Shakira: Ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό;

718

Το μικρόβιο του τραγουδιού το είχε πάντα μέσα της, αφού η Shakira σε ηλικία μόλις 8 ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι, ενώ στα 13 της εξέδωσε το πρώτο της άλμπουμ. Ήδη από τους πρώτους της δίσκους, άρχισε να γνωρίζει αξιοσημείωτη επιτυχία, ειδικά όταν άρχισε να γράφει και να τραγουδάει τραγούδια στα Αγγλικά. Το 2000 κέρδισε το πρώτο της Grammy ως η καλύτερη Λατίνα ποπ τραγουδίστρια και μετά ακολούθησαν παγκόσμιες επιτυχίες με τραγούδια, όπως «Whenever, wherever», «She Wolf» και «Waka waka». Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το αγαπημένο φαγητό της αγαπημένης Κολομβιανής τραγουδίστριας Shakira, και σας το αποκαλύπτουμε.

Το αγαπημένο φαγητό της Shakira, λοιπόν, όπως έχει πει η ίδια, είναι pancakes με μαρμελάδα. Όσο απλό κι αν είναι στα υλικά και την παρασκευή του το συγκεκριμένο γλυκό, η μοναδική του υφή και η ελαφριά του γεύση μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε. Το ίδιο ισχύει και για την Shakira, εκτός εάν… τα φτιάχνει μόνη της!

Πρόσφατα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθους της ένα βίντεο που δείχνει την εμπειρία της στην κουζίνα, μαζί με τα δύο της παιδιά, απολαμβάνοντας τη δημιουργία pancakes. Τα πράγματα δεν πήγαν όμως τόσο καλά, αφού ενώ τραγουδούσε και μαγείρευμε με τα παιδιά της, συνειδητοποίησε ότι ένα από τα pankakes είχε πάρει φωτιά! Το βίντεο προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους περισσότερου από 70 εκατ. ακολούθους της, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Παρά το αποτέλεσμα όμως, η άτυχη αυτή στιγμή έγινε άλλη μια ευκαιρία για τη Shakira να διασκεδάσει με τα παιδιά της.

Η διεθνής ποπ σταρ Shakira μπορεί να δυσκολεύεται λίγο να φτιάξει τις τέλειες τηγανίτες, αλλά είναι βέβαιο πως το τέλειο αυτό γλυκό είναι ένα μοναδικό έδεσμα για όποιον αγαπά τα γλυκά και ειδικά το πρωινό γεύμα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στην Αμερική -και όχι μόνο- αποτελεί ένα από τα βασικότερα πιάτα για πρωινό, απογευματινό ή και γενικά για επιδόρπιο μετά το γεύμα. Μπορεί να συνοδευτεί, μάλιστα, ανάλογα τα γούστα, με μεγάλη γκάμα από toppings, από μέλι και μαρμελάδα μέχρι λιωμένη σοκολάτα και φρούτα.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close