Celebrity choice: το αγαπημένο φαγητό της Angelina Jolie

505

Είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες γυναίκες στο Hollywood, της οποία η ζωή γίνεται πάντα αντικείμενο συζήτησης ενώ οι επιλογές της έχουν απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν ήταν μικρή, είχε όνειρο να γίνει σκηνοθέτης κηδειών ενώ από την κατοχή της έχουν περάσει αρκετά ερπετά, συμπεριλαμβανομένων δύο φιδιών. Το μότο της δεν είναι άλλο από το «Χώρισε το εισόδημά σου σε τρία μέρη, ξόδεψε ένα, δώσε ένα και αποταμίευσε ένα».

Μπορεί, λοιπόν, η σιλουέτα της να μη σας οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα αλλά το αγαπημένο φαγητό της Angelina Jolie είναι το fast food. Δεν την έχουν απαθανατίσει λίγες φορές, άλλωστε, να πηγαίνει με την οικογένειά της και να παραγγέλνει από τα σχετικά μαγαζιά δείχνοντας ότι πρόκειται για μια οποιαδήποτε οικογένεια (όσο μπορεί να είναι τελοσπάντων!) χωρίς να τη νοιάζουν οι paparazzi που περιμένουν διαρκώς για να αποτυπώσουν την κάθε κίνησή της.

Εάν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε ένα πιο «γρήγορο» φαγητό μπορείτε να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο μπεργκεράδικο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close