Για φαγητό στα εστιατόρια της Λάρισας

596

Γεμάτη αξιοθέατα, όπως το αρχαίο θέατρο και το πάρκο Αλκαζάρ, με δρόμους και πεζόδρομους ιδανικούς για βόλτες, η Λάρισα είναι μια πόλη που σίγουρα ξέρει πώς να διασκεδάσει και να ψυχαγωγήσει το κοινό της. Η πόλη προσφέρει επίσης ωραία εστιατόρια για εσάς και τους αγαπημένους σας, με γκάμα που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Το e-table.gr, λοιπόν, βρήκε για εσάς μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Λάρισας και σας τα παρουσιάζει.

Το Umami είναι το εστιατόριο που έχει ταυτιστεί με την εναλλακτική κουζίνα και μια από τις καλύτερες κουζίνες που έχετε δοκιμάσει στην Λάρισα από τον σεφ Manos Gotsoulias. Τα εξαίσια μαγειρεμένα πιάτα με την εντυπωσιακή παρουσίαση και οι άψογα εκτελεσμένες συνταγές με μεράκι και φαντασία είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που καθιστούν το Umami στην συνείδηση των γευσιγνωστών ως μια εξαιρετική επιλογή.

Το Cargo 22 είναι η νέα μπυραρία της Λάρισας, όπου μπορείτε να απολαύσετε γευστικές ποικιλίες και ξεχωριστά πιάτα με τη συνοδεία μίας από τις 60 και πλέον ετικέτες μπύρας απ’ όλον τον κόσμο. Χειροποίητα τσιπς πατάτας , burgers και χορταστικά σάντουιτς σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Ο κατάλογος από το εστιατορίου The Wall εξευγενίζει και εξελίσσει τις παραδοσιακά ελληνικές συνταγές, δημιουργώντας μικρά γευστικά θαύματα με πρωταγωνιστές τα φρέσκα προϊόντα και τα εκλεκτά κρέατα, τη φέτα, τη ντομάτα και φυσικά τα φρέσκα λαχανικά, βότανα και αρωματικά. Όλα τα παραπάνω συνοδεία καλών ποιοτικών κρασιών.

Στο παραδοσιακό εστιατόριο Κίτρινα Γάντια, θα απολαύσετε συνταγές σχεδόν σπιτικές… σαν να έχουν φτιαχτεί από τη μαμά ή τη γιαγιά σας. Το μενού προσφέρει εξαιρετική ελληνική – παραδοσιακή κουζίνα που κινείται σε all day ρυθμούς. Το κότσι, το γεμιστό κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και μανούρι είναι must επιλογές!

Τα αγνότερα υλικά ,η μοναδικότητα των πιάτων αλλά και οι χαμηλές τιμές έχουνε καθιερώσει το ιταλικό εστιατόριο Vecchia Posta, στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε καλοφαγά. Διαμορφωμένο σε  ένα ευχάριστο περιβάλλον σας περιμένει για να γευτείτε κάποια από τις υπέροχες πίτσες ή ζυμαρικά, κάποιο από τα εκλεκτά πιάτα της ώρας σε συνδυασμό με ολόφρεσκες σαλάτες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Μπείτε τώρα στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της αρεσκείας σας και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 40% στο τελικό λογαριασμό σας!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close