5 εστιατόρια με θέα στην Αθήνα

1.2K

Καλή παρέα, καλό φαγητό, καλή θέα. Τι καλύτερο να ζητήσει κανείς για να είναι ικανοποιημένος; Άλλωστε, όταν βρισκόμαστε και σε ένα όμορφο εσωτερικά κι εξωτερικά περιβάλλον, αυτόματα μας δημιουργούνται θετικά συναισθήματα πριν ακόμη προλάβουμε να γευτούμε το φαγητό. Γι’ αυτό, το e-table.gr έψαξε και βρήκε για εσάς τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με θέα.

 

La Suite Lounge, Κολωνάκι

Το La Suite Lounge βρίσκεται στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St George Lycabettus στο Κολωνάκι και διαθέτει μοναδική θέα της Αθήνας. Μπορείτε να απολαύσετε πιάτα, όπως λαζάνια Τήνου με αυγοτάραχο, φιλέτο σφυρίδας με καπνιστή μελιτζάνα και πολλά άλλα.

 

Green Park, Άλσος Βεΐκου

Το Green Park βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στο Άλσος Βεΐκου, με εξαιρετική θέα. Μακαρονάδες, ποικιλίες, κρέατα, σαλάτες και απολαυστικά γλυκά αποτελούν μόνο μερικές από τις επιλογές του καταλόγου.

 

Point of view,  Αθήνα

Το Point of View είναι τοποθετημένο στον 12ο όροφο του ξενοδοχείου Dorian Inn στην Πειραιώς και προσφέρει μοναδική θέα της Αθήνας. Εκεί, θα βρείτε ποιοτικά και γευστικά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

 

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, Βύρωνας

Από το μπαλκόνι του Μπαλκόνι στις Κυκλάδες στο Βύρωνα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδική θέα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Η ελληνική του κουζίνα είναι βασισμένη στη γαστρονομική κουλτούρα των Κυκλάδων ενώ προτείνονται συνταγές με ψάρι ή κρέας.

Skyfall, Καλλιμάρμαρο

Στο μεσογειακό εστιατόριο Skyfall στο Καλλιμάρμαρο θα βρείτε την πιο ειδυλλιακή θέα της Αθήνας. Ευφάνταστες σαλάτες με φρέσκα λαχανικά και αποξηραμένα φρούτα, ορεκτικά με κρεατικά και θαλασσινά και χρωματιστά cocktails αποτελούν μόνο ένα δείγμα του καταλόγου του.

 

Εάν, λοιπόν, ανυπομονείτε για το όμορφο γεμάτο θέα γεύμα σας, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση online και δωρεάν στο εστιατόριο της αρεσκείας σας!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close