Για φαγητό στην Αγία Παρασκευή

702

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε πια στην Αθήνα, αφού οι επιλογές τόσο για φαγητό όσο και για περιοχές είναι πραγματικά ατελείωτες. Η Αγία Παρασκευή, ας πούμε, είναι από τα μέρη εκείνα που μπορούν να μας προσφέρουν ωραίες βόλτες αλλά παράλληλα φαγητό σε μερικά από τα ωραιότερα εστιατόρια της Αθήνας. Το e-table.gr βρήκε τα εστιατόρια της Αγίας Παρασκευής και σας τα παρουσιάζει.

Εάν είστε λάτρεις της κρητικής κουζίνας, το Νταβαντούρι είναι φτιαγμένο για εσάς. Προσφέρει στους πελάτες του ιδιαίτερα καλομαγειρεμένη κρητική κουζίνα, με βαθιά νοστιμιά, σε έναν όμορφα φτιαγμένο χώρο.

Για Ελληνική κουζίνα, το μεζεδοπωλείο Πόρτο Κάγιο αποτελεί λιμάνι γεύσεων με μανιάτικες επιρροές. Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα το σύγκλινο, το λουκάνικο και το μοσχάρι κατσαρόλας.

Η καρδιά της Γερμανικής κουζίνας χτυπάει στο Octoberfest, την γνωστή μπυραρία με τον άνετο και ζεστό χώρο. Εκεί μπορείτε να βρείτε 74 ετικέτες μπύρας από τις οποίες 26 από Ελληνικές μικροζυθοποίες και 10 βαρελίσιες.

Η Αγγλική φιλοσοφία της pub Silly Wizards δεν μπορεί παρά να σας βάλει στη φιλοσοφία της χώρας που «εκπροσωπεί». Στον κατάλογό του θα βρείτε πολλές κλασικές επιλογές, όπως σνίτσελ, Mexican nachos με κιμά και ποικιλία chicky chicky.

Για διεθνή «ταξίδια», το εστιατόριο Da Vinci υπόσχεται μεσογειακές συνταγές με φαντασία σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Από τις 8 το απόγευμα επίσης λειτουργεί το Sushi Restaurant, που προσφέρει μεγάλη γκάμα σε εξαιρετικό, φρέσκο sushi.

Εάν η Ασιατική κουζίνα ικανοποιεί τον ουρανίσκο σας, επιλέξτε το Yafu. Το εστιατόριο διαθέτει μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, ορεκτικά, σούπες ενώ μαγειρεύονται μπροστά σας σε παραδοσιακό wok.

Last but not least, μπορείτε να βρείτε εθιστικά Αμερικάνικα πιάτα, όπως η χειροποίητη πίτσα και το hot dog, στο Old Boy. Εκτός από αυτό, θα βρείτε έναν κατάλογο με 10 αυθεντικές ή και λίγο πειραγμένες επιλογές σε cocktails.

Επειδή το ξέρουμε ότι δε μπορεί παρά να σας άνοιξε η όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της αρεσκείας σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close