Λαχταριστά πιάτα που θα απολαύσουν οι Foodies Left Behind στη Θεσσαλονίκη

1K

Καλοκαίρι στην πόλη; H Επανάσταση του Καλοκαιριού είναι εδώ! 8 με 28 Αυγούστου όσοι μείνουν στην Θεσσαλονίκη επαναστατούν ΓΕΥΣΤΙΚΑ και κάνουν τα πάντα για να περάσουν το καλύτερο καλοκαίρι, κλείνοντας τραπέζι σε ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ με ΕΚΠΤΩΣΗ -20%! Εμείς σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας πιάτα σε 4 εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

Τσέρκι, Λαδάδικα 

Το Τσέρκι βρίσκεται στον ιστορικό πεζόδρομο Κατούνη στα Λαδάδικα και προσφέρει σπιτικές γεύσεις και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ο χώρος συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με τη μοντέρνα διακόσμηση και χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική. Αν ψάχνεις για οικονομικά μεζεδοπώλεια στη Θεσσαλονική, το Τσέρκι είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Το χειροποίητο κουλούρι Θεσσαλονίκης με αυγά μάτια, καβουρμά Κομοτηνής και ημίσκληρο κασέρι Σοχού

e-table tip: Να δοκιμάσεις το χειροποίητο κουλούρι Θεσσαλονίκης με αυγά μάτια, καβουρμά Κομοτηνής και ημίσκληρο κασέρι Σοχού, χοιρινό γύρο κομμένο σε λεπτές φέτες, βουτηγμένο σε μυρωδάτα μπαχαρικά, φιλετάκια χοιρινά με πουρέ πατάτας και βασιλικό και χοιρινό εξοχικό με πατατούλες,ντομάτα,πιπεριές και γραβιέρα Νάξου.

Ο γύρος που γυρ(ο)ίζει: χοιρινός γύρος, κομμένος σε λεπτές φέτες, βουτηγμένος σε μυρωδάτα μπαχαρικά. Σερβίρεται με πατάτες, πιτάκια, τζατζίκι, κρεμμύδι, μουστάρδα και οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμείς!

 

 

Κλείσε στo Τσέρκι με -20%

 


 

ΑνφάνΓκατέ, Κέντρο Θεσσαλονίκης

Στο κτίριο του Τελογλείου Μουσείου στην Αγίου Δημητρίου, θα βρεις μέσα στο πράσινο το καταπληκτικό εστιατόριο ΑνφάνΓκατέ. Εκεί θα δοκιμάσεις ένα εξαιρετικό μενού δημιουργικής ελληνικής κουζίνας, το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις με ένα κρασί από την μεγάλη κάβα, καθώς επίσης και με ένα cocktail από το μπαρ του εστιατορίου. Το εμπνευσμένο του όνομα του Ανφάν Γκατέ, που πάει να πει κακομαθημένο παιδί. Όπως λένε και οι δημιουργοί του “ο ΑνφάνΓκατέ είναι ένας από εμάς. Ένα αγαπημένο βουτυρόπαιδο που έχει μεγαλώσει με τις μυρωδιές της ελληνικής κουζίνας!”

Το ζουμερό T-Bone απο την Νάξο

e-table tip: Δοκίμασε τη χωριάτικη σαλάτα με μους φέτας, κριθαρότο γαρίδας, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα Χαλκιδικής, T-Bone απο την Νάξο, πατάτες τηγανιτές με μανούρα Σύρου και κόκκορα με σιουφιχτά μακαρόνια.

Το κριθαρότο γαρίδας

 

Κλείσε στo ΑνφάνΓκατέ με -20%

 


 

Tzaki Ho, Χορτιάτης 

Ένας cozy χώρος που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το παραδοσιακό με το μοντέρνο, προσεγμένη διακόσμηση και ένα όμορφο τζάκι με ζεστασιά για τις κρύες μέρες και μία δροσερή αυλή για το καλοκαίρι, θα γίνει το στέκι της παρέας και των καλοφαγάδων. Το Tzaki Ho στον Χορτιάτη προσφέρει κρέας από όλον τον κόσμο, ντόπιες εκλεκτές πρώτες ύλες και εξαιρετικό κρασί!  

H πιο ζουμερή tomahawk

e-table tip: Δοκίμασε τα ψητά σουτζουκάκια που πλάθονται με κρέας νεροβούβαλου, λαχταριστά burger, rib eye, αρνίσια παϊδάκια από την Κρήτη, φιλέτα και T-bone από την Αργεντινή και λαχανικά από τον λαχανόκηπο του εστιατορίου και τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα απο την Κερκίνη.

Μπέργκερ κανείς;

 

Κλείσε στo Tzaki Ho με -20%

 


 

Pajari Μεζεδοπωλείο, Εύοσμος

Τελευταία πρόταση είναι το εξαιρετικό Pajari Μεζεδοπωλείο στον Εύοσμο. Εκεί θα δοκιμάσεις φοβερά μεζεδάκια θάλασσας και ξηράς. Σε ένα δροσερό και μοντέρνο χώρο θα συνδυάσεις νόστιμα πιάτα ελληνικής κουζίνας με τσίπουρο, μπύρες και εκλεκτά κρασιά!

Η περίφημη χοιρινή τηγανιά του καλοφαγά!

e-table tip: Δοκίμασε πράσινη δροσερή σαλάτα με χταποδάκι, φιλέ αμύγδαλο, πιπεριές και ντοματίνια, χοιρινή τηγανιά του καλοφαγά,  λαχανικά σχάρας με καραμελωμένο βαλσάμικο, φρέσκα τηγανιτά καλαμαράκια, μεγάλη ποικιλία τυριών, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού με σπιτικό πουρέ, ντάκο παντρεμένο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ελιές Χαλκιδικής και κριθαρότο θαλασσινών.

Τα ζουμερά κρεατικά σχάρας που θα σε κάνουν να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

 

 

Κλείσε στo Pajari με -20%

 


 

 

 

 

Κλείσε για την πιο ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close