλι, BBQ σως και πατάτες τηγανίτες, Τραγανές Γαρίδες σε κρούστα ρυζιού με γλυκόξινη σως, κάποιο sashimi, nigiri ή makimono από το φρέσκο sushi, Παπαρδέλες με κοτόπουλο, μανιτάρια,ντοματίνια και κατσικίσιο τυρί και για το τέλος Μους σοκολάτας με σοκολάτα μαύρη, λευκή και γάλακτος σε στρώσεις πάνω σε τραγανό μπισκότο πραλίνας φουντουκιού με σάλτσα φράουλας και καραμέλας!

survivor deals

 

Κλείσε στο Dames με έκπτωση έως 30%

 


 

Le Charme de Pit, Κολωνάκι

survivor deals
Σεφταλιές με κυπριακή πίτα και ψητά λαχανικά έχεις δοκιμάσει;

Επειδή η επιβίωση μέσα σε μία δύσκολη εβδομάδα γίνεται πιο εύκολη με καλό κρασί, σου προτείνουμε τώρα το wine restaurant Le Charme de Pit στο Κολωνάκι. Πρόκειται για  ένα σταθερό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, που αποπνέει τη γοητεία ενός γαλλικού μπιστρό και προσφέρει νόστιμη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα. Εδώ το κρασί μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μία απολαυστική εμπειρία οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε συνδυασμό με μεσογειακές σπεσιαλιτέ και finger food!

e-table tip: Δοκίμασε την πράσινη σαλάτα με αποξηραμένα φρούτα και προσούτο, λαχτατιστό μπέργκερ, ταρτάρ σολωμού και χειροποίητες πίτες.

survivor deals

 

Κλείσε στο Charme de Pit με έκπτωση έως 30%

 


 

Venti, Ψυρρή

survivor deals

Ένα από τα πιο επιτυχημένα και κεφάτα bar restaurants στο κέντρο της Αθήνας, σε περιμένει για γαστρονομικές απολαύσεις της μεσογειακής κουζίνας. Το Venti διατέτει ένα ιδιαίτερο χώρο µε ανοιγόµενη οροφή που θα σας ταξιδέψει ως τα αστέρια. Θα σε εντυπωσιάσουν η ελιά και ο γιγαντιαίος φοίνικας που δεσπόζουν στο χώρο, τα φαναράκια και τα φυτά που κοσμούν τους γύρω τοίχους!

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις φέτα παναρισμένη με φιλέτο αμύγδαλο και σάλτσα από γλυκό σταφύλι,  ραβιόλι γεμιστό με αστακό και σολωμό σε σάλτσα γαρίδας και κρέμας ούζου, λαβράκι ψητό με φρέσκια ντομάτα και κρόκο Κοζάνης σερβιρισμένο με άγριο ρύζι και ψαρονέφρι γεμιστό με γραβιέρα Νάξου και σέλερυ σε απαλή σάλτσα μουστάρδας Dijon.

survivor deals

 

Κλείσε στο Venti με έκπτωση έως 30%

 


 

Υάδες, Γαλάτσι

survivor deals

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία μέσα στο Αττικό Άλσος στο Γαλάτσι, θα βρεις το εστιατόριο Υάδες. Αν αναζητάς ποιότητα στο φαγητό, μοντέρνα αισθητική και εξαιρετική θέα, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, τότε αξίζει οπωσδήποτε να το επισκεφτείς! Ο χώρος του εστιατορίου αγκαλιάζεται  από τα ψηλά δέντρα του άλσους και σε συνδυασμό με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό και την επιλεγμένη lounge μουσική, αποτελεί προνομιακό σημείο των Υάδων.

e-table tip: Δοκίμασε τον καπνιστό σολωμό με υφές από κόκκινο και κίτρινο παντζάρι, με κρέμα τυριού, μυρωδικά και σάλτσα από φρούτα του πάθους, λινγκουίνι nero με γαρίδες, καραμελώμένο φινόκιο και σάλτσα ελαφριάς ντομάτας, όπως και τα χοιρινά φιλετάκια μαριναρισμένα με μπύρα και πάπρικα Ναπολέων ψητών λαχανικών και σάλτσα από μουστάρδα με σινάπι. Για το τέλος αξίζει το cheesecake με λευκή σοκολάτα με γλυκό τριαντάφυλλο.

