Βγαίνουμε στα top μέρη για φαγητό στην Ηλιούπολη

3.4K

Κατηφορίζουμε λίγο προς τα νότια σε μία νόστιμη περιοχή που έχει από όλα, την Ηλιούπολη. Ρίξε μια ματιά στα top στέκια για φαγητό στην Ηλιούπολη, που αξίζει να κλείσεις τραπέζι και να πας με την παρέα σου.

 

The New Age by Fournomageiremata: Εδώ θα βρεις λαχταριστά πιάτα φούρνου με τις πιο ζουμερές πατάτες

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Το εστιατόριο Φουρνομαγειρέματα στην Ηλιούπολη είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που αναζητάς καλή ελληνική κουζίνα, με ειδίκευση στα νόστιμα μαγειρεμένα πιάτα στο φούρνο.  Σε ένα φωτεινό χώρο με παιχνιδιάρικη διάθεση και διακόσμηση, θα απολαύσεις σπιτικές συνταγές σε προστιτές τιμές. Στο New Age θα βρεις επίσης εξαιρετικούς μεζέδες και ζουμερά ψητά της ώρας.

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις παστουρμαδόπιτα, κότσι χωρίς λίπος με πατάτες φούρνου, μοσχαράκι με σάλτσα εσπεριδοειδών, καπνιστή μπριζόλα μαγειρεμένη σε κρασί και τις πιο λαχταριστές crispy πατάτες  φούρνου.

 

 

Κλείσε στο Φουρνομαγειρέματα

 


 

Shakesbeer: Εδώ “To Beer or Not to Beer?” είναι ρητορική ερώτηση

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Το Shakesbeer είναι ένα ζεστό, βιομηχανικό beer restaurant, που θα απολαύσεις ξανθιές, σταρένιες, φρουτένιες, μικρές, μεγάλες μπύρες αλλά και πολλά νόστιμα πιάτα. Ο χώρος είναι μοντέρνος, φιλόξενος με ψηλά τραπέζια, σκαμπό και καναπέδες με κυρίαρχο χρώμα το μαύρο και υλικό το ξύλο οξιάς. Στο Shakesbeer θα βρεις από fajitas μέχρι burgers και spare ribs, πλούσιες μερίδες, 120 ετικέτες μπίρας και 14 διαφορετικές βαρελίσιες.

e-table tip: Αφού επιλέξεις την μπύρα σου, συνόδεψέ τη με Crispy Chicken Spicy Tacos, μανιτάρια σωτέ, rib eye με βούτυρο Café De Paris συνοδευόμενο με πατάτες τηγανιτές και ένα τεραστίων διαστάσεων Burger με πατάτες τηγανιτές και σως μουστάρδας! Φυσικά μην παραλείψεις τις ζουμερές ποικιλίες κρεατικών!

 

 

Κλείσε στο Shakesbeer

 


 

Ρακόμελο: Η Fusion ελληνική κουζίνα με βάση το ρακόμελο στο μεγαλείο της

 φαγητό στην Ηλιούπολη

To Ρακόμελο έιναι ένα μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη σε μια πέτρινη πολυκατοικία του 29′ που πάνω από δέκα χρόνια σερβίρει fusion ελληνική κουζίνα και αγαπά τα παραδοσιακά αποστάγματα. Εδώ θα βρεις  καλοφτιαγμένους δημιουργικούς μεζέδες μαγειρεμένους με μεράκι και εξαιρετικά υλικά. Έχε στο νου ότι το Ρακόμελο διοργανώνει event με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!

e-table tip: Δοκίμασε πατατοσαλάτα, κρητικά ντακάκιαχοιρινή τηγανιά με λευκό κρασί και γραβιέρα, λουκάνικο καπνιστό σε οξιά γεμιστό με φέτα και ντομάτα και ρολάκια με κατσικίσιο τυρί και σιρόπι ρακόμελου.

 

 

Κλείσε στο Ρακόμελο

 


 

Beerology: Η χαρά της ποικιλίας κρεάτων μαζί με φοβερές μπύρες

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Στην καρδιά της Ηλιούπολης βρίσκεται το Beerology, μια ακόμα εξαιρετική μπυραρία, όπου η γνώση και η κατανάλωση της μπύρας γίνονται απόλαυση. Το Beerology προσφέρει καλό φαγητό και ωραίο περιβάλλον. Το εσωτερικό ακολουθεί την κλασική αισθητική προσέγγιση της μπυραρίας, όπου το σκουρόχρωμο ξύλο κυριαρχεί, ενώ δεν λείπουν οι μοντέρνες πινελιές. Φυσικά το στίγμα της μπύρας υπάρχει παντού στους τοίχους!

e-table tip: Δοκίμασε μπουκίτσες τυροκροκέτας με γκούντα και ποικιλία τυριών με μαρμελάδα πορτοκάλι και κύμινο, πατάτες Beerology με αυγά μάτια και χωριάτικο λουκάνικ, φιλέτο μπούτι κοτόπουλου μαριναρισμένο με φρέσκα μυρωδικά, συνοδεία honey mustard και πατατούλες σωτέ με dijon, κοντοσούβλι κοτόπουλομεγάλα κομμάτια κοτόπουλου περασμένα στη σούβλα με λαχανικά αργοψημένα στην σχάρα , το SUPER DUPER Burger με 6 λαχταριστά μπιφτέκια, αυγό, μπέικον, τυρί, ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριές, παρμεζάνα και cheddar sauce, την Τρίλιζα Κρεάτων (2+ ατόμων), συνδυασμός από μεγάλα κομμάτια κοτόπουλου, μοσχαριού και χοιρινού, μαγειρεμένα με τη μοναδική συνταγή Beerolog και το Κότσι Χοιρινό (2+ ατόμων) μελωμένο ψημένο αργά στο φούρνο με πατάτες νέας γης.

