5 εστιατόρια στη Λεμεσό που αξίζει να επισκεφτείς

1.3K

Πού θα βγεις για φαγητό αυτό το χειμώνα στη Λεμεσό; Βρήκαμε και σου προτείνουμε 5 αγαπημένα μας εστιατόρια στη Λεμεσό με διαφορετικό ύφος, ανάλογα την περίσταση που θες, για να βγεις με την παρέα σου, την οικογένειά σου ή το έτερον ήμισυ!

Μαγειρίον η Συκαμινιά

 εστιατόρια στη Λεμεσό

Το Μαγειρίον η Συκαμινιά είναι μια καλή ταβέρνα στη Λεμεσό, που πιστεύει ότι το φαγητό είναι νοστιμότερο όταν φτιάχνεται με καλή διάθεση και μεράκι. Στη Συκαμινιά θα βρεις κάθε λογής πιάτο που θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σου! Νόστιμες σούπες, ποικιλία σε όσπρια, ζουμέρα κρεατικά, φρέσκα ψάρια και ποικιλία σε μεζέδες ελληνικής και κυπριακής κουζίνας συνθέτουν μια μοναδική πανδαισία σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.

Κλείσε στo Μαγειρίον η Συκαμινιά

 


 

Hamlet Pub

 εστιατόρια στη Λεμεσό

Η Hamlet Pub είναι μια αυθεντική μπυραρία που βρίσκεται παραθαλάσια της Λεμεσού και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εγχώριες και εισαγόμενες μπύρες. Θα βρεις επίσης μεγάλη ποικιλία από βαρελίσια μπύρα, που θα συνδυάσεις με εξαιρετικό φαγητό, όπως burger, πίτσα και νόστιμα κρεατικά σχάρας. Στη Hamlet Pub επίσης μπορείς να απολαύσεις ποδοσφαιρικούς αγώνες και πρωταθλήματα, στις μεγάλες τηλεοράσεις και οθόνες που διαθέτει.

Κλείσε στo Hamlet Pub

 


Cuckoo’s Nest

εστιατόρια στη Λεμεσό

Το Cuckoo’s Nest στη Λεμεσό, λειτουργεί από το 1940 και είναι μια αγαπημένη οικογενειακή ταβέρνα. Με ιδιαίτερη διακόσμηση και πολλές φωτογραφίες από τα παλιά, θα απολαύσεις νόστιμα οικονομικά πιάτα ημέρας και σπιτικά φαγητά όπως λαχανοντολμάδες, κεφτεδάκια με πουρκούρι, φιλέτο κοτόπουλου με χωριάτικα μακαρόνια, αρνίσια και χοιρινά παϊδάκια και βέβαια λαχταριστές σεφταλιές. Το Cuckoo’s Nest είναι μία ταβέρνα που πρέπει να πας για να φας σαν άρχοντας νόστιμους κυπριακούς μεζέδες!

Κλείσε στo Cuckoo’s Nest

 


 

 Franx Bar And Restaurant

εστιατόρια στη Λεμεσό

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια στη Λεμεσό είναι το Franx Bar And Restaurant. Σε ένα χώρο με ωραίο φωτισμό και φιλική ατμόσφαιρα, μπορείς να ξεκινήσεις την μέρα σου και απολαμβάνοντας μέχρι τις 4 το απόγευμα,  λαχταριστό πρωινό και brunch. Έπειτα μπορείς να κανονίσεις ένα γεύμα ή δείπνο και να απολαύσεις νόστιμες ποικιλίες σε ορεκτικά και κυρίως πιάτα. Αξίζει να δοκιμάσεις πατάτες οφτές μουσακά, γαρίδες και μύδια σε σάλτσα σκόρδου, μπριζόλες, τορτίγιες, burger, πίτσα και ποικιλίες finger food, μαζί με κάποιο ωραίο cocktail! Για τους ποδοσφαιρόφιλους ή για όσους θέλουν να δουν κάποιο αθλητικό αγώνα, το Franx Bar And Restaurant, είναι μία πολύ καλή επιλογή , καθώς διαθέτει μόλις 11 οθόνες!

 

Κλείσε στo Franx Bar And Restaurant

 


 

Rajs Tandoori

εστιατόρια στη Λεμεσό

Εάν είσαι στη Λεμεσό και ψάχνεις για ινδικό εστιατόριο, τότε πρέπει να επισκεφτείς το εστιατόριο Rajs Tandoori. Εκεί θα απολαύσεις με την παρέα σου πραγματικές ινδικές γεύσεις που βασίζονται σε παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις ιδιαίτερα ινδικά πιάτα που θα σε ταξιδέψουν! Αξίζει να δοκιμάσεις κοτόπουλο Tikka Masala, μοσχάρι Madras Curry, το κρεμμύδι Bhaji και το κοτόπουλο Biryani!

 

Κλείσε στo Rajs Tandoori

 


 

 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Λεμεσό

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close