Εστιατόρια για το πρώτο σου ραντεβού στην Γλυφάδα

682

Πολλές φορές όταν πρόκειται για ραντεβού, ειδικά για πρώτο, υπάρχει ένα άγχος γιατί θέλουμε να είναι όλα τέλεια – από αυτής της πλευράς τουλάχιστον – για να γίνει ένα ωραίο πρώτο ξεκίνημα της εξόδου μας. Γιατί πολλά εστιατόρια μπορούν να μας προσφέρουν γευστική απόλαυση αλλά πόσα από αυτά μπορούν να μας προσφέρουν και την αισθητική; Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικά από τα εστιατόρια στη Γλυφάδα που έχουν το πολυπόθητο πακέτο .

Το μεσογειακό Mimaya συνδυάζει την αυθεντική γαστρονομική παράδοση της Μεσογείου με φρέσκιες και δημιουργικές ιδέες. Εκεί, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ορεκτικά, κρεατικά, συνταγές με ψάρια και θαλασσινά, ζυμαρικά, ριζότι, όπως επίσης και την σπεσιαλιτέ Saltimbocca alla greca.

Το ιταλικό εστιατόριο Vincenzo σερβίρει διάσημα ιταλικά, ζυμαρικά, αυθεντική ιταλική πίτσα με λεπτό ζυμάρι και σε διάφορους συνδυασμούς και γεύσεις, ορεκτικά, σαλάτες ακόμη και κρεατικά και ψάρια. Κάθε Πέμπτη υπάρχει και ξεχωριστή jazz ζωντανή μουσική.

Το μεσογειακό εστιατόριο Riva Bar διαθέτει ανάλαφρες προτάσεις σε φαγητό, δίνοντας έμφαση στις σαλάτες και το ψάρι. Το all day spot είναι εξοπλισμένο –εκτός των άλλων- και με cocktails που δε θα συναντήσετε αλλού.

Στο Food Mafia θα βρείτε ένα πλούσιο μενού με μοναδικές και νόστιμες γεύσεις από όλα τα μέρη του κόσμου. Streetfood, νόστιμα ζυμαρικά, burgers, ζουμερά κρέατα σας περιμένουν σε έναν χώρο με έντονα χρώματα και ιντριγκαδόρικο χαρακτήρα.

Το all day εστιατόριο MushRoom προσφέρει στους πελάτες του ξεχωριστές συνταγές με εκλεκτά υλικά από όλη την Ελλαδα και όχι μόνο με μανιτάρια. Το γεύμα σας θα απολαύσετε σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα και παρέα με ωραίες ετικέτες κρασιών.

Εάν είστε λάτρεις της λιβανέζικης κουζίνας, μπορείτε να επιλέξετε το λιβανέζικο εστιατόριο Sahara Lounge Bar. Εκεί θα βρείτε ξεχωριστές γεύσεις με μεγάλη ποικιλία κρύων και ζεστών ορεκτικών, γευστικές σαλάτες και λαχταριστά κυρίως πιάτα και γλυκά.

Εάν με όλες τις επιλογές που σας δώσαμε σας ανοίξαμε την όρεξη, η λύση είναι απλή. Μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close