Ασιατική Κουζίνα στο Ηράκλειο

994

Αν νομίζεις ότι επειδή βρίσκεσαι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις την αγαπημένη σου ασιατική κουζίνα και και άλλες διεθνής γεύσεις κάνεις λάθος! Ανακαλύψαμε τέσσερα εστιατόρια με κινέζικη κουζίνα στο Ηράκλειο αλλά και ινδική που σου αρέσει!

Ένα από τα παλιότερα εστιατόρια με ασιατική κουζίνα στο Ηράκλειο είναι το Pan Asia με πιάτα από Ταϊλάνδη, Ιαπωνία και φυσικά Κίνα. Tο πρωτότυπο μενού του Pan Asia δημιουργείται κάθε σεζόν με γνώμονα τα αγαπημένα πιάτα του κόσμου και τα ασιατικά υλικά που προμηθεύονται η σεφ και η βοηθός της.

Άλλο ένα εστιατόριο που αξίζει να αναφέρουμε είναι το  Golden Dragon στο κέντρο του Ηρακλείου με κινέζικη και ιαπωνική κουζίνα. Τα πιάτα στο Golden Dragon παρασκευάζονται από γνήσια ασιατικά υλικά  και μερικές από τις σπεσιαλιτέ του που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το μοσχάρι με τζίντζερ, ο σολομός με σάλτσα από δαμάσκηνα και οι γαρίδες με το πορτοκάλι.

Ολοκληρώνοντας με τις κινέζικες γεύσεις και σπεσιαλιτέ κάνουμε μια βόλτα μέχρι το New China στο Ηράκλειο που άνοιξε τις πόρτες του το 1984. Από τότε μέχρι και σήμερα, προσφέρει αυθεντικά κινέζικα πιάτα μοναδικής νοστιμιάς και έχει φανατικούς πελάτες.

Για το τέλος αφήσαμε το Curry Park, ένα εστιατόριο ινδικής κουζίνας που θα σας κάνει να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της ινδικής κουζίνας. Γευστικά curries αλλά πολλά πικάντικα πιάτα θα σας μυήσουν στην Ινδική γαστρονομία με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close