Ανασκόπηση Ιανουάριος 2022 | Νέες Αφίξεις

2.5K

Οι Νέες Αφίξεις Εστιατορίων που καλωσορίζουμε στο e-table.gr!

Έφτασε ο Ιανουάριος 2022 και η ομάδα του e-table.gr φέρνει στην παρέα της επτά ολοκαίνουριες νέες αφίξεις στην Αθήνα και ακόμη έντεκα στη Θεσσαλονίκη, με το καλωσόρισμα του νέου έτους! Διάλεξε τι θα δοκιμάσεις αυτό το μήνα από τις νέες μας προτάσεις… και ετοιμάσου για τα επόμενα γεύματα!

Επειδή το καλό πρέπει να λέγεται, αλλά και να τρώγεται, δε θα μπορούσε να λείπει από την πλατφόρμα μας το Kalon Restaurant. Δημιουργική κουζίνα, άριστη εξυπηρέτηση και μοναδική ατμόσφαιρα, για επαγγελματικό ή προσωπικό γεύμα στο Κολωνάκι. Στην αντίπερα όχθη της Αθήνας, εντάξαμε το ολοκαίνουργιο Alancia Restaurant που άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα τον Ιανουάριο του 2022 και είναι έτοιμο να σου προσφέρει εξαιρετικά πιάτα μεσογειακής και ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, με την υπογραφή του chef Γιάννη Στρατίκη. 

Ανεβαίνοντας στα Βόρεια Προάστια, θα συναντήσεις το K Grill στην Κηφισιά, ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία συνάντησης των κρεατοφάγων. Αν όμως προτιμάς όμως το ιταλικό, τότε σίγουρα θα περάσεις μία βόλτα από το εντυπωσιακό The Amorous Project, για να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο με τη μοναδική vintage αισθητικής διακόσμηση του και φυσικά, με τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί στα πιάτα του. Στην περιοχή της Κηφισιάς, θα βρεις και το νέο εγχείρημα του δραστήριου και καταξιωμένου στην εστίαση Ομίλου Καστελόριζο που επικεντρώνεται, αυτή τη φορά, στο άριστης ποιότητας κρέας και ακούει στο όνομα Don Moskio. Ένα bloody good meat εστιατόριο, που πρωταγωνιστούν οι premium κοπές και απογειώνει τις γεύσεις με τις ιδανικές συνταγές του Chef de Cuisine Άγγελου Τζαν.

Στο Κορωπί συναντήσαμε το Cataleya Venue και διαπιστώσαμε ότι, εκτός από την ιδανική του τοποθεσία και το εξωτικό design, θα δοκιμάσουμε εξαιρετικό brunch και γεύμα υψηλών προδιαγραφών. Τέλος, για τους λάτρεις του κινέζικου, φροντίσαμε να φέρουμε στο e-table.gr το Chopsticks στη Μεταμόρφωση, που συνδυάζει την κινέζικη αλλά και ασιατική κουζίνα. 

Και επειδή είχαμε ανάγκη ένα φαγητό που μας κάνει να νιώθουμε καλά, ανεβήκαμε στη συμπρωτεύουσα και συναντήσαμε στο κέντρο της πόλης το Good Mood Food Restaurant. Street food στοιχεία, gourmet κουζίνα και ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, συνδυάζονται για την παραγωγή mouth-watering πιάτων. Μη νομίζεις όμως όπως ότι επειδή βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, απέχουμε πολύ από τη γείτονα Ιταλία. Λίγο παρακάτω, μπορείς να ταξιδέψεις στην ιταλική κουζίνα, μέσα από την αγαπημένη μας Trattoria La Pastardo, που προσφέρει γνήσιες ιταλικές γεύσεις στους επισκέπτες της.

Ο τελευταίος σταθμός στην περιήγηση του κέντρου για τον μήνα Γενάρη, είναι αφιερωμένος σε ’σένα που αγαπάς τις πιο “πειραγμένες” γεύσεις της έθνικ κουζίνας. Αν νομίζεις πως τα λαδάδικα διαθέτουν μόνο παρείστικα μεζεδοπωλεία ελληνικής κουζίνας, τότε μάντεψε… υπάρχει ένα αλλιώτικο μεζεδοπωλείο, που θα σε εντυπωσιάσει με τον περιβάλλοντα χώρο, και την ιδιαίτερη ελληνική κουζίνα με έθνικ πινελιές και έμφαση στη διαφορετικότητα. Ο λόγος για το Takadum, το νέο μέλος της θεσσαλονικιώτικης παρέας μας. 

Προς την περιοχή του Ευόσμου, μη χάσεις το ανανεωμένο μεζεδοπωλείο Εδέμ που πλέον  εκτός από πλούσιο μενού ελληνικής κουζίνας, προσφέρει και ένα ξεχωριστό brunch για να ξεκινήσει η μέρα σου. Μία ακόμη γαστρονομική έκπληξη της περιοχής, σε περιμένει στο Μεζεδοπωλείο Μύρτιλο για εξαιρετικής ποιότητας νόστιμα φαγητά, μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά και θαλασσινά και χορταστικές μερίδες. Η βόλτα μας στο Εύοσμο όμως, δεν τελειώνει εδώ. Ένα ταξίδι στο Acapulco του Μεξικό, μέσα στα στενά του Ευόσμου, θα σου αποκαλύψει ένα food bar 10 μέτρων και μία τεράστια ποικιλία θαλασσινών, αλλαντικών, τυροκομικών και φυσικά, delicatessen προτάσεις από αλίπαστα, κρεατικά και μεζεδάκια. 

Προχωράμε στις συνοικίες της πόλης για βρούμε την ελληνική ταβέρνα Ρεμπέτ Ασκέρ στην Ανάληψη, στέκι καλοφαγάδων φοιτητών για πολλές γενιές. Συνεχίζουμε στου Ξακουστού στην Τούμπα, με το εντυπωσιακό γευστικό φαγητό αλλά και τους τρεις διαφορετικούς τρόπους προετοιμασίας των θαλασσινών μεζέδων και φτάνουμε στην Καλαμαριά, όπου τα Πάντα Ρει, για μεζέδες κρεατικών και θαλασσινών, με πολύ κρασί και πολύ κέφι για κάθε ηλικία. 

Από το e-table.gr δε θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, το Κάστρο Πυλαία στην ομώνυμη περιοχή, μία γευστική πρόταση για έξοδο με την οικογένεια ή τους φίλους, για όλες τις ώρες της ημέρας. 

Αυτές ήταν οι Νέες Αφίξεις για τον Ιανουάριο 2022. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! 

Περισσότερα από 1300 εστιατόρια σε περιμένουν στο e-table.gr και κάθε μήνα θα προσθέτουμε καινούργια!
Κλείσε το τραπέζι σου εύκολα – γρήγορα – δωρεάν, με τις μεγάλες εκπτώσεις και τα προνόμια της online κράτησης 😉 

Εάν θεωρείς τον εαυτό σου έναν πραγματικά γνήσιο #foodlover, μη χάνεις άλλο χρόνο! Ξεκίνα να δοκιμάζεις νέες γεύσεις και μοιράσου μαζί μας τις εμπειρίες σου!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close