Μύκονος | 4 εστιατόρια που αξίζει να πας και να ξαναπάς

1.2K

Πολλοί λένε ότι “μύρισε” καλοκαίρι και έτσι αποφασίσαμε να σου προτείνουμε 4 εστιατόρια στην Μύκονο που σερβίρουν ποιοτικές γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Point, Μικρή Βενετία

εστιατόρια στην Μύκονο

Το Point είναι ένα από τα καλά εστιατόρια στη Μύκονο που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα και βρίσκεται στη χώρα, στην πανέμορφη Μικρή Βενετία. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, με κομψή νησιώτικη διακόσμηση και χαρούμενα χρώματα, θα ανακαλύψεις όλα τα μυστικά των γεύσεων της Μεσογείου, μέσα από σπιτικές συνταγές, φτιαγμένες με φρέσκα και παραδοσιακά υλικά.

e-table tip: Δοκίμασε γαριδομακαρονάδα, παραδοσιακά μακαρόνια με θαλασσινά, μύδια σαγανάκι, παραδοσιακές πίτες, ψητά ψάρια και εκλεκτά κρέατα στα κάρβουνα. Τα υπέροχα σπιτικά γλυκά, με σπεσιαλιτέ την πορτοκαλόπιτα και την πάβλοβα θα ολοκληρώσει ιδανικά το πλούσιο γεύμα σου!

 

Κλείσε στο Point 

 


 

Cafe Bar Restaurant, Ορνός

εστιατόρια στην Μύκονο

Το Cafe Bar Restaurant Apomero βρίσκεται στον Ορνό της Μυκόνου και θα σε εντυπωσιάσει με τη διακόσμηση του, την τοποθεσία, καθώς και με το μενού του. Μπορείς να απολαύσεις από το πρωί τον καφέ σου, υπέροχα γεύματα το μεσημέρι με φρεσκότατα ψάρια και να συνεχίσεις με ποτό και cocktails, καθώς και το δείπνο σου από τη νόστιμη και δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του. Είναι μια ιδανική επιλογή για ένα διάλειμμα από την παραλία ή ένα ρομαντικό δείπνο το βράδυ.

e-table tip: Δοκίμασε δροσερό ντάκο, λαχταριστά ορεκτικά, γεμιστά, γεμιστό καλαμάρι και ποικιλίες θαλασσινών.

 

Κλείσε στο Apomero

 


 

Βαρδάρης στη Μύκονο, Άνω Μερά

εστιατόρια στην Μύκονο

Στο γραφικό χωριό της Άνω Μεράς, θα βρεις ένα ακόμα από τα καλά εστιατόρια στην Μύκονο, το εστιατόριο Βαρδάρης. Σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, με πολύ πράσινο και λουλούδια, ο Βαρδάρης παντρεύει την παράδοση με την σύγχρονη κουζίνα. Οι συνταγές ετοιμάζονται με ντόπια υλικά και σπιτικό τρόπο. Ξεχωρίζουν οι παραδοσιακοί μεζέδες που συνοδεύονται υπέροχα με ελληνικά και ντόπια αποστάγματα.

e-table tip: Δοκίμασε κρεμμυδόπιτα με τυροβολιά, μυκονιάτικη κολοκυθόπιτα, κοπανιστή και λουκάνικα Μυκόνου, αγριογούρουνο, ψητό χταποδάκι και τα καλύτερα γαλακτοκομικά προϊόντα της Ηπείρου (τόπος καταγωγής των ιδιοκτητών). Το γεύμα ολοκληρώνεται με το κέρασμα, τους λαχταριστούς λουκουμάδες με αγνό μελί και καθώς και με ένα θεσπέσιο ντόπιο λικέρ βύσσινο.

 

Κλείσε στο Βαρδάρης

 


 

Apaggio, Ορνός

εστιατόρια στην Μύκονο

Για την τελευταία πρόταση για καλά εστιατόρια στην Μύκονο είναι το Apaggio στον Ορνό. Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, με όμορφη διακόσμηση, λευκά τραπέζια, άνετους καναπέδες και νησιώτικο αέρα,  θα δοκιμάσεις νόστιμη ελληνική κουζίνα.  Το μενού περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες της Μυκόνου, αχινούς, πίνες και χταπόδια.

e-table tip: Δοκίμασε φάβα Σαντορίνης με καραμελωμένο κρεμμύδι και καπαρόκουμπα, αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα και χαλούμι, αχινοσαλάτα με παξιμαδάκια ούζου και κρίταμο, οκταποκεφτέδες, χυλοπίτες με ψύχα γαρίδας, ριζότο με μελάνι φρέσκιας σουπιάς και μύδια και ραβιόλια σολωμού και μπακαλιάρου με σάλτσα εσπεριδοειδών.

 

Κλείσε στο Apaggio

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια στην Μύκονο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close