Για σούσι στα βόρεια προάστια!

1.5K

Είσαι sushi lover και θες να κανονίσεις μία έξοδο με την παρέα σου για nigiri, sashimi και δημιουργικά rolls; Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε 5 αγαπημένα μέρη για σούσι στα βόρεια προάστεια, που θα απολαύσεις φρέσκο και νόστιμο σούσι. Ετοιμάσου για sushi-date!

 

Ηachikō-Sushi Tales & Cocktails, Νέο Ψυχικό

σούσι στα βόρεια προάστια

To Ηachikō-Sushi Tales & Cocktails είναι ένα αγαπημένο sushi bar στο Νέο Ψυχικό. To Ηachikō σερβίρει αυθεντικές ιαπωνικές γεύσεις  και ευφάνταστα cocktails. Εκτός από τα κλασικά rolls, to sashimi και τα nigiri, το Ηachikō  σερβίρει και signature sushi προτάσεις αλλά και πολλά νόστιμα ορεκτικά. Εμείς ξετρελαθήκαμε με το baked BBQ salmon signature roll με ρολό καβούρι, αβοκάντο, αγγούρι και σολωμό ψημένο σε BBQ sauce, το Spicy quinoa roll με tempura uramaki με κινόα, πικάντικη καβουρόψιχα, φράουλα και ροζ πιπέρι και το New Style rainbow roll, με καψαλισμένο λαβράκι, σολωμό, τόνο, καβουρόψυχα, αβοκάντο, spicy mayo και BBQ sauce. Δοκίμασε επίσης κάποιο από τα new style nigiri και τα φοβερά δημιουργικά πιάτα του, όπως το Black cod miso, lobster tail with udon noodles και το shrimp butter miso.

 


 

Hokyo, Χολαργός

σούσι στα βόρεια προάστια

Το Τόκυο ήρθε στον Χολαργό! Μιλάμε φυσικά για ένα από τα πιο γνωστά μέρη για σούσι στα Βόρεια Προάστεια, το Hokyo στο Χολαργό. Το όνομα του στα ιαπωνικά σημαίνει πολύτιμο δώρο. Προσφέροντας μοναδικές γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας και με motto ‘asian yet healthy’, το Hokyo προσφέρει νόστιμες και fusion επιλογές. Δοκίμασε το Citrus salmon maki sushi, με σολωμό, καρότο, lime, αγγούρι και φυστίκι Αιγίνης, το Fish of the day maki sushi με yuzu tobico, μάνγκο και καρότο και το Salmon candy maki sushi, με αβοκάντο, αγγούρι, καρότο, σολωμό και ζάχαρη bio καρύδας! Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις κάποιο από τα θρεπτικά πιάτα Protein attack, αλλά και δημιουργικά ζεστά πιάτα, όπως chicken yakitori sticks, pork grilled teriyaki και shrimp noodles!


 

Iki Sushi Lounge, Νέο Ψυχικό

σούσι στα βόρεια προάστια

Το εστιατόριο Iki Sushi Lounge στο Νέο Ψυχικό αποτελεί σταθερή επιλογή για καλό σούσι στα βόρεια προάστιαΠρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, διακοσμημένο σε απλές γραμμές και lounge ατμόσφαιρα όπου θα απολαύσεις φρεσκότατο sushi που παρασκευάζεται από τα πιο εκλεκτά υλικά της αγοράς. Το μενού του Iki Sushi Lounge διατηρεί όλα τα στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης εμπλουτίζοντας τις γευστικές προτάσεις με νέα gourmet πιάτα. Μας άρεσαν τα Fire roll με γαρίδα tempura, αβοκάντο, Iki mayo, spicy ponzu και φιλέτο τόνου, Osaka roll, με τόνο, jalapenos, wasabi, τζίντζερ, ψιλοκομμένο κρεμμύδι & εξωτερικά wasabi truffle, teriyaki sauce και σχοινόπρασο και το Tuna Kaiso sashimi με φιλέτο τόνου, άσπρο σουσάμι, kaiso και Japanese dressing. Δοκίμασε  επίσης το crunchy crab, κοτοπουλο teriyaki με ρύζι ατμού, γιαπωνέζικα πιτάκια με κοτόπουλο και λαχανικάnoodles πράσινου φασολιού με καβούρι και wasabi dressing, λαχταριστές σούπες και δροσερές σαλάτες.


 

Wagamama, Μαρούσι

σούσι στα βόρεια προάστια

Το αδερφάκι του Wagamama στην Κηφισιά βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο του Golden Hall στο Μαρούσι. Μετά τη βόλτα στα μαγαζιά, στον 2ο όροφο σε περιμένει το Wagamama, με νόστιμο φαγητό υψηλής διατροφικής αξίας με ασιατικές επιρροές. Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και πάντα με φρέσκα υλικά, ετοιμάσου να απολαύσεις εκλεκτές ανατολίτικες γεύσεις και φρεσκότατο sushi. Εμάς μας ενθουσίασε το Prawn Popcorn Roll, με γαρίδες τεμπούρα, αβοκάντο και κόκκινη πιπεριά, καλυμμένα με γαρίδες ποπ κορν και μαγιονέζα ponzu, το Volcano Salmon Roll με καβουρόψιχα, αβοκάντο και μαγιονέζα wasabi, καλυμμένα με ταρτάρ σολομού, πορτοκαλί tobiko και φύτρες κόλιανδρο και το Mango, Avocado and Cucumber με μάνγκο, αβοκάντο, αγγούρι και ανάμεικτους σπόρους σουσαμιού. Θα δοκιμάσεις επίσης λαχταριστές συνταγές με νούντλς, κοτόπουλο με τζίντζερ, teriyaki soba με χοιρινό, το φοβερό τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και γαρίδες.


 

Yoshi Sushi Bar, Χαλάνδρι

σούσι στα βόρεια προάστια

Tελευταία πρόταση για σούσι στα βόρεια προάστια είναι το Yoshi Sushi στο Χαλάνδρι, το οποίο έχει καταφέρει να προσελκύσει κοινό από όλη την Αθήνα. Σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, με σωστό φωτισμό και minimal ντεκόρ, θα βρεις φρέσκο sushi αλλά και νόστιμα ζεστά πιάτα και ποικιλίες από ιαπωνικά ορεκτικά. Δοκίμασε το seabass maki με μαριναρισμένο λαβράκι, το crab ebi με ρολό καβούρi και γαρίδα, το Doragon με χέλι, τηγανιτή γαρίδα και αβοκάντο, και το Kumo, με ρολό καβούρι tempura και teriyaki sauce. Μην ξέχασεις τα deep fry rolls, new style ceviche, shake teriyaki και Yakitori! Πάντα φυσικά, με τη συνοδεία εκρηκτικών cocktail!


 

 

Βγες με την παρέα σου για sushi στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close