Food Choices: Τι να (μην) παραγγείλετε στο πρώτο ραντεβού

698

Μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτήκαμε να κάνουμε μια λίστα για το τι να μην παραγγείλει κανείς στο πρώτο ραντεβού. Επειδή πάντα το πρώτο ραντεβού μία αγχωτική κατεύθυνση την έχει, θα ήταν μια καλή ιδέα να λύσουμε το πρόβλημα του τι ακριβώς να παραγγείλουμε σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, έτσι ώστε να μην έχουμε να ανησυχούμε και γι’ αυτό. One problem at a time που λέει κι ο σοφός λαός!

Μάλλον, η καλύτερη προσέγγιση του θέματος είναι δια της ατόπου απαγωγής, δηλαδή ξεκινώντας από αυτά που καλό θα ήταν να μην επιλέξετε.

  1. Αποφύγετε οτιδήποτε πολύ πικάντικο. Αν πρέπει να καταναλώσετε δύο μπουκάλια νερό για να ξεδιψάσετε, το μόνο που σίγουρα δε θα μπορείτε να κάνετε είναι να προσέξετε την παρέα σας (αλλά κι εκείνη εσάς!).
  2. Πείτε όχι σε λαχανικά, τύπου μαρούλι/σπανάκι. Δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να καταλήξουν στην περιοχή των δοντιών μας και κάτι τέτοιο σίγουρα δεν είναι το επιθυμητό για πρώτο –ή και για τριακοστό τέταρτο εδώ που τα λέμε- ραντεβού.
  3. Επιλέξτε τροφές με σκόρδο μόνο και μόνο εάν και η συνοδεία σας το επιλέξει. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο ο ένας να μυρίζει τσίχλα φράουλα κι ο άλλος σκορδαλιά!
  4. Αν απολαμβάνετε τη σούπα σας με ηχητικά εφέ («σλουρπ»), προτιμήστε άλλο starter για εκείνη τη μέρα. Δύσκολο να συγκεντρωθεί κάποιος σε αυτά που λέτε, όταν έχετε βάλει την ηλεκτρική στο στόμα σας.
  5. Όχι στα τεράστια burger που μετά βίας μπορείτε να κρατήσετε στα χέρια. Αν τα χέρια σας μοιάζουν μικροσκοπικά μπροστά στο μέγεθος του burger, φανταστείτε τη μάχη που πρέπει να δώσει το στόμα σας. Κι, όπως πάντα, στη μάχη υπάρχουν πάντα απώλειες… Σάλτσες γύρω από το στόμα, μαρούλια πάνω στο τραπέζι, λεκέδες στα ρούχα και τα λοιπά. #NOT

Εσείς τι θα παραγγείλετε στο πρώτο ραντεβού;

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close