Ρομαντικά εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια

4.6K

Λίγες ημέρες πριν φθάσει η γιορτή των Ερωτευμένων,προτείνουμε τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια για να κανονίσεις την πιο σπέσιαλ-και νόστιμη- έξοδο για εσένα και το ταίρι σου του Αγίου Βαλεντίνου!

Ερατώ (Χαλάνδρι)

ρομαντικά εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια

Το ιστορικό εστιατόριο Ερατώ στο Χαλάνδρι προσφέρει νόστιμη μεσογειακή κουζίνα, σε έναν κομψό και άκρως ρομαντικό χώρο, όπου επικρατεί το χρώμα του πάθους! Το μενού  περιλαμβάνει κλασικές σπεσιαλιτέ της Μεσογείου, αλλά και gourmet απολαύσεις που καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών. Αν ψάχνεις για ρομαντικά εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια και ειδικά στο Χαλάνδρι, αξίζει να κλείσεις το τραπέζι σου στην Ερατώ και να γιορτάσεις με τον βαλεντίνο σου!

Δοκίμασε σουφλέ τυριών με αρωματισμένη κρέμα παρμεζάνας, πέννες με ποικιλία άγριων μανιταριών σβησμένα με κονιάκ, και κρέμα γάλακτος, ψαρονέφρι με άρωμα καπνού, θυμάρι καπνιστή μελιτζάνα, φρέσκια μοτσαρέλα και παρμεζάνα, φιλέτο κοτόπουλο με φινόκιο, πολύχρωμες πιπεριές, σβησμένα με κρασί, γαρνιρισμένο με ψητά λαχανικά, σολωμός με κρέμα λεμονιού βελουτέ και γαρίδες ψητές με λαδολέμονο, αρωματισμένο με δεντρολίβανο. Ρώτησε για τα γλυκά ημέρας!

Da Nonna, Χαλάνδρι

ρομαντικά εστιατόρια στα Βόρεια Προάστια

Εάν τώρα ψάχνεις να βγεις για του Αγίου Βαλεντίνου σε ιταλικό στο Χαλάνδρι, τότε σου προτείνουμε το εστιατόριο Da Nonna. Μία μοντέρνα πιτσαρία σε έναν απλό, μοντέρνο και προσεγμένο χώρο, σερβίρονται πίτσες ζυμαρικά και ριζότι από αυθεντικές Ναπολιτάνικες συνταγές, μαγειρεμένα με αγνά βιολογικά προϊόντα Ιταλικής ή Ελληνικής παραγωγής. Τα χειροποίητα ζυμαρικά του όπως και οι πίτσες του ψήνονται στον ξυλόφουρνο για 1,5-2 λεπτά σύμφωνα με τον παραδοσιακό Ναπολιτάνικο τρόπο ψησίματος, θα σε εντυπωσιάσουν.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τα πουγκιά από προσούτο γεμισμένα με κρέμα τυριών, βότανα και σάλτσα πεπονιού, τα ravioli ripieni di funghi porcini, όπου είναι ραβιόλια γεμιστά με τυριά, μανιτάρια πορτσίνι και μαύρη τρούφα σε σάλτσα κρέμας, παρμεζάνας και μανιταριών, το risotto con pollo, που είναι ριζότο με σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο, μανιτάρια και καπνιστή πάπρικα και την κόντρα σπαλομπριζόλα κομμένη σε λεπτές φέτες. Δοκίμασε επίσης ζυμαρικά και φοβερές πίτσες στον ξυλόφουρνο και στο τέλος καλτσόνε σοκολάτας για 2 άτομα!

Botrinis, Χαλάνδρι

Το εστιατόριο Botrini’s στο Χαλάνδρι αποτελεί την πραγματοποίηση ενός ονείρου του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Η μεσογειακή κουζίνα, τα εκλεκτά υλικά και η φαντασία του δημοφιλούς σεφ συναντούν το ξεχωριστό περιβάλλον του εστιατορίου και φέρνουν εσένα και το έτερον ήμισυ κοντά στην προσιτή υψηλή γαστρονομία. Μια όμορφη μονοκατοικία με καταπράσινο κήπο, minimal αισθητική και διακριτική πολυτέλεια θα σε φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα των Ερωτευμένων.

Το βασικό concept του Botrini’s menu στηρίζεται σε έναν συνδυασμό από πιάτα με την ξεχωριστή «υπογραφή» του Έκτορα Μποτρίνι και άλλα πιο απλά προσιτά σε όλους. Στο Botrini’s restaurant o καθένας μπορεί να επιλέξει μεταξύ a la carte πιάτων και κάποιο από τα menu “My origins” ή να προτιμήσει το Travelling. Tο αστέρι Michelin (2014), οι Χρυσoί Σκούφοι που κερδίζει κάθε χρόνο από την πρώτη χρονιά, η υψηλή τεχνική και γνώση του Έκτορα Μποτρίνι καθιστούν το Botrini’s ένα από τα καλύτερα εστιατόρια σε όλη την Αθήνα. Μοντέρνο, ποιοτικό, με παιχνιδιάρικη διάθεση και γαστρονομικές ανατροπές, το μεσογειακό εστιατόριο Botrini’s είναι ιδανικό για μια αυθεντική εμπειρία fine dining. 

Χρώματα Βυθού, Νέα Ερυθραία

Τελευταία πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια για την γιορτή των Ερωτευμένων είναι το εστιατόριο Χρώματα Βυθού στη Νέα Ερυθραία. Εκεί θα βρεις ακόμα μία εξαιρετική επιλογη για φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, που θα ικανοποιήσει και τους πιο αυστηρούς ψαροφάγους. Το μενού έχει διαμορφωθεί από τον σεφ Γιάννη Φραγκίσκο κια ξεχωρίζει για τις φίνες, ισορροπημένες γεύσεις του, καθώς περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο πιάνεται στα δίχτυα, μια ευρεία ποικιλία από όστρακα, ζυμαρικά και ριζότο με τον αέρα της θαλασσινής αύρας. Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό, λιτό αλλά προσεγμένο, με ξύλο, όμορφα φωτιστικά και διακοσμητικές λεπτομέρειες που θυμίζουν καλοκαίρι και θάλασσα.

Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό, λιτό αλλά προσεγμένο, με ξύλο, όμορφα φωτιστικά και διακοσμητικές λεπτομέρειες που θυμίζουν θάλασσα. Κάθε Σάββατο στο εστιατόριο θα απολαύσετε και ζωντανή μουσική. Κάντε κράτηση μέσω e-table στα Χρώματα Βυθού, ένα από τα καλύτερα fish restaurants.

Βρήκαμε πού θα μπορείς να πας, ξέρεις όμως τι να παραγγείλεις; Ρίξε μια ματιά στα πιο ρομαντικά πιάτα για την ημέρα των ερωτευμένων και πήγαινε προετοιμάσου για μία ξεχωριστή γιορτή!

Ανακάλυψε Εστιατόρια σε όλη την Αθήνα για να γιορτάσεις μαζί με το ταίρι σου!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close