Για brunch στην Αθήνα

603

Το brunch έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας και γιατί όχι, άλλωστε. Είναι ο συνδυασμός του πρωινού με το μεσημεριανό και περιλαμβάνει πιο λαχταριστές γεύσεις από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Εξαιρετικές συνταγές με αυγά, θεία επιδόρπια και πολλά άλλα είναι όλα εκεί και μας περιμένουν να τα γευτούμε. Έτσι, λοιπόν, το e-table.gr έψαξε και βρήκε για εσάς μερικές ωραίες και νόστιμες επιλογές για brunch στην Αθήνα.

Το La Suite Lounge Restaurant είναι ένα ελληνικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St George Lycabettus στο Κολωνάκι. Είναι εξοπλισμένο με μοναδική θέα της Αθήνας και είναι κατάλληλο για επαγγελματικό αλλά και ρομαντικό γεύμα. Κάθε Κυριακή διαθέτει brunch με νόστιμα πιάτα και γλυκά από τον μπουφέ, με 18 ευρώ/άτομο και 9 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Στο μοντέρνο εστιατόριο Cafezoe στο lobby του Athenaeum InterContinental στον Νέο Κόσμο θα βρείτε ένα ελληνικο-μεσογειακό μενού, με πιάτα που αλλάζουν ανάλογα την εποχή. Στο πλούσιο μπουφέ της που προσφέρει κάθε Κυριακή υπάρχουν μοναδικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Το La Esquina στο Κολωνάκι σας περιμένει από το μεσημέρι με ελαφριές και φρέσκες σαλάτες μέχρι το βράδυ με νόστιμα burgers. Παράλληλα, σερβίρει brunch καθημερινά από τις 10 μέχρι τις 6 με πλούσιες επιλογές από νόστιμα πιάτα με αυγά, όπως το stuffed baby bread με αυγό και επιδόρπια, όπως το oreo cheesecake ή το hot brownie.

Το Rey Pablo στη Βούλα διαθέτει μοναδικές γεύσεις εμπνευσμένες κυρίως από την Ισπανία. Εκεί σας περιμένουν γευστικά τάπας, όπως μπουκιές κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού και δυόσμο, burgers, pizza, σαλάτες και επιδόρπια, όπως τιραμισού. Κάθε Κυριακή σερβίρεται brunch με pancakes και διάφορα πιάτα με αυγά.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας άνοιξε η όρεξη, μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε online & δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της αρεσκείας σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close