Για φαγητό στην Πλάκα και στην Ελούντα

1.9K

Η Κρήτη μας μαγεύει από άκρη σε άκρη με τα τοπία της, τους ανθρώπους και φυσικά τις μοναδικές της γεύσεις. Μια περιοχή εξαιρετικής ομορφιάς είναι και το Λασίθι, με πολύ ωραίες παραλίες και φυσικά καλό φαγητό. ανακαλύψαμε για εσάς πέντε εστιατόρια με καλό φαγητό στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ελούντα και στην Πλάκα που αξίζουν την προσοχή σου.

Το εστιατόριο Ostria στην Πλάκα είναι πρώτο στην λίστα μας και όχι άδικα, με φρέσκο ψάρι ημέρας καθημερινά και θαλασσινά όπως καλαμάρι, χταποδάκι και πολλά άλλα που συνδυάζονται εξαιρετικά με μπύρα, ούζο ή ρακί.

Στο λιμάνι της Ελούντας, βρίσκεται το Kalypso Restaurantμε μοναδική θέα προς το λιμάνι και την θάλασσα και εξαιρετική Κρητική κουζίνα αλλά και πολλά δημιουργικά πιάτα που ξεχωρίζουν.

Με 15 ετή εμπειρία στην εστίαση συναντάμε επίσης στην Ελούντα τον Μελησσό, ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας με φανατικό κοινό όχι μόνο Έλληνες αλλά και τουρίστες που προτιμούν το φρέσκο ψάρι.

Ένα νέο σχετικά εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του πριν 2 χρόνια είναι η Thalassa στην Πλάκα που από την πρώτη κιόλας περίοδο κέρδισε το κοινό , με τα πιάτα του. Μακαρονάδες με διάφορα θαλασσινά, εκλεκτοί μεζέδες και ψάρια στα κάρβουνα είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που μπορείτε να δοκιμάσετε εκεί.

Τέλος, θα μιλήσουμε για ακόμα ένα εστιατόρια της Πλάκας, το Giorgos Plaka Restaurant με ελληνική κουζίνα και μεγάλη φήμη στην περιοχή για το νόστιμο φαγητό και την εξυπηρέτηση. Πρώτα στις επιλογές των πελατών του τα φρέσκα ψάρια ημέρας, μικρά και μεγάλα αλλά και οι φρέσκοι αστακοί!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close