Νέες Αφίξεις στο e-table.gr

83

Επειδή ξέρουμε την αγάπη σας για το καλό, διαφορετικό ή μη φαγητό, οφείλουμε να σας πληροφορούμε για τις νέες εξελίξεις πάνω σε αυτό. Έξι νέες λαχταριστές προτάσεις για φαγητό έρχονται στην Αθήνα και σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Το Scala Vinoteca είναι ένα εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα που βρίσκεται τοποθετημένο στο Κολωνάκι. Φαγητό εξαιρετικής ποιότητα και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κάβες της πόλης συνθέτουν ένα συνδυασμό που δύσκολα θα απορρίψετε.

Το εστιατόριο Barrio στο Γκάζι σε έναν καλοφτιαγμένο βιομηχανικό χώρο προσφέρει ο,τι μπορείτε να θελήσετε μέσα στην καθημερινότητά σας, από έναν απλό καφέ το πρωί μέχρι κάποια ιδιαίτερη συνταγή το βράδυ ή πετυχημένα cocktails.

Το Abovo στο Κολωνάκι έχει ετοιμάσει για αυτούς που θα το επιλέξουν έναν όμορφο χώρο είτε για μεσημεριανό είτε για βραδινό για καλή μεσογειακή κουζίνα. Αυτό που σίγουρα θα σας κερδίσει είναι το menu degustation που αποτελείται από 10 πιάτα και ο επισκέπτης επιλέγει χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς θα είναι.

Στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας θα συναντήσετε το εστιατόριο Έργον. Πρόκειται για ένα μαγαζί με καλή ελληνική κουζίνα αλλά και ένα παραδοσιακό παντοπωλείο με μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων.

Το Nice n Easy στο Κολωνάκι αλλά και το Nice n Easy της Κηφισιάς χρησιμοποιεί πρώτες ύλες βιολογικής παραγωγής και φτιάχνει μερικά από τα νοστιμότερα πιάτα, με αναγραφόμενες τις θερμίδες και τη θρεπτική τους αξία. Εκεί θα απολαύσετε ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι, πιστό στην all time classic αισθητική και την οικολογική φιλοσοφία.

Το εστιατόριο Charlie βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένας διώροφος χώρος με ευχάριστη διακόσμηση. Εκλεκτές ποικιλίες καφέ και αντιοξειδωτικοί χυμοί για το πρωί, νόστιμες συνταγές μεσογειακής κουζίνας ή γκουρμέ για τη συνέχεια, θα σας πείσουν να ξαναπάτε.

Για να δοκιμάσετε τις νέες επιλογές, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της αρεσκείας σας, κερδίζοντας προσφορές ειδικά για εσάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close