4+1 Eστιατόρια με Kαλό Φαγητό στην Πλάκα

861

Η Πλάκα είναι από τις αγαπημένες μας περιοχές όταν έχει να κάνει για φαγητό μετά από μία ωραία βόλτα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα από τα πιο γραφικά μέρη που θυμίζουν την παλιά καλή Αθήνα που πάντα θα εκτιμούμε. Τα 5 εστιατόρια που ακολουθούν σίγουρα θα σας πείσουν για μια βόλτα για φαγητό στην Πλάκα.

Η ταβέρνα Σπηλιά της Ακροπόλεως, με περισσότερο από 40 χρόνια εμπειρίας, προσφέρει μοναδική θέα στον ιερό βράχο αλλά και μια καλή Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και ένα κρασί που θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο.

Τα Αναφιώτικα είναι ένα μεζεδοπωλείο με ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες. Ανάμεσα στα άλλα, ο κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία πιάτων, όπως παϊδάκια αρνίσια, μπριζολάκια χοιρινά, ψαρονέφρι και πολλά άλλα λαχταριστά μεζεδάκια.

Το 7 Food Sins είναι μία σύγχρονη gastropub με καλή διεθνή κουζίνα. Με ευχάριστο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση και τραπέζια στη γραφική πλατεία Φιλόμουσου, προτείνει  ξεχωριστές gourmet επιλογές τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις με μία μεγάλη ποικιλία από μπύρες, εκλεκτά κρασί και σπέσιαλ κοκτέιλς!

Η ταβέρνα Ερατώ είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές της περιοχής και σας περιμένει από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ για να σας προσφέρει το φαγητό της. Στον κατάλογο θα βρείτε γεμιστές πιπεριές με τυριά, μοσχαρίσιο στιφάδο, κολοκυθοκεφτέδες και ντολμαδάκια, σουβλάκια, κοτομπέικον και πολλά άλλα.

Το Daphne’s είναι ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα και gourmet γαστρονομία με εξαιρετικές συνταγές. Το μενού έχει φανερές επιρροές από τη μεσογειακή παράδοση και πολλές δημιουργικές προτάσεις, όπως η πιπεράτη μπριζόλα και ο μαγειρεμένος σε σάλτσα κρασιού λαγός.

Εάν ανυπομονείτε να κανονίσετε τη βόλτα σας στη γραφική Πλάκα, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close