Κλείσε στις Υάδες με έκπτωση έως 30%

 


 

Αρσένης, Παλαιό Φαληρό 

 

survivor deals

Ο Αρσένης στο Παλαιό Φάληρο με ντεκόρ παλαιάς εποχής, θα σε ταξιδέψει στα όμορφα στενά της Κέρκυρας , “τραγουδώντας” μνήμες μέσα από τις πλούσιες τοιχογραφίες που πλαισιώνουντον χώρο. Εκεί θα δοκιμάσεις φοβερά σπιτικά πιάτα και παραδοσιακές συνταγές! Η διασκέδαση ξεκινάει από το πιάτο σου, συνεχίζει με το καλύτερο χύμα κρασί και κορυφώνεται με τηνζωντανή μουσική που πλαισιώνει τον χώρο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ζήσε την μαγεία του νησιού μέσα στην πόλη!

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις φέτα ψητή στο φούρνο, φλογέρα, κεφτεδάκια, μοσχαρίσια μπριζόλα, μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, γαριδομακαρονάδα και φρέσκα καλαμαράκια και τσιπούρες!

survivor deals

 

Κλείσε στον Αρσένη με έκπτωση έως 30%

 


 

Δήμαρχος, Πετράλωνα

survivor deals

Αν θες να βγεις για φαγητό στα Πετράλωνα με την παρέα σου και θέλετε να δοκιμάσετε νόστιμα κρεατικά, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το εστιατόριο o Δήμαρχος. Σε ένα παλιό αρχοντικό όπου ζούσε ο Δήμαρχος, με ρετρό ατμόσφαιρα και urban στοιχεία, θα δοκιμάσεις σπιτικές γεύσεις που θα σε γυρίσουν πίσω στην παλιά Αθήνα. Το μενού περιλαμβάνει εξαιρετικές κρεατοσυνταγές που σιγοψήνονται σε ανοιχτή κουζίνα.

e-table tip: Δοκίμασε το λαχταριστό κοτόπουλο σούβλας, ποικιλίες κρεατικών και το ζουμερό μπιφτέκι. Για το τέλος να απολαύσεις οπωσδήποτε σοκολατόπιτα ή καρυδόπιτα και πολλές ακόμα σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσετε με χορταστικά ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες και καλό κρασάκι.

survivor deals

 

Κλείσε στο Δήμαρχο με έκπτωση έως 20%

 


 

Civitel Olympic Restaurant, Μαρούσι

survivor deals

Το Civitel Olympic Restaurant είναι ένα σημείο συνάντησης των βορείων προαστίων, βραβευμένο ως ‘Best Hotel Restaurant’ από τα Estia Awards 2017. Ένας φωτεινός χώρος με μινιμαλιστικό ντεκόρ και ξύλινη βεράντα συνδιάζει το απόλυτο ρετρό στυλ με την καλύτερη προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα εμπλουτισμένη με ελληνικές και διεθνείς επιρροές. Ετοιμάσου για μία ανεπανάληπτη γευστική έξοδο!

e-table tip: Δοκίμασε Αµερικάνικο burger µε ζουµερό µοσχαρίσιο µπιφτέκι µε λιωµένο cheddar, τοµάτα, µαρούλι, σάλτσα ταρταρ και τηγανητές πατάτες, Φιλέτο σολωµού µε ρύζι τριών δηµητριακών και ίνες από πεπεροτσίνι, Καρπάτσιο από µοσχάρι σε δροσερά φύλλα βαλεριάνας, chutney από µαύρο πιπέρι φράουλα και βαλσάµικο και Garganelli µε µπουκιές κοτόπουλο, σωτέ µπέικον, φρέσκα µανιτάρια, παρµεζάνα και µυρωδικά. Για το τέλος, απόλαυσε τάρτα µήλου µε παγωτό κανέλας!

survivor deals

 

Κλείσε στo Civitel Olympic με έκπτωση έως 20%

 


 

Athens Status Acropolis, Πλάκα

survivor deals

Πάμε τώρα για Deals με καταπληκτική θέα την Ακρόπολη! Σε έναν υπέροχο χώρο στο roof garden του ξενοδοχείου Athens Status Suite, θα βρεις το Athens Status Acropolis, που είναι είναι μία από τις top επιλογές για μεσογειακή κουζίνα. Η κομψότητα και η κλασική διακόσμηση σε συνδυασμό με τις γεύσεις από πολυβραβευμένους σεφ, κάνουν το εστιατόριο ιδανικό για μία έξοδο. Το μενού περιλαμβάνει gourmet συνταγές που δημιουργούνται με παραδοσιακά υλικά, φρέσκο ψάρι και εξαιρετικό κρέας, ριζότο και ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες και χορταστικά ορεκτικά.

