5 αθηναϊκά στέκια για ζουμερά burger

1.2K

Πού θα φάω καλό, ζουμερό και χορταστικό burger στην Αθήνα είναι μια ερώτηση που έχει απασχολήσει αρκετούς burger lovers, καθώς πολύ συχνά ανακαλύπτουμε νέεους γευστικούς προορισμούς για burger. Εμείς βρήκαμε 5 από αυτούς και στους παρουσιάζουμε!

 

BarBara Que, Βριλήσσια

To BarBara Que στα Βριλήσσια, είναι σίγουρα το hot spot για απολαυστικό burger στην Αθήνα. Σε ένα άνετο και φωτεινό χώρο με industrial διακόσμηση  και μια ωραία αυλή για τις ζεστές ημέρες, θα δοκιμάσεις λαχταριστά burger και ζουμερά steaks που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Τα άνετα τραπέζια και οι καρέκλες, όλα σε διαφορετικό σχήμα και χρώμα και η μεγάλη μπάρα, θυμίζουν κάποιο burgerάδικο του Brooklyn όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει φαγητό και cocktails. Κάτι που μας ενθουσίασε είναι ότι τα μπιφτέκια των burgers στο BarBara Que είναι ζυμωμένα αποκλειστικά με Black Angus, που θεωρείται το καλύτερο μοσχαρίσιο κρέας στον κόσμο και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά!

📍 Εθνικής Αντιστάσεως 27 Βριλήσσια

e-table tip: Προτείνουμε το liver roast beef, συκώτι από μοσχαράκι γάλακτος ψημμένο στη σχάρα με δενδρολίβανο, λεμόνι και αρωματικό βούτυρο, το burger Argentina με iceberg, ντομάτα, τσένταρ, καραμελωμένα πράσα, μαγιονέζα και πέστο μυρωδικών, το burger BarBara Que με iceberg, ντομάτα, τσένταρ, τηγανητό αυγό, ψητά κρεμμύδια και σπιτική BBQ sauce  και και το burger Food Porn με κέτσαπ, μουστάρδα, iceberg, ντομάτα, χειροποίητη sauce tartare, διπλό bacon και cheddar sauce. Για το τέλος επιβάλλεται το σοκολατένιο γλυκό Chocolate Vezuvios για 2 άτομα!

 

Κλείσε στο BarBara Que

 


 

La Esquina, Κολωνάκι

Φύγαμε τώρα για το κοσμοπολίτικο Κολωνάκι και για έναν από τους αγαπημένους μας πεζόδρομους, τη Χάρητος, με τα ωραία εστιατόρια-bar. Εκεί βρίσκεται το αγαπημένο μας all day burger and cocktail bar La Esquinaπου είναι ιδανική επιλογή για american style κουζίνα και φυσικά cocktails. Σε ένα μοντέρνο χώρο με industrial διακόσμηση, με φυτά διακοσμημένα με φωτάκια, θα βρεις πεντανόστιμα burgers με ενδιαφέρουσες πινελιές, δροσερές σαλάτες, ποικιλίες ορεκτικών και δημιουργικά cocktails για κάθε γούστο!

📍Χάρητος 43 Αθήνα

e-table tip: Ξεκίνησε με τη la Esquina Salad με ραντίτσιο, βαλεριάνα, τρυφερά φύλλα ρόκας, μοσχαρίσιο καρπάτσιο, φλοίδες μανιταριών, καρέ ντομάτας και βινεγκρέτ σιναπόσπορου και τα tacos με χοιρινό, iceberg, ντομάτα, guacamole και sweet chili cream. Από burgers προτείνουμε το Μushroom vs Cheddar burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, μανιτάρια, bacon, ντομάτα, iceberg και λιωμένο cheddar, το La Esquina Black Angus Burger με μπιφτέκι Black Angus, bacon, τηγανιτό αυγό, ντομάτα, καραμελωμένο κρεμμύδι, iceberg, μαγιονέζα και BBQ sauce και Chickenbutter burger με στήθος κοτόπουλου, φυστικοβούτυρο, βαλεριάνα, ντομάτα και κρούστα κατσικίσιου τυριού! Για το τέλος, οπωσδήποτε το Bueno roll cream, που είνα κορμός με κρέμα μπισκότο, πραλίνα bueno, τρούφα υγείας και marsmallows!

 

Κλείσε στο La Esquina

 

 


 

Abacus, Άγιος Δημήτριος

 

Επόμενη πρόταση για ζουμερά burger στην Αθήνα είνα το Abacus στον Άγιο ΔημήτριοΈνας ζεστός και φιλόξενος all day χώρος δίπλα στο μετρό της Δάφνης σε περιμένει για να φας τον άμπακο! Με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση, το Abacus σερβίρει φοβερά πιάτα της αμερικάνικης και ελληνικής κουζίνας, κρέας με το κιλό και φυσικά λαχταριστά burgers. Εκτός από τη φοβερή ποικιλία σε beef και chicken burgers, μπορείς να δοκιμάσεις κοντοσούβλι κοτόπουλο μαριναρισμένο, λουκάνικα, μπιφτέκια γίγας και μπουγιουρντί.

📍Στριγγάρη 3 Άγιος Δημήτριος

 

To burger or not to burger?

 

Κλείσε στα καλύτερα μπεργκεράδικα 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close