Πέντε Ταβέρνες στο Ηράκλειο

881

«Μην ψάχνετε για το χάπι που υποκαθιστά την κρητική διατροφή. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.», είπε ο Γάλλος επιστήμονας Serge Renaud και είχε απόλυτο δίκιο! Μόνο εκεί μπορείς να βρεις σε αφθονία όλα τα εξαιρετικά προϊόντα που μπορεί να σου προσφέρει, από φαγητά μέχρι ποτά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι εκλεκτές σπεσιαλιτέ που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει στην Κρήτη φτιάχνονται με αυθεντικά κρητικά προϊόντα που καλλιεργούνται εκεί. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικές ταβέρνες, των οποίων η κουζίνα θα σας ενθουσιάσει…

Το Παντοπωλείον Γεύσεων είναι μια πολύ ξεχωριστή ταβέρνα στο Ηράκλειο, όπου το περιβάλλον θυμίζει παλιό Ελληνικό κινηματογράφο. Εξαιρετικά πιάτα που γίνονται ανάρπαστα είναι η πρασόπιτα, το λουκάνικο με πράσο, οι κολοκυθοκεφτέδες σε ακανόνιστο σχήμα, το τζατζίκι και η υπέροχη σαλάτα με προσούτο. Η αποκάλυψη είναι το καταπληκτικό χοιρινό μαριναρισμένο με μέλι, θυμάρι και κρασί που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!

Η ταβέρνα Έργανος προσφέρει στους πελάτες της αυθεντικές γεύσεις της Κρητικής και Μεσογειακής κουζίνας σε ένα καθαρά παραδοσιακό περιβάλλον. Η προτίμηση στις ντόπιες αγνές πρώτες ύλες και η μεγάλη ποικιλία του μενού αναδεικνύουν στο μέγιστο την Κρητική κουζίνα αφήνοντας τους πελάτες που θα την επιλέξουν εντυπωσιασμένους.

Το Ραέτι είναι ένα μία γνήσια κρητική ταβέρνα στο Ηράκλειο της Κρήτης με τους μεζέδες που όλοι αγαπάμε. Ορεκτικά, σαλάτες, κρεατικά και χωριάτικες πίτες σας περιμένουν με τη συνοδεία του ντόπιου κρασιού και φυσικά της εκπληκτικής τσικουδιάς σ’ ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον.

Η παραδοσιακή ταβέρνα Η Άμπελος με την πολυετή πια εμπειρία της σας περιμένει να περάσετε ένα πλούσιο και γευστικότατο μενού με άψογη εξυπηρέτηση και πεντανόστιμους μεζέδες. Η φιλοσοφία του εστιατορίου συνδυάζει την αχαρνιώτικη κουζίνα με ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που κοσμείται από πέτρα και ξύλο.

Η Λοήσιμα στις Βασιλειές του Ηρακλείου είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα όπου θα δοκιμάσετε μοναδικές στο Ηράκλειο  αυθεντικές  γεύσεις όπως  χανιώτικα καλιτσούνια, στάκα, λουκάνικο και σουτζούκι Χανίων, τσιγαριστό σφακιανό, χανιώτικο μπουρέκι, κρεατότουρτα αλλά και μοναδικές σπεσιαλιτές τους, όπως η σπιτική τσιλάδα, η «σφαγμένη» φέτα, η καπνιστή χοιρινή μπριτζόλα και πολλά άλλα.

Το ξέρουμε ότι δεν μπορεί παρά να σας άνοιξε η όρεξη. Γι’ αυτό, μπείτε στο e-table.gr και κλείστε τραπέζι στην κρητική ταβέρνα της επιλογής σας!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close