e-table tip: Δοκίμασε τη δροσερή σαλάτα Status με λαχανικά, αβοκάντο,κουκουνάρι και χαλούμι, ταλιατέλες με σολωμό και πιπεριές ηταν καταπληκτικές και τις πένες με γαρίδες, ελιές και φέτα. Κράτησε ένα τραπέζι στον 7ο όροφο για την καλύτερη θέα!

survivor deals

 

Κλείσε Athens Status με έκπτωση έως 20%

 


 

Saipan, Χαλάνδρι

survivor deals

Αν θες τώρα να δοκιμάσεις αυθεντικά πιάτα από την κουζίνα της Κίνας, της Ταϋλάνδης, της Ινδονησίας, της Κορέας αλλά και της Ιαπωνίας, θα πας στο Saipan, το γνωστό κινέζικο εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Στο Saipan θα δοκιμάσεις εξαιρετικά πιάτα κινέζικης κουζίνας αλλά και πολύ καλό σούσι. Η εξωτική ατμόσφαιρα, τα χρώματα και οι αυθεντικές ασιατικές συνταγές, θα σε ταξιδέψουν! Η καρδιά της Ανατολής σε περιμένει στο Χαλάνδρι!

e-table tip: Θα ξετρελαθείς με τις γλυκόξινες πανέ γαρίδες, τα τηγανητά κομμάτια πάπιας με ανανά και λαχανικά, το teriyaki κοτόπουλο, το μοσχάρι με μάνγκο και το χοιρινό με κάρυ, μπαμπύ, snow peas και γάλα καρύδας! Για το τέλος, τηγανητό παγωτό με σως σοκολάτας!

survivor deals

 

Κλείσε στο Saipan με έκπτωση έως 20%

 


 

Santa Pasta, Πασαλιμάνι

survivor deals

Εάν αγαπάς την Ιταλία και το παραδοσιακό της φαγητό της, τότε πρέπει να πας στο Santa Pasta στο Πασαλιμάνι! Πρόκειται για ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο του Πειραιά, που θυμίζει έντονα μπιστρό στης Ιταλίας! Στο Santa Pasta θα δοκιμάσετε ολόφρεσκες σαλάτες, εκπληκτικές ιταλικές μακαρονάδες με υπέροχες σάλτσες, παραδοσιακές ιταλικές μπρουσκέτες, αλλά και burger και ψητά σχάρας! Live μουσική κάθε Σάββατο (Ελληνικό – έντεχνο) από τις 21:00.

e-table tip: Πρέπει να δοκιμάσεις χειροποίητα νιόκι ζυμωμένα με ρικότα και σάλτσα πέστο genovese, κριθαρώτο Scampi με καραβίδες, σκόρδο, κρεμμύδι, λευκό κρασί, ροζέ σάλτσα, sauce pomodoro και κρέμα γάλακτος, ριζότο Nero με άγριο ρύζι Αμερικής με prosciutto flambe, βούτυρο και τριμμένη παρμεζάνα reggiano και το Filetto di maiale, ψαρονέφρι pagiar από εκλεκτό χοιρινό Καρδίτσας!

survivor deals

 

Κλείσε στο Santa Pasta με έκπτωση έως 20%

 


 

Fan Fan, Ηλιούπολη

survivor deals

Τι και αν δεν μπορείς  να βρίσκεσαι σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, ας ταξιδέψεις τουλάχιστον γευστικά! Στο Fan Fan, το κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη θα ταξιδέψεις στην Ανατολή δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα του. Εκεί θα γευτείς αυθεντική κινέζικη κουζίνα και πολλά αγαπημένα πιάτα, όπως σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι, διάφορα πιάτα με νουντλς, κοτόπουλο με μπαμπού και μανιτάρια ή ανανά σε γλυκόξινη σως, μοσχάρι σε σως κόκκινου κάρυ και γάλα καρύδας και το περίφημο επιδόρπιο τηγανητής μπανάνας με παγώτο!

e-table tip: Μη διστάσεις να παραγγείλεις  πάπια Πεκίνου ή Σετσουάν, να δοκιμάσειςαπό το Ιαπωνικό μενού διάφορα sushi rolls, nigiri και sashimi τόνου ή σολωμού, αλλά και κοτόπουλο στήθος Κομπάο με τσίλι και φυστίκια, το μοσχάρι με αβοκάντο, ντομάτα και καβούρι, γαρίδες με κάρυ, το Φαν Φαν Chow mein με κρεμμύδι, αγγούρι, καρότο και σουσάμι και ιαπωνέζικα μακαρόνια με γαρίδες. 

survivor deals

 

Κλείσε στο Fan Fan με έκπτωση έως 20%

 


 

Bar Παστουρμά, Γλυφάδα

survivor deals

Έχεις όρεξη να δημιουργήσεις ΕΣΥ το πιάτο σου; Έφυγες για την Μπιφτεκούπολη! Στo Bar Παστουρμά μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά του πιάτα επιλέγοντας εκείνη την στιγμή τα υλικά που επιθυμείς! Επιλέγοντας ανάμεσα σε χειροποίητα αλλαντικά και τυριά από Ελληνες παραγωγούς, μπορείς να δημιουργήσεις τις προσωπικές σου συνταγές, που θα συνδυαστούν είτε με κάποιο κρασί, είτε με τσίπουρο ή ουζάκι.

e-table tip: Αξίζουν τα πασταρδοπιτάκια, το σεβίτσε τσιπούρας, η φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, το λαυράκι με μυρωδικά και πουρέ φάβας και τα σουτζουκάκια τόνου. Τα αλλαντικά και τα τυριά που προσφέρονται στο Bar Παστουρμά μπορείς επίσης να τα αγοράσεις για να κάνεις τους προσωπικούς  δημιουργικούς σου πειραματισμούς στο σπίτι!

survivor deals

 

Κλείσε στο Bar Παστουρμά με έκπτωση έως 20%

 


 

Έτσι…Απλά Μουσικό Μεζεδοπωλείο, Αργυρούπολη

survivor deals

Εάν τώρα βρεθείς στα Νότια με την παρέα και θες έξοδο για μεζέδες και ειδικά κρεατομέζεδες, η επιλογή είναι μία: Έτσι…Απλά Μουσικό Μεζεδοπωλείο! Συνδυάζει άνετο και χαλαρό περιβάλλον, νόστιμους μεζέδες, καλό κρασί, ζωντανή μουσική για εσένα και την παρέα σου! Μπορείς να συνδυάσεις τους νόστιμους κρεατομεζέδες σου με μπύρα ή με ένα από τα πολλά ελληνικά αποστάγματα τα οποία διαθέτει, ιδανικά για κρεατικά. Ζωντανή μουσική κάθε Τετάρτη (έντεχνο) – Πέμπτη (έντεχνο, ελαφρολαϊκό), Παρασκευή (λαϊκό) και Σάββατο (λαϊκό) απο τις 21:30 και Κυριακή (λαϊκό) από τις 14:30 – 18:30.

e-table tip: Σου προτείνουμε το λαχταριστό κεμπάπ κοτόπουλο, τους ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με σως γιαουρτιού και το χωριάτικο λουκάνικο με πράσο και σάλτσα πορτοκάλι!

survivor deals

 

Κλείσε στο Έτσι…Απλά με έκπτωση έως 40%

 


 

Αλκυόνες, Παλαιό Φάληρο

survivor deals

Τελευταία πρόταση για να επιβιώσει το πορτοφόλι σου είναι να βγεις στις Αλκυόνες, ένα αγαπημένο μουσικό μεζεδοπωλείο, στο Παλαιό Φάληρο. Εδώ, η ελληνική κουζίνα συναντά την πολίτικη και οι παραδόσεις την κουλτούρα των γεύσεων. Το περιβάλλον είναι οικογενειακό και συνδυάζει ευχάριστη ατμόσφαιρα και το καλό φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ορεκτικά, μαγειρευτά, κρεατικά ψητά στα κάρβουνα, καθώς και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά! Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο με παλιά Λαϊκά από τις 22:00 και Κυριακή από τις 14:30!

e-table tip: Δοκίμασε Κεφτεδάκια Μιτιτέ, Χοιρινή τηγανιά, Σουτζούκι Μπουγιουρντί στο πήλινο, Μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, Παστίτσιο, Καλαμάρια γεμιστά και Γαριδομακαρονάδα στα κάρβουνα!

survivor deals

 

Κλείσε στις Αλκυόνες με έκπτωση έως 40%

 


Ανακάλυψε τα πιο νόστιμα Deals!

 

Deals με έκπτωση έως 50%

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close