Ρομαντικά εστιατόρια για να γιορτάσεις την επέτειό σου!

5.8K

Ξέχασες την επέτειό σας; Μην σε πιάνει πανικός! Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε 6 ρομαντικά εστιατόρια, για να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο, να γιορτάσεις με το ταίρι σου και να δείξεις πως τα έχεις κανονίσει όλα στην εντέλεια. Άλλωστε το έχουμε ξαναπεί… Ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Maori, Κηφισιά

Για την ρομαντική σας έξοδο στα Βόρεια Προάστια, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το εστιατόριο Maori στην Κηφισιά. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μία χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Κηφισιάς, χαζεύοντας τα μαγαζιά, περνόντας από το Κεφαλάρι και στη συνέχεια να καταλήξετε στο εστιατόριο. Ο χώρος του… εξωτικός, πολυτελής και εντυπωσιακός. Στην είσοδο αυτό που θα σας τραβήξει την προσοχή, είναι το μεγάλο ενυδρείο που διαθέτει. Κορμοί δέντρων, φωτιστικά από μπαμπού, μέδουσες, μεγάλες πολυθρόνες, μάρμαρο Χιλής και τικ στη διακόσμηση, είναι αυτά που θα σε εντυπωσιάσουν. Στο Maori, θα βρεις διεθνή κουζίνα. Αρχίστε τσουγκρίζοντας με κάποιο από τα δροσερά εξωτικά του κοκτέιλ σε πολυνησιακά ποτήρια-τοτέμ και συνεχίστε με Κινόα, Malaysian Satay και Μπιφτέκι Chorilana.


 

Όμιλος, Βουλιαγμένη

Φωτογραφία του χρήστη Omilos Restaurant - Nautical Club of Vouliagmeni.

Εάν όμως επιθυμείς μία ρομαντική έξοδο στα Νότια Προάστια, η επιλογή είναι μία και βρίσκεται στον Όμιλο στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μία βόλτα στην παραλία, να πάτε για παγωτό και στην συνέχεια να κατευθυνθείτε προς το εστιατόριο. Ο Όμιλος, συνδυάζει το πράσινο των δέντρων εντός των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου, με τη θέα του απέραντου γαλάζιου και της φωτισμένης περιοχής της Βουλιαγμένης. Ένας μοναδικός χώρος, που σε περιμένει να τον επισκεφθείς, με τζαμαρία κατά μήκος του εστιατορίου για να απολαύσεις σε όποιο τραπέζι κάθεσαι τη ρομαντική του θέα. Παρήγγειλε μανιτάρια πλευρώτους ψητά για αρχή, αστακομακαρονάδα στη συνέχεια και για το τέλος μους σοκολάτα για να τον/την εντυπωσιάσεις.


 

Chocolat Royal, Θησείο

Μετά τη βόλτα στα βραχάκια και τη συγκλονιστική θέα της Ακρόπολης, χαζεύοντας τους καλλιτέχνες του δρόμου μπορείς να επισκεφθείς το εστιατόριο Chocolat Royal στο Θησείο. Ιδανικό για ένα υπέροχο δείπνο, γευστικά κοκτέϊλ και εξαιρετικά γλυκά. Με υπέροχη θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό από το roof garden, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την έξοδό σας και έναν ειδυλλιακό προορισμό για να γιορτάσετε την επέτειό σας. Στο Chocolat Royal θα δοκιμάσεις πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, απολαμβάνοντάς τα με μία μαγευτική θέα. Δοκίμασε χορταστικά γεμιστά μανιτάρια, ριζότο με φρέσκο σολωμό μελάνι σουπιάς και μπρικ καθώς και χοιρινό καραμελωμένο με κρεμμυδάκια και φρέσκα σπαράγγια και θα μας θυμηθείς!


 

Spiros & Vasilis, Κολωνάκι

Ο έρωτάς σου θέλει Κολωνάκι; Φύγαμε! Προσεγμένος κόσμος και φινετσάτα μαγαζιά είναι αυτά που σε περιμένουν να τα επισκεφθείς. Αρχίστε την βόλτα σας ανηφορίζοντας στους δρόμους του Κολωνακίου και επισκεφθείτε το βραβευμένο εστιατόριο Spiros & Vasilis. Άριστη ποιότητα, άψογο σέρβις και ζεστό περιβάλλον, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Με μερικά τραπεζάκια στον ρομαντικό κήπο και άλλα στον εσωτερικό χώρο, όπου δεσπόζουν μεγάλες κουρτίνες, κλασικού τύπου φωτιστικά και μία τεράστια συλλογή κρασιών στον τοίχο. Η κουζίνα του γαλλική, με αυθεντικές πικάντικες και έντονες γέυσεις από την Provence της Γαλλίας. Δοκίμασε το φημισμένο Αντρεκότ Café de Paris του εστιατορίου, στέικ ταρτάρ και για να τον/την γλυκάνεις ακόμα πιο πολύ παρήγγειλε σουφλέ με Grand Marnier για να το μοιραστείτε.


 

Electra Roof Garden Restaurant, Πλάκα

Βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας, λουκουμάδες στο στενό και στη συνέχεια έξοδο σε εστιατόριο με το ταίρι σου! Τι άλλο να ζητήσει κάποιος για ένα υπέροχο βράδυ; Απογείωσε το βράδυ σας με μία επίσκεψη στο εστιατόριο Electra Roof Garden Restaurant στην Πλάκα, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Electra Palace. Όμορφος και κομψός χώρος, με αέρα πολυτέλειας, επαγγελματισμός, ζεστασιά και άριστη φιλοξενία, είναι ιδανικός για ρομαντικά γεύματα. Η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, από τις μεγάλες τζαμαρίες που δεν περιγράφεται με λόγια θα σε εντυπωσιάσει. Διαθέτει μενού επιμελημένο από διάσημους σεφ, μαγειρεμένο με φρέσκα υλικά. Δοκίμασε ραβιόλι γεμιστό με υγρή παρμεζάνα, σμέουρα και μαύρο τσάι, φαγκρί με κουσκουσάκι από μελάνι σουπιάς, τοματίνια κονφί και βασιλικό. Για το τέλος παρήγγειλε κρέμα σοκολάτας με ροδάκινο, φουντούκι και άρωμα κάρδαμου.


 

Ορίζοντες Λυκαβηττού, Λυκαβηττός

Μία τελευταία πρόταση, είναι η βόλτα στο λόφο του Λυκαβηττού, ένα από τα ρομαντικότερα μέρη της Αθήνας, διαθέτοντας πανοραμική θέα της φωτισμένης πόλης. Στην κορυφή του λόφου του Λυκαβηττού, θα βρεις το εστιατόριο Ορίζοντες. Μέλος του βραβευμένου Ομίλου Καστελόριζο, διαθέτει ανεμπόδιστη θέα, η οποία προσδίδει μια πινελιά ρομαντισμού στον όμορφο χώρο του εστιατορίου. Η προσεγμένη διακόσμηση και τα κεράκια σε μικρά φαναράκια είναι οι πρωταγωνιστές. Πέρα από αυτά, αξιόλογο σέρβις και πλούσιο μενού επιμελημένο από γνωστούς σεφ, σε περιμένουν στο εστιατόριο, προσφέροντας σε εσένα και στο άλλο σου μισό μία μοναδική εμπειρία. Από το μενού της σύγχρονης ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, πρέπει να δοκιμάσεις ταρτάρ, ριζότο καραβίδας και λιγκουίνι θαλασσινών. Μπορείς να συνδιάσεις το γεύμα σας, με ένα κρασί εξαιρετικής ποιότητας από τον κατάλογο.

 

 

 

Γιόρτασε την επέτειό σου στα πιο ρομαντικά εστιατόρια!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close