ITALIAN WEEK | Θεσσαλονίκη: Σε ιταλικά εστιατόρια με Έκπτωση ως 25%

566

Τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια σε περιμένουν την εβδομάδα Italian Week στη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου –  Κυριακή 4 Μαρτίου, με έκπτωση ως 25%!

🍝Raffaele Pizza & Pasta, Πολίχνη 25%🍝

 Italian Week στη Θεσσαλονίκη

Με οδηγό τον Raffaele Esposito, πατέρα της σύγχρονης εκδοχής της πίτσας και την ποιότητα των υλικών, το Raffaele Pizza & Pasta σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τις μοναδικές γεύσεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Απόλαυσε φρεσκότατες σαλάτες και συνόδευσε τα πιάτα σου με ένα κρασί από την πλούσια κάβα του Raffaele. Cozy και χαλαρός χώρος που θυμίζει ιταλική trattoria, άριστη φιλοξενία και υπέροχες ιταλικές γεύσεις που βασίζονται σε σπιτικές συνταγές σε περιμένουν!

📍Μαυρομιχάλη 92 Πολίχνη

e-table tip: Δοκίμασε λαχταριστές μακαρονάδες με διάφορες ιταλικές σάλτσες, καλτσόνε και φρεσκοζυμωμένες πίτσες, φρέσκες σαλάτες και ιταλικά ορεκτικά. Για το τέλος τόλμησε την γλυκιά εκδοχή της πίτσας με σοκολάτα, μπισκότο και φράουλα!

 

Κλείσε στο Raffaele Pizza & Pasta με Έκπτωση 25%


 

🍕La Trattoria Estia, Ωραιόκαστρο 25%🍕

  Italian Week στη Θεσσαλονίκη

Επόμενη πρόταση για την εβδομάδα Italian Week στη Θεσσαλονίκη είναι η La Trattoria Estia στο Ωραιόκαστρο. Το εστιατόριο διαθέτει μια πανδαισία αυθεντικών ιταλικών γεύσεων με χειροποίητα ζυμαρικά, νοστιμότατες σάλτσες και φίνα ιταλικά τυριά και αλλαντικά. Με όχημα τα “γεμάτα πιάτα” με ιταλικές σπεσιαλιτέ θα ταξιδέψεις στις πιο νόστιμες γωνιές της Νάπολης. Το μενού συνδυάζει τις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές με ευχάριστες μοντέρνες πινελιές!

📍Λεωφόρος Δημοκρατίας 39 Ωραιόκαστρο

e-table tip: Αξίζει να παραγγείλεις την pizza lompardina με ντομάτα, τυριά, μπέικον, πεπερόνι, πιπεριά και μανιτάρια, την pizza crusca με ντομάτα, τυριά, κοτόπουλο και μπέικον , καρμπονάρα, τορτελίνι με κρέμακαι παρμεζάνα και πολλά σπέσιαλ πιάτα όπως ριζότο βαλενσιάνα, κοτόπουλο με μπέικον και παρμεζάνα και pasta με θαλασσινά!

 

Κλείσε στην Trattoria Estia με Έκπτωση 25%


 

🍝Mare e Monti, Πανόραμα 25%🍝

 Italian Week στη Θεσσαλονίκη

Από τα πρώτα εστιατόρια στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με το “Marchio Ospitalità Italiana”(Σήμα Ιταλικής Φιλοξενίας) είναι το Mare e Monti. Ένας ζεστός και ρομαντικός χώρος με κυρίαρχο το ξύλο σε μεταφέρει στα στενά της Βενετίας διατηρώντας τις προδιαγραφές τις Ιταλικής φιλοξενίας. Άριστη ποιότητα υλικών με άρωμα γνήσιας ιταλικής εποχής, επιλεγμένα προσεκτικά στο πιάτο σου! Ένα μενού που ανανεώνεται τακτικά για να καλύπτει κάθε σου προσδοκία συνδυάζοντας τα αρώματα της θάλασσας και της ιταλικής γης!

📍Βενιζέλου 13 Πανόραμα

e-table tip: Δοκίμασε προσούτο, βραχάκια τυρί παρμιτζιάνο και βαλσαμικό ξύδι, σαλάτα με σπανάκι baby, μανιτάρια, βαλεριάνα, τυρί Gorgonzola, αχλάδι κομπόστα και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, pizza Bianca με παρμιτζιάνο, μοτσαρέλα, γκοργκοντζόλα, σκαμόρτσα καπνιστή και πέστο ρόκας, pizza 4 stagioni  με ντομάτα, μοτσαρέλα, αγκινάρες, μανιτάρια, προσούτο κόττο και ελιές. Αξίζουν επίσης το ριζότο με μανιτάρια και μαύρη τρούφα και τα φουσίλλι με ψιλοκομμένο φιλέτο, καραμελωμένο κρεμμύδι και κρέμα γάλακτος, φλαμπέ με μπράντυ.

 


 

🍕Πίτσα Πανόραμα, Πανόραμα 20%🍕

 Italian Week στη Θεσσαλονίκη

Η τελευταία πρόταση για Italian Week στη Θεσσαλονίκη σε πάει βόλτα στο όμορφο Πανόραμα, στα ιταλικά μονοπάτια του εστιατορίου Πίτσα Πανόραμα. Ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον, προσεγμένο για να καλύψει όλες της ανάγκες σου προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση για το γεύμα σου! Βάζεις την παρέα, βάζει την καλύτερη εξυπηρέτηση με μεράκι στο πιάτο σου μέσα από πλούσιες αυθεντικές συνταγές. Μέγιστη ποιότητα με αγνά υλικά και εξαιρετική ιταλική λεπτή ζύμη κάνει την πίτσα στο τραπέζι σου το καλύτερο γευστικό ταξίδι.

📍Κομνηνών 30 Πανόραμα Θεσσαλονίκη

e-table tip: Δοκίμασε τη φοβερή Oriental Pizza από τα πιο αγνά υλικά με φρέσκο παστουρμά, κρεμμύδι, τυρί φέτα, φρέσκια ντομάτα, ελιές, καυτερή πιπεριά, τυρί γκούντα και σάλτσα ντομάτας.

 

Κλείσε στο Πίτσα Πανόραμα με Έκπτωση 20%


Ciao bella Θεσσαλονίκη!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close