 

 

Κλείσε στο Beerology

 


Sea Bar: Για γεύσεις και αρώματα θάλασσας με μοντέρνο twist

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Το εστιατόριο Sea Bar είναι μία ακόμα αγαπημένη πρόταση για φαγητό στην Ηλιούπολη και ειδικότερα για μεσογειακή κουζίνα προς τα νότια προάστια. Ένας όμορφος και φωτεινός χώρος, με μοντέρνο και καλαίσθητο design, χαλαρή ατμόσφαιρα και φιλική εξυπηρέτηση, θα σε μεταφέρει πίσω στο καλοκαίρι μέσα από γεύσεις και αρώματα θάλασσας.

e-table tip: Δοκίμασε μύδια αχνιστά, χταπόδι καρπάτσιοκαλαμάρι κοντοσούβλι και τα σπέσιαλ κεμπαπάκια σουπιάς, gourmet επιλογές όπως μαύρο burger τόνου, fish and chips, κριθαρότο θαλασσινών και linguini με γαρίδες καθώς και τα φρεσκότατα ψάρια ημέρας.

 

 

Κλείσε στο Sea Bar

 


Fan Fan: Για αυθεντική κινέζικη κουζίνα και φοβερό μπουφέ

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Στο Fan Fan, το κινέζικο εστιατόριο στην Ηλιούπολη θα ταξιδέψεις στην Ανατολή δοκιμάζοντας τα νόστιμα πιάτα του. Εκεί θα γευτείς αυθεντική κινέζικη κουζίνα και πολλά αγαπημένα πιάτα, όπως σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι, διάφορα πιάτα με νουντλς, κοτόπουλο με μπαμπού και μανιτάρια, μοσχάρι σε σως κόκκινου κάρυ και γάλα καρύδας και το περίφημο επιδόρπιο τηγανητής μπανάνας με παγώτο!

e-table tip: Μη διστάσεις να δοκιμάσεις πάπια Πεκίνου ή Σετσουάν, διάφορα sushi rolls, nigiri και sashimi τόνου ή σολωμού, αλλά και κοτόπουλο στήθος Κομπάο με τσίλι και φυστίκια, το μοσχάρι με αβοκάντο, ντομάτα και καβούρι, γαρίδες με κάρυ, το Φαν Φαν Chow mein με κρεμμύδι, αγγούρι, καρότο και σουσάμι και ιαπωνέζικα μακαρόνια με γαρίδες. Μπουφές κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο (20:00 – 23:30) μόνο 12 €/άτομο (χωρίς τα ποτά) και κάθε Κυριακή (13:00 – 17:00) μόνο 15 €/άτομο (χωρίς τα ποτά). Για παιδιά κάτω των 10 ετων 50% έκπτωση και παιδιά κάτω των 2 ετών δωρεάν. Τις ώρες που υπάρχει μπουφές δεν ισχύουν οι εκπτώσεις του e-table.

 

 

Κλείσε στο Fan Fan

 


Μικρές Κυκλάδες: Για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά απευθείας από Κυκλάδες

 φαγητό στην Ηλιούπολη

Τελευταία πρότασή μας για φαγητό στην Ηλιούπολη είναι οι Μικρές Κυκλάδες, ένα φοβερό εστιατόριο προσφέρει ελληνική κουζίνα και ένα πλούσιο μενού βασισμένο στο ψάρι. Πρόκειται για το αδερφάκι του γνωστού εστιατορίου Μπαλκόνι στις Κυκλάδες  στον Καρέα που δημιούργησε ο Άγγελος Κωβαίος από τη Σχοινούσα. Ο χώρος είναι ζεστός και φιλόξενος ενώ διατηρεί το παραδοσιακό κλίμα και την ατμόσφαιρα των Κυκλάδων. Άριστες πρώτες ύλες και προϊόντα από τη Σχοινούσα και τις Μικρές Κυκλάδες είναι τα βασικά συστατικά των πάντα δημιουργικών συνταγών που ετοιμάζουν οι σεφ Γιάννης Καρακατσάνης και Σταύρος Σπανέλης.

e-table tip: Δοκίμασε γιουβαρλάκια ψαριού αυγολέμονο, καπνιστό βακαλάο, χταπόδι στιφάδο με φάβα Σχοινούσας, γαρίδα σαγανάκι, καλαμάρι σχάρας γεμιστό με ντομάτα, γραβιέρα Νάξου και πιπεριές, ριζότο φούσκας με γλυκό κρασί, λιγκουίνι γαρίδας πικάντικο με φέτα και εξαιρετικά ψάρια σχάρας.

 

Κλείσε στις Μικρές Κυκλάδες

 


 

Κλείσε σε εστιατόρια στην Ηλιούπολη 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close