4+1 εστιατόρια για καλό Μεξικάνικο φαγητό

1.1K

Ζουμερές quesadillas, burritos που λιώνουν στο στόμα και τυρί να ρέει άφθονο σε ο,τι επιλέξουμε είναι μάλλον από τα πιο χαρακτηριστικά που μας έρχονται στο μυαλό σκεπτόμενοι ένα καλό Μεξικάνικο εστιατόριο. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για να έχετε ακριβώς αυτό.

Ο Μεξικάνoς στο Γκάζι διαθέτει έναν χώρο και γεύσεις με βάση τη χώρα των Μάγια και των Αζτέκων και με μία ατμόσφαιρα με πηγαίο κέφι. Προσφέρουν στους πελάτες πλούσιες νόστιμες σαλάτες αλλά και πιάτα της παραδοσιακής μεξικάνικης κουζίνας που σε όλους θα αρέσουν.

Το Aztec στη Νέα Ερυθραία προσφέρει απολαυστικές μεξικάνικες σπεσιαλιτέ και αυθεντικές παγωμένες μαργαρίτες από το μπαρ. Στον κατάλογο δε έχουν προστεθεί και πιάτα από την Καλιφόρνια για να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

Το El Taco Bueno Autentico βρίσκεται στο Χαλάνδρι και διαθέτει ένα μενού με αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις με ποικιλία που περιλαμβάνει nachos, quesadillas, burritos, tacos, fajitas, enchiladas, chimichangas και πολλά άλλα.

Το Dos Hermanos στην Κηφισιά προσφέρει παραδοσιακά μεξικάνικα πιάτα, όπως πικάντικο chili con carne, τραγανά tacos και ζουμερά enchiladas, όλα με φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την έξοδό σας με μία margarita, sangria ή όποιο cocktail εσείς επιθυμείτε.

Το Santa Fe βρίσκεται στο Χαλάνδρι και πρόκειται για ένα από παλαιότερα μεξικάνικα εστιατόρια. Εκεί θα δοκιμάσετε – ανάμεσα στα πολλά- fajita, enchiladas και tacos με επιλογές ακόμη και για χορτοφάγους. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την frozen margarita φράουλα